Moda & Stil Günlük hayatta etek mi tercih edersiniz, pantolon mu? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Genelde hangisini giyersiniz? Etek Pantolon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günlük hayatta etek mi tercih edersiniz, pantolon mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Ben etek giymiyorum doğal olarak :D pantolon bazen de şort giyiyorum hatta gideceğim yer uzak değilse eşofman ile çıkıyorum bazen 0 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Önceden elbise etek ağırlıklı giyerdim ama fizigime pantolon daha uygun ve kullanışlı o yüzden pantolon giyiyorum artık çoğunluk olarak 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Kalabalık, koşturmacalı günlük hayatta pantolon elbette. Sakin günlük hayatta ruh hâlime göre tercih ederim. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 653 cevap paylaştı. Eteksiz disari cikamam 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 485 cevap paylaştı. Esofman 😁😁Rahatimdan odun vermem 😎 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 590 cevap paylaştı. Etek ama pantolon giyiyorum jsjdjfj 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. etek ama derin yırtmaçlı olacak 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mecburen pantolon. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Pantolon, etek pek sevmem. 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Etek tercih ediyorum 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pantalon 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pantolon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben etek giymiyorum doğal olarak :D pantolon bazen de şort giyiyorum hatta gideceğim yer uzak değilse eşofman ile çıkıyorum bazen
Önceden elbise etek ağırlıklı giyerdim ama fizigime pantolon daha uygun ve kullanışlı o yüzden pantolon giyiyorum artık çoğunluk olarak
Kalabalık, koşturmacalı günlük hayatta pantolon elbette. Sakin günlük hayatta ruh hâlime göre tercih ederim.
Eteksiz disari cikamam
Etek galiba ya
Esofman 😁😁
Rahatimdan odun vermem 😎
Olum ben niye eteği seçtim3khdcmv
Etek ama pantolon giyiyorum jsjdjfj
Sort tercih ediyorum knk
etek ama derin yırtmaçlı olacak
Mecburen pantolon.
Pantolon tabi ki etekle rahat edememmm
Pantolon, etek pek sevmem.
Ne gitsek suç