Moda & Stil Bu sandaleti beyaz kısa çorapla giyebilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kıro gibi durursun dediler ama bence iyi olabilir. ayağımın görünmesini istemiyorum o yüzden beyaz kısa çorap giyeceğim. iyi olur mu sizce? Güncellemeler+1 yıl günlük giymeye plaj için değil Bu sandaleti beyaz kısa çorapla giyebilir miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
siyahsimsekk Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Al dene gör le'den çalma al de ne gör al beni gör al 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Beyaz uzun çorap ve şortla güzel olur 0 0 Yorumla
ozgrtnc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kapalı mısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayır sadece ayağımın görünmesini istemiyorum o kadar. Yorumla ozgrtnc +1 yıl Bir düşün kendince Yakışıyorsa al Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşırı kötü 0 0 Yorumla
ahucetiiinn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yok ne olmaz 0 10 Yorumla ahucetiiinn +1 yıl Yanlis oldu*be* Yorumla Soran +1 yıl çorapsız giyeyim yani Yorumla ahucetiiinn +1 yıl Bence evet corapsiz cidden güzel durur Yorumla Soran +1 yıl ama ayağımın görünmesini istemiyorum çok rahatsız ediyor Yorumla Soran +1 yıl peki bu tarz önerebileceğin sandalet veya terlik var mı günlük giymek için Yorumla ahucetiiinn +1 yıl Crocs terlikler cok güzel ben onu kullaniyorum Yorumla Soran +1 yıl annem onun dışarıda giyilemeyeceğini falan söylüyor da.. Yorumla ahucetiiinn +1 yıl Ay askim benimki de aksine okula giderken bile giyilir diyor (üni oldugu icin serbest gidiyoruz da) ama ben giymiyorum okulda ama kesinlikle disarida giyilir ayagimdan cikarmiyorum tam disari da gezerken kullanilicak terlik cok şık bence Yorumla Soran +1 yıl ben de almak istiyorum ama çakma olma durumu da var açıkçası trendyola güvenmiyorum Yorumla ahucetiiinn +1 yıl Kendi sehrindeki ayakkabicidan alabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Al dene gör le'den çalma al de ne gör al beni gör al
Çorapsız daha iyi olur
Beyaz uzun çorap ve şortla güzel olur
Kapalı mısın
hayır sadece ayağımın görünmesini istemiyorum o kadar.
Bir düşün kendince Yakışıyorsa al
Aşırı kötü
asla olmaz
Yok ne olmaz
Yanlis oldu*be*
çorapsız giyeyim yani
Bence evet corapsiz cidden güzel durur
ama ayağımın görünmesini istemiyorum çok rahatsız ediyor
peki bu tarz önerebileceğin sandalet veya terlik var mı günlük giymek için
Crocs terlikler cok güzel ben onu kullaniyorum
annem onun dışarıda giyilemeyeceğini falan söylüyor da..
Ay askim benimki de aksine okula giderken bile giyilir diyor (üni oldugu icin serbest gidiyoruz da) ama ben giymiyorum okulda ama kesinlikle disarida giyilir ayagimdan cikarmiyorum tam disari da gezerken kullanilicak terlik cok şık bence
ben de almak istiyorum ama çakma olma durumu da var açıkçası trendyola güvenmiyorum
Kendi sehrindeki ayakkabicidan alabilirsin
Hayır