Moda & Stil Bu terlikler nasıl olmuş beybisular? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tırnaklarımdan dolayı kb dar bir ayakkabı yüzünden tüm tırnaklarım ezildi Bu terlikler nasıl olmuş beybisular? Cevapla Ayakkabı Soruları Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sakurasou Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Modeli hoşuma gitmedi ama görünüşten çok rahatlık önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı rahat Yorumla Sakurasou +1 yıl Link varsa alabilirmiyim Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bu ayaklara bu terlik 🤢 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi ayaklara olacak acaba ya ne kanka insanlarsınız tırnaklarımın ezildiğni belirttim Yorumla Retroskop1 +1 yıl Tamam sakin açık terlik giy elbette ama bunlar takunyaya benziyor ayak şekline göre daha kalın şeritli olabilir belki terlikler büyük ve geniş şekle sahip çünkü. Yorumla Soran +1 yıl İnce istedim daha kibar olsun diye Yorumla Retroskop1 +1 yıl Bence farklı model ara tabii bu benim düşüncem. Sen canın nasıl istiyor ve ayakların nasıl rahat edecekse öyle tercih edebilirsin👍 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Artık ayak fetişi değilim ayaktan soğudum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sayemde Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ah Fuat abi yanlış olmuş bu terlik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çakıcam agzına Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Erkek ayağı bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl He tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızım yatağın üstünde niye giydin 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma bura geldi Yorumla
soylekacbaharoldu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl a abi abla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hığğ çok komik Yorumla
Asrdaa21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ayaklar erkek ayağı gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayakkabı sordum Ayakkkabıı Yorumla
Erdem3939 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Küçük olmuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tam oldu Yorumla Erdem3939 +1 yıl güle güle kullan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Modeli hoşuma gitmedi ama görünüşten çok rahatlık önemli
Aşırı rahat
Link varsa alabilirmiyim
Bu ayaklara bu terlik 🤢
Hangi ayaklara olacak acaba ya ne kanka insanlarsınız tırnaklarımın ezildiğni belirttim
Tamam sakin açık terlik giy elbette ama bunlar takunyaya benziyor ayak şekline göre daha kalın şeritli olabilir belki terlikler büyük ve geniş şekle sahip çünkü.
İnce istedim daha kibar olsun diye
Bence farklı model ara tabii bu benim düşüncem. Sen canın nasıl istiyor ve ayakların nasıl rahat edecekse öyle tercih edebilirsin👍
Artık ayak fetişi değilim ayaktan soğudum
Sayemde
Ah Fuat abi yanlış olmuş bu terlik
Çakıcam agzına
Erkek ayağı bu
He tamam
Kızım yatağın üstünde niye giydin 😂😂
Aklıma bura geldi
a abi abla
Hığğ çok komik
Ayaklar erkek ayağı gibi
Ayakkabı sordum Ayakkkabıı