Elbise 650 tl değer mi bilemedim, günlük hayatta kullanılabilir mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Elbise 650 tl değer mi bilemedim, günlük hayatta kullanılabilir mi
modeli güzel bence, çok da iyi taşımışsın fiziğine cuk oturmuş ama üstündeki desen çok hoşuma gitmedi böyle bi elbise modeline batik desen biraz alakasız geldi bana. 650 lira edeceğini sanmıyorum şu an günümüzde çoğu elbise bu fiyatta zaten ama buna vereceğine başka elbiseye ver bana kalırsa, çok beğendiysen başka tabii
Durumun o parayı vermeye müsaitse alınır. Elbise çok güzel diye değil, zaten piyasa böyle artık. Bir tişört bile 400-500 TL iken elbise altı ayrı giymek, üstü ayrı giymek zorunda kalınmayan bir şey olduğu için daha avantajlı olabilir. Kaliteli ise ve sen beğendiysen al. Yoksa ahım şahım bir yanı yok elbisenin.
Elbise çok güzel bence
Cevap
108Cevap
Sevdiyseniz alabilirsiniz. güzel elbise
Elbisenin formu cok guzel ama desenini sevemedim, üstüne beyaz kürk şal alıp dert bende derman sende ask bende ferman sendee falan gazino sarkicisi havası var desende😂 Ama formu cok güzel. Onun için alınır mı bilemedim
Şu güzel fiziğini bu çirkin elbise ile berbat etme derim.
Tesekkur ederim
Rica ederim 🌸
Elbisenin albenisi yok , o fiyata daha güzel elbise bulabilirsin. ama sen bilirsin beğendiysen fiziğin taşımış cunki
Vücudun tamam ama, tenine pek fazla uymamış gibi. Daha açık renge sahip kıyafetler tercih edebilirsin.
Bence daha iyi yakışabilir
Almalısın bence şu fiyata bidaha zaten elbise bulamazsın her şey uçtu bence normal paranın değeri yok ama tabiki bunun siyahi varsa onu al
Yani düz siyahını al rica ederim
Sana yakışmıs alınabilir. Ben olsam almazdım ama.
Günlük kullanıma uygun durmuyor yalnız.
Evet alınabilir ve sanada yakışmış daha çok günlük değilde düğün nişan gibi organizasyon elbisesi gibi
O dövmeye, sırtı dekolteli siyah sade bi elbise misssssss
Bence fiyat ürün bakarsak buna değmez Aynı fiyata cok daha güzel elbiseler olduğuna eminim
Çok güzel taşımışsın ama o fizikle daha iyi elbiselerde taşırsın çokta güzel değil bence
Fiziğiniz gayet düzgün ama elbise yakışmamış bence. Yani elbise kötü.
Ben sevmedim ya hoşuma gitmedi ama yinede sen bilirsin
Günlük hayatı sktret. Cadılar bayramında giyersin
Yani bence senin o kadar güzel bir fiziğin var ki böyle bir şey bu kadar para vermene gerek yok
Rica ederim
O güzelim fiziği bu elbiseyi alıp mahvetmeyiniz lütfen
Neden olumsuz bu yorumlar anlamadım elbise çok güzel
Kötü alma parana yazık. Fiziğin güzel de daha güzel bir elbise bak.
Beğenmedim elbiseyi bu formda daha güzel deseni olan veya tek renkli bi elbise alsan güzel durur
Bakma etiketine al hakeza çok iyi oturmuş vücuduna, çok yakışmış üzerine dikilmişcesine! Ayrıca giyin bir kaç sefer kurutemizleme yaptır Dolap, Gardrops uygulamalarından sat nereden baksan 💯 50 kâr edersin!
Tarzı felan çok iyi sırt dekoltesi felan sadece üst ön kısmını ben beğenmedim çok yapışmış goguslerine
Elbisenin bi esprisi yok fiziğin çuval giysen de böyle güzel durur yani değmezz
Rica ederimm dövmene de bayıldım
Siyah kalem etekle sport bustuyer tarzı üst alman daha güzel durabilir ya da mini ama siyah bir elbise kumasi kaliteli olmalı buna değmez maalesef
Rica ederim
Elbise fena görünmüyor. Ancak o fizikle ne giyinilse yakışır.
Elbiseyi hiç beğenmedim. Farklı bir elbise seçmelisin. Mümkünse daha kaliteli bir elbise bul!
Zaten 600 liradan aşağı elbise yok ki artık. Al gitsin
Bence uygun, sana da yakışmış ayrıca dövmen çok hooş 😊
Farklı renk seçimi varsa bakılabilir bu renk seni açmamış patlatacak bir renk lazım sana
Fiziğin gayet iyi elbiseyü bu haliye bile güzel göstermiş ama daha iyilerini de bulabilirsin o paraya. Bence alma
şimdi almazsan ucuzlamayacak daha da pahalanacak ve en ucuz elbise fiyatları artık bu kadar. yani yapacak bir şey yok beğendiysen almalısın bence.
Hem zevksiz hem pahalı ama üstünde çok iyi oturmuş fiziğin de çok güzel
Elbiseyi hiç beğenmedim. 650 lira vermeye değmez ki, bir de daha yaşlı işi gibi
Konudan bağımsız burnun estetik mi acaba
Elbise de pek güzel değil ben beğenemedim
Yani kalça kısmı güzel oda senin kalçanın güzel olmasından dolayı ama göğüslerin küçük olduğu için üstü güzel değil ve vücudunun çok sıkışmış
Sırt kısmı çok hoş ama ön kesimi beğenmedim
Ben ce güzel fiyatı da uygun bir yevmiye olmuş bin tl
Fizigin cok guzel ama elbisenin ust dekoltesini begenmedim. Daha sade seçebilirsin
Günlük hayatta sadece sahilde ve sahile yakın yerlerde sıcak iklim elbisesi gibi ne geldi
Bence sırt dövmeni göstermek için elbiseyi bahane etmişsin😉
650 ise iyiymiş bile. Skmsonik şeyler bin lira olmuş bunun bari bi albenisi var
milletin fiziğine bak bide benimkine bak jsjsj, alınmaz bu arada ama ne giyersen yakışır
Üzerinde çok iyi durmuş , orada olsaydım sana hediye ederdim:)
Çok güzel fakat bende kötü dururdu bana olsaydı alırdım 🥰
Yakisiyorsa neden alinmazsin
alınır. kızada yakışmış
ne zayıf kızmış, kalçasına bayıldım mankenin.. günlük hayatta kullanılır mı? alacak kız daha iyi bilir bunu..
gayet guzel ve snaada yakısmiş ıstersen bn alayım hedıye
Cok pahali armut gibi olmussun sensen yakismis mankense yinede yakışmış
O zaman çok yakışmış valla
Olmamıs dıyenlere bakma be kıskanmışlar. Harıka olmus fızıgını ön plana cıkarmıs zaten sen çuval gıysen yakısır bunun yakısmama ıhtımalı yok 😀 650 lıraya ne kaldı fıyatda gayet uygun
Kadın manken gibi güzel elbisede çok yakışmış alınır
Baya kötü sanki çatı katında 1980 kalmış paçavradan elbise dikmiş nine
Değmez ya senin fiziğin iyi daha ucuzlar da yakışır
Senden başkasına yakışmaz galiba 😀 güzel olmanın nimeti bunlar 650 den daha ucuza elbise var mı
Fena değil ama çok çokta iyi değil biraz sönük kalmış rengi falan sevkler ve renkler tartışılmaz ama daha iyisi olabilirdi
Senin ten rengine uygun bir elbise değil emin ol
alınır cok guzel olmus yakısmıs fızıgınde masallah cok hos kadınsın
zevksiz
basit
650 etmez
639,95 lira verilebilir...
alınabilir hoş görünüyor üzerinde ama günlük kullanıma pek uygun değil gibi
İnce bele iyi oturmuş ama daha seksi olan var bu fiziğe bu elbise yazık
Elbise güzel sadece mini olsa daha cekici olurdu
Bu fiyata trendyolda çok daha güzel elbiseler var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?