Kısa falan değil, nişanlın senin beğendiğin bir kıyafete neden karışmaya çalışıyor anlamadım. etek altı üstü bir şey bile yok yani bunda, hani bikini falan gibi konularda biraz daha hassas olunmasını hadi bir nebze anlarım (ki ben kendim buna da karışacak birini istemem ama) da etek yani. giy istediğini, ama boyundan ziyade rengi biraz değişik geldi sen beğendiysen al tabi ama farklı rengi varsa onu da bi deneyebilirsin
Kısalık uzunluk görecelidir dostum size normal gelen nişanlına kısa gelebilir. Nişanlını iyi tanı Belli ki Adam kıskanç. Burada millete soracağına sana uzun mu kısa mı geldiğini anlamıyor musun Nişanlınla uyumlu olup olmadığını anlamıyor musun baştan iyi düşün Çünkü kimse kimseyi değiştiremiyor.
+ 18 içerikli şeyler düşünürler bunu biliyoruz. Erkek ortamında da önümüzden açık giyinen kız geçse kızı şöyle böyle bilmem ne yaparım diye düşünürler o yüzden bence izin vermiyorsa karşı çıkmayın giymeyince bir şey kaybedilmez
@Kuşadali88 hahaha kadınlar bu toksik erkeklere kıyafetlerine ve hayatlarına müdahale etme zaafını göstermese, onlara bu fırsatı tanımasa bak bakalım o zaman kim yalnız ölüyor.
@Kuşadali88 benim de bir evlilik hayalim yok zaten :) Böyle kıyafetime karışan toksik sadece kendi zevklerini düşünen kadınını kısıtlama hakkını kendinde gören bir erkekle evlenmek yerine bekar kalmayı tercih ederim