Saatim, bandanam ve küpe-piercing falan ayırt edemiyorum ben ya.

Saatim, bandanam ve küpe-piercing falan ayırt edemiyorum ben ya.

Ben aksesuar sevmiyorum vücuduma bir şey takmayı sevmem. mesela saat ya da bileklik de takmam hiç. ama dövmeleri aksesuar sayarsak dövmeleri çok seviyorum zaten 3 tane dövmem de var belki de 4. yaptırabilirim.
Mutlaka saatim olacak.. Kıyafetime göre lacivert, beyaz, gri, gri-sarı karışık, kırmızı değişir.
Sol bileğime doğal taş bileklikler takarım. Turkuaz, kaplan gözü, pembe quartz. Belki aytaşı da alırım.
Sağ koluma da bilezik takıyorum. Bazen gümüş çoğunlukla altın.
Sol el yüzük parmağımda beştaş ve tek taş yüzüklerim mutlaka olur hiç çıkarmam. Onları evlilik yüzüğü olarak takıyorum. Alyans takmıyorum.
Kulaklarımda yine küpelerimi hiç çıkarmam. Bazen gümüş çoğunlukla beyaz altın takarım.
Sağ el yüzük parmağıma çoğunlukla bir yüzük takarım ama değişir. Kafama göre değiştiririm.
Saçıma çoğunlukla küçük tokalar takarım çok severim hem saçım yüzüne gelmez.
Mutlaka bi kolye takarım. Kafama göre bazen çelik bazen gümüş bazen altın.. Genelde sağ el yüzük parmağıma taktığım yüzüğün takımı olur işte bilekliği, kolyesi, küpesi şeklinde olur. Kıyafetime uygun kök zümrüt - pembe quartz, safir, inci, cam boncuk değişir...
Yazın halhal severim sıklıkla takarım. Genelde çelik olur. Boncuk olur değişir.
Güneş gözlüğü mutlaka takarım.
Böyle...
Küpelerimi çok severim. Takı organizatöründe yer kalmadı, artık yenisini almam gerekiyor. ✨
Korse de al.
Var zaten 😒
Iyi djjf
Cevap
6Cevap
Gözlük çünkü görmek istemediklerimi bir ortamda fark ettiğim an çıkarıp aa görmemişim diyebiliyorum iyi ki varsın gözlük! ~ ℳ
Ahaha saç tokam en sevdiğim aksesuarım saçlarım uzunken kullanırdım saçımı Nihal'den daha çok seviyorum.
Saatlerim yüzüğüm
Vidalı gümüş bilekliğim
Birde gözlüklerim
Pek sevmem olursa kolye bileklik halhal gözlük olabilir
Finger Piercing. Çoğu insan görünce itici bulur ama hoşuma gidiyor, senelerdir kullanıyorum.
Sadece kol saati kullanırım, dolayısıyla favorim de o 😊
Eklem yüzüklerim, choker kolyem, küpelerim...
Saatler ve işaret parmağımda ki düz siyah yüzük.
Başka yok zaten
En çok küpelerimi seviyorum.
Bandana, bileklik.
Saatimi severim.
2 tane kolyem var ayrılmaz parçalarım
en sevdiğim aksesuar halka küpe
Pandora bileklikler çok hoşuma gidiyor
Kolye vw küpelerim.
Kolye.
Parfümüm
Tokam
Saatim