Dar kot giyen kızların arkasından abazalar çok fena bakıyor gözleri kitliyorlar hoş bir görüntü değil

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dar kot giyen kızların arkasından abazalar çok fena bakıyor gözleri kitliyorlar hoş bir görüntü değil

Hayır kötü değil yani bu resimdeki gibiyse bence kadınlara çok yakışıyor. ama zaten bence kimsenin değil sizin beğenmeniz daha önemlidir güzel bir kombin de yapabilirsiniz aynı şekilde..
İsteyen istediği gibi giyinsin. Kendi adıma konuşursam umurumda değil. Abazaların gözle taciz ettiği doğrudur ama. Lise 1-2'de ben de skinny giyiyordum oradan biliyorum :d
Cevap
22Cevap
Aslında bakış açısını genele ve cinsiyet dışına taşırsak
Sıkı poposu olan ve dar giyen erkeklere de kızlarda bakıyor. Abazanları savunmak için demiyorum bunu zaten açıkladım bakış açısını diye
Ben yapi olarak bol, salaş şeyler giymeyi seviyorum. Çok daha rahat hissediyorum +gobegimde var.
Kötü değil hep giyiyorum
Ayrıca dar olmayan kot mu var?
Abazanlar herşeye bakıyor zaten uğraşamam onlarla.
dar olmayan kot mu var? bu gördüğümüz skinny jean evet giyerim dar olur zaten bu şekilde.. ayrıca mom jeande bile üst kısmı vücuda oturur dar olur
İnsanların gözünü kapatamazsin ama insanlar bakıyor diye de kendine yakistirdigini giymekten vazgecemezsin
Tacize ugradiginda ya da bon bon baktiklarinfa aglama
Demode dar pantolon mü kaldı artık onun yerine tayt giy
Bence herkes bu duruma alıştı. Dar kot baya kapalı kalıyor bu devirde :)
Millet çıplak dolaşıyor senin dediğin şeye bak
ben bakmıyorum. artık dött kusuyoruz sayenizde
Bence hoş değil. Tamam kimseye karisamazsin ama karşı cinsi tahrik ediyor. Bu bir gerçek. Biraz daha bol ve güzel giyim tercih edilebilir. Bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Herkes tabiki özgür. Ama burada gerçekleri söylemekle mukellefim
Abazalarin bakması için bir şeye gerek yok çarşaf giysen bakan yine bakıyor
Çarşafa bakan görmedim kurtarıcı resmen ama bir adam gördüm geçen dar taytlı bir kızın poposuna kitlenmiş bakıyor çok itici bir görüntü
Çarşafı örnek olarak verdim.
hayir aksine daha guzel helede boyun kisaysa kurtarici
Güzel vücudu olan için hayır
Yani dediğin gibi jshsh
Bazen dar bazende bol giyiyorum 😬
sen giyme o zaman
Yooo, gayet güzel
Çok dar giyilmesi iyi değil
Kötü hatlar belli oluyor
Bakılmayacak gibi değil ki.
Bakmamak lazım ama şu fotoya baksana ya :))
Kotu
Çok sağlıksız
O zaman dar kot kötü
Giyme sende
Hayırr
Yo değil ne alaka
Çok seksi
Dincimisin
Hayır da geçen liseli bir kız gördüm böyle dar giymiş arkasından bir adam poposuna dikmiş gözünü bakıyor çok sefil bir görüntü
Herkes hürdür ne isterse giyinir sende böyle giyinirsin istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?