Ay her zamanki gibi yine çok güzel soru sormuşum 😍😅
Tıpkı eski zaman gibi bayramlık elbiselerinizi hazırladınız mı yoksa var olan kıyafetleri mi giyeceksiniz?
Ay her zamanki gibi yine çok güzel soru sormuşum 😍😅
Tıpkı eski Zaman gibi bayramlık elbiselerinizi hazırladınız mı yoksa var olan kıyafetleri mi giyceksiniz?
Kısa zaman önce aldığım bir elbise var. Alırken bayramda da giyerim bunu düşüncesi ile almıştım. Onu giyicem ama özellikle bir bayram alış verişine çıkmadım
Cevap
5Cevap
Maalesef bu yıl kimsem yok zaten diğer yıllarda da yoktu.
Normal aldığım kıyafetlerimi giyecem zaten o eski bayramlar yok artık
Z kuşağı çıktı ya normal 😅
Ben Z kuşağı değilim
Sana demedim zaten 😅
tamam 😂😂
Benim çocuklar bile bayramlık istemiyo artık. Ne bayramlığı yaa çocuk muyuz diyolar bi de. Eski değerler yerini başka şeylere bıraktı artık. Ama harçlık pazarlığına girdiler bile şimdiden.
Ahahaha
Var olan kıyafetlerimi giyeceğim yeni almaya heveslenmedim almadım
Var olan ama bir kaç kere giydiklerimden giyeceğim. Gerçi hiç giymediğim kıt var o da tayt gibi iyice sırf iyi indirim diye aldım.
tayt gibi derken 😅
Dap dar paça az elastik kot
Baştan aşağı dar
He güzelse giy bence
Ya dar paşa giyerim zamanla alıştım da bu kadarı da fazla 😀 Neyse o gün gelsin tekrar giyip bir bakayım nasıl duracak?
Bayram umrumda bile değil sıradan bir gün işte
Daha çok çocuklarıma yaparım onu ama bu bayram almadım ya israfa gerek yok dedim var giyecek elbiseleri çok şükür
O bizim çocukluğumuzd u yaaa
ay evet ya baş ucumuza koyardık heyecanla beklerdik sabah olmasını
Evet yaa ben ayakkabıyla çok sarılıp yattım hatta ben ilk giydiğimde altı batmasın diye taşlara başardım hep
Aynen çamur olmasın kirlenmesin diye ne özenir dik
Hayir sanki bir bayramda alınıyor kıyafet sanki ama bayram hep başkaydı bayram. kiyafetlerimi hatırlıyorum başkası yok yani
Yaşlandık ya
Hiç umrumda değil bayram
Nedenn
hazırlardınız mı
yanlış okumuşum pardon
Ne olarak okudun ki 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?