Kıskanç olduğum için denizde kız arkadaşıma en uygun ne giydirebilirim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
erkekliğiniz ancak kız arkadaşının kıyafetine karışmakla oluyor değil mi sıkıyorsa git erkeklerin gözünü bağla
Hangi birinin bağlayacan
Bakanı bağlaman yeterli
@Huzurumkalmadıığğ milyon tane bakan oluyo
Senin yanında senin sevgiline bakabiliyorlarsa sen zaten erkek değilsindir Bak ben tek sokağa çıktığım zaman kapalı da giyinsem açıkta giyinsem bakıyorlar kocam yanımdayken korkudan bakamıyorlar
@Huzurumkalmadıığğ bikinili kadınin yanında dünya boks şampiyonu da olsa bile öyle güzel bakarlar ki o dediğin hikaye yanında erkek olunca millet bakmayacak milyonda bir ihtimal bile değil
Biz denize gitmiyoruz özel yerler kiralıyoruz bilmiyorum şimdi
@Huzurumkalmadıığğ ne kadar saçma bi cümle erkek değilsindir. bakan kıcan varkende bakar sadece sen farketmezsin. aynı şeyi gel bizim çingenlerin içinde yapda göreyim kocandan korkuyorlarmı yoksa kocan hadi gidelim mi diyor
@scorpion026 vallahi ben en ücra semte gittim. Bir kişi bakamadı bir kez mağaza da bir adam baktı kocam onu beter ediyordu. Zaten belinde silah var kocamın galerici. Allah'tan başkasından korkumız yok bana bakanın ben gözünü oyarım o da ayrı
@scorpion026 bağcılara gittik mesala. Kocamı beklerken bakanlar vardı kocam aşşağı indi hepsi yere baktı. Ne anlatıyorsun? Anasını satar kocam. Acıma yok arkası çok
@Huzurumkalmadıığğ he canım he. biraz fazla salladın.
@Huzurumkalmadıığğ tamam ziya kardeş bizim mahalledekilerde keleşle pompalıyla geziyor. kocan şekil değiştirdikten sonra arkası işe yaramaz
@scorpion026 bakın beyefendi ben bu konuda size yalan söyleyecek kadar size önemsemiyorum kendinizi bu kadar değerli görmedim. Çünkü bilgisayar başında oturan işsiz güçsüz biri olduğum için herkese kendiniz gibi sanmanı anormal değil :))
@Huzurumkalmadıığğ çok şükür işim gücüm var. seninkilerde fazla sallama
@scorpion026 ya senin mahallendeki ezikler kim sen kim sin sana diyorum ki beykoz'daki 5 katlı galeri sahibi.. sen kimsin? Hayır kocam böyle buluttan nem kapam adam istersen özele gel numara verelim bir yerde buluş ;)) kendin 170 boyunda küçük omuzlu ezik olduğundan
@Huzurumkalmadıığğ 181 boyundayım merak etme özele gel bilmnem ne agızlarını geç banane senin kocandan. 5 katlı galeriyse nolmuş mahalledekilerin legal işi yok senin kocanın silahındanmı korkacak
huzurum kalmadı denen mal kocan senin ananı satıpta mı galerici oldu? özelden ananı satar diye küfür edipde engellersin anca ezik. siz anca kendi ananızı satarsınız pezeeevenk şirketi sahipleri :D
Giydirebilirim derken. Kendisi ne giymek istiyorsa onu
Bana bıraktı belki
Şalvar giysin o zaman
Karadenizde giyen çok akdeniz gibi millet bikinili değil yani
Tamam işte şalvarlı giysin
Güzel fikir
Giydirebilirim derken seni kimseye bir şey giydirme hakkın yok
Senin istediğin gibi olsun dedi
Birak kiskanigi tanga bikini veya mikro bikini al rahat etsin kiz
Denizde giyilen tek şey bikini?
Mayo
Rahat ol bikini giydir
Kısa şort veya haşema
Sort kısa mi olacak
Şort derken penye şort böyle çocuklara kısa giydiriliyor ya. Millet napsın sneşn sevgilini çok kasıyorsan ince şort giydir
ince şort niye
Kız arkadaşınıza niye bilimi veya mayo giydirmiyorsanız ondan
ince şort belli eder içini
Hayır abi olurum öyle şey ince derken transparan değil. Mesela kalın var o Polat gibi eşofman tarzı bu bildiğin hani çocuklara günlük hayatta giydirilen penye şort işte. Amma da taş devri gibi yaptın. Sende haşema giy. Sen neden şort giyiyorsun
Haşema kadın şeysi
Kadın ve erkek aynıdır. Fizik varsa sana da bakarlar abi. Bu hemcinslerimi sıkmayın boş yere. Penye şort yazlık kumaş giydir. Veya mayonun üzerine şal bağlasın suda açar yüzer sonra çıkarken yine bağlar
Bende slip giyim o bikini giyecekse
Bak hala benimle yarışıyor. Sen nasıl bol şort giyiyorsun abi ona da bol şort giydir. Bu kadar basit diyorum ki sana suya girince çıkarsın sonra havlu tut giyinsin. Bu kadar basit.
tamam knk kızma
Bikiniye izin versem nolur
Normal birtakım al işte abi. Şal ile denize girsin çıkarsın sonra çıkarken bağlasın
Bikini takımı mi
Normal bodysuitler var öyle model işte giderken şort giysin.
Bikini üstüne ne giyilebilir
Neyi soruyorsun anlamadım ama baştan giderken kısa kollu, sıfır kol, crop vb giyili kapri, şort, etek vb gidilir. Sonra bikini ile kalınır veya şort ile giyer uzakta havlu ile suya girer.
Güneşlenirken havluyu çıkaracak mi
Bu ona ve size bağlı.
Güneşlenirken de şal örtsün işte. Veya sofor kol şort ile kalsın
Şalın içi belli oluyo mu
İzninle seni boğabilir mitim abi? 😂 Daral geldi çünkü. İç göstermeyen veya astarı şallar var. Sen kızı hiç götürme abi hayvan muamelesi yapıyorsun bende akıl veriyorum şu an.
Tanga giydirecem senin inadına oldu mu oh mis
Banane abi 😂 kıskanç olan sensin. Ben olsam giydir gezdiririm bakan kendi ayıbıdır. Sonuçta hatun benim kimene
Tanga mi giydirim
Kız senin bizene. Bana niye inat yapıyorusn. Ben gurur duyarım. Hatun benimle beni seviyor. Taş gibi de. O bakan da kendi bacısına baksın.
Yakışır mi tanga sence
Ne biliyim.
Sen ne giyiyorsun denizde
Gitmiyorum
Tesettürlü musun
Hayır
kız bikini üstünü çözmesi normal mi
Nasıl yani
Güneşlenirken bikini üstünü çözüyorlar
Denk gelmedim. Edebiyle yüzün gelim işte
Güneşlenirken yüz üstü yatıyorlar sütyeni cikariyolar
kıskancsan denize gitme