Güncellemeler
+1 yıl
Mezun olmuyorum Ama sınıfımdaki son günüm sınıf veya Okul değiştireceğim Yani arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi son kez görüyorum elbisenin abartı olduğunu düşünmüyorum ama yanımdakiler tişört falan giyerse Elbette ki onların arasında abartılı olurum En azından ötekiler gibi beyaz pantolon giyip gelmekten iyidir diye düşündüm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bahsettiğin şey bana abartılı gelmedi ama görsem ona göre olur olmaz söylerim, yakışıp yakışmadığını
Bence abartı değil ama dediğim gibi yanımdaki arkadaşlarım tişört falan giyerlerse abartı görünür
Yok ya bahsettiğin şey düğün elbisesi değil ki si mi neticede, keşke görsel atsaymışın
Şimdi fark ettim yazmamışım elbise şu an Terzi de biraz bol geldiği için daraltacağım normal siyah bir elbise küçük bir göğüs dekoltesi var ve arkaya aldığımda belli bile olmuyor saçlarım uzun olduğu için kapatabilirim Eğer öyle bir durum olursa bir arkadaş yazmış hırka da alırım Çok teşekkürler
Sana yakışacaksa gerisi önemli değil ya sonuçta hayatında kaç kere mezun olacaksın tadını çıkar kuzum 😅
Hayır hayır mezun olmuyorum Ama bu sınıftaki son günüm sınıfımı değiştirmeyi düşünüyorum
Hee karne günü sivil geliyorsun anladım, o zaman gündelik bir şey daha mantıklı o gündelik giynilirmi
Tamamm düşüneceğim teşekkürler
Ricalar
boş ver giy istediğini minnoşşumm
💋
Herkes gunluk hayatinda devamli pantolon giymiyor ki elbise giymek cok normal
Evet evet ben de elbise giymek istiyorum fakat dediğim gibi elbisenin minik bir göğüs dekoltesi var ve arkaya çektiğimde belli bile olmuyor ki dizimle aynı hizada ama abartı gibi görünmesinden korkuyorum😊
Yok kızzz giy istediğini karne gunu yemegim var ne abartisi dersin laf ederlerse
Aynen ya Yalan mı yok sanki bir de okuldaki popüler kızlar güzel falan giyinirler Şimdi 10 kilo makyaj yaparlar Ben de orada sönük kalmayayım diyorum
Iyi yapiyosun istedigini yap sonra pisman olursun
teşekkür ederim yaa❤
Karne günü fazlada kasmamak lazım
Merhaba öğrenci misin öğretmen mi
Öğrenciyim
Ben anladım o zaman yiyebilirsin üstüne İnce bir hırka al
Bir de elbiseyi görebilir miyim
Elbiseyi terziye götürdüm biraz bol geliyor
Evet evet hırka da olabilir aslında teşekkürler
Ne renk elbise
Terziden gelince at istersen
Bu arada arkadaş olmaya nedersin
Hayır derim İyi günler
İyi günler
Karne balo salonunda mı dağıtılacak😄
Hayır ama Özen göstermek gerekiyor
O zaman dekaltesiz elbise giy öğrenciye yakışır bir kıyafet olsun
Teşekkürler
Aman aman ne önemli ya😂
Benim için önemli sınıfımdaki son günüm🙂
Harbiden dugunemi gidiyon
Elbise giy
Rahat giyin
Bikini giy
giyerim sana mı kaldı
Özellikle sana sorulmamış
Eeee yani bende cevap verdim o. rosp
Düzgün bir cevap ver o zaman zaten Söyleyecek bir şey bulamadığın için küfür ediyorsun
Sende düzgün soru sor
Sorunun nesi var rahatsız olduğun bir şey varsa söyleyebilirdin gayet normal bir soru
Komple saçma
Saçma buluyorsan yorum yapmana gerek yok demek ki saçma değilmiş
Ama vaktimi caldin
Seni cevap vermen için zorlamadım Sen soruyu gördün ve cevap vermek istedin cevapların da senin kadar saçmaymış