ben belki buradaki insan kadar yakışıklı değilimdir göbeğim de var biraz bu kadar fit de değilimdir
adam manken sonuçta onun kadar para da kazanmıyorumdur varsın öyle olsun ne yapayım
sonuçta ben de gidip Adriana Lima'ya teklif etmiyorum
halis muhlis bizim Türk kızı Fatma'ya teklif ediyorum davul bile dengi dengine demişler
hem Fatma daha güzel yemek yapar bence :))02 Yorumla
Soran+1 yılSen nerdeydin senin gibi dusunen adam adam diyorum :) kaldimi 10 numarasin helal olsun
En İyi Cevaplar
www.rantsports.com/.../2-adriana-lima-facebook.jpg sen bu kadar guzel misin?
28 Yorumla- +1 yıl
Haha. Iyi cevap..
Soran+1 yılGuzel cevap tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Bu yine de makyajsiz guzel suna bak *
https://i.hizliresim.com/rdnDXM.jpg
Arapların kekosu :ASD:DAS - +1 yıl
Aynen kendisi istemiş :D
Moda & Stil konusunda 332 cevap paylaştı. Türk kizlari ile yabanci kizlari kiyaslayip Türk kizlarini asagilayan erkekler simdi bu resimde ki cocuga camuraa baslamislar :)))) Bu genci ülkesinden de cok yakisikli diye sürsmüslerdi :)) Allah icin yakisikli cocuk hakkini yememek gerek.. :))
2525 Yorumla
Soran+1 yılYa seni varya operim ben zeka fiskiriyor amaci anlamis kiz en iyi cevabimsin :))
- +1 yıl
Sagol güzelim EiC icin :) Biz Türk kizlarini Kezban diye adlandiran Kamiller hepsi cocuga laf etmis.. :)) Hani cirkin tipsiz olsa neyse de iyi yani :) Bir de araptan baska begenecek kimse kalmadi mi diyenleri var... Onlar rus irispilerini begenirken almanlari ingilizleri begenirken sorun yok ama :)) O zaman sanki kendileri kendi Irklarini asagilamiyorlar... Kendini Irkini asagilamaktan bahsetmisler Bir an kendimi uzayli sandim. :DD Hani yillardir Türk kizlarini yabancilarla kiyaslayip asagiliyor pabucumun Irkini seven Kamilleri :)))
- +1 yıl
bak şımdı arkadas bu konuda haklı. Ama ben sahsen ustume alınmıyorum cunkı haayatım boyunca turk kızlarını kımseyle kıyaslamadım. Cunkı türk Kızı Farklıdır :)
- +1 yıl
Bende almam da ama cok asagiliyorlar kizlarimizi avrupa kültürüne sürüklüyorlar... O kizlar yabanci erkeklerin tohumundan olusuyor bizim kamiller yabanci kizlari degil yabanci erkekleri yükseltip kendilerini asagiliyorlar.. :Dd Bak beni eksilemeye baslamislar :)) Tabi ki kim ne derse desin Türk kizi gibisi yok... :) Kurban olsunlar.. :)
- +1 yıl
-10 almissin bravo, sen nasil bir cirkinsin onu merak ettim yorumunu okuyunca...
- +1 yıl
Mesele türk kızlarının çirkin olması değil sadece hepsinin burnunun bir karış havada olması. Türk kızları kendisini bulunmadık hint kumaşı sanıyor.
- +1 yıl
@MeçhulGölge Türk Kizlari zaten cirkin degil, Türk erkeklerinin tohumundan o kadar kz cikiyor olmasi, ardindan yüz verene kasar dersiniz, yüz vermeyene havali dersiniz... Allah icin Türk Kizlarina laf atmayi birakin artikk bir gün kiziniz olunca ya da kiz kardeslerinizi havali olmayan rahat erkeklerin gönüllerini hos eden yabanci kizlar gibi bir kültürde yetistirip egitin olur mu lütfen gelecekte ki Türk erkeklerin bu sorununu simdiden cözün... :))) Havali kendini begenmis kizlar olmasin.. Her biriniz yabanci kizlar gibi evlat yetistirin olurmu cicim. :))
- +1 yıl
Bak işte verdiğin cevapla benim yazdığımı kendin ispat ettin teşekkürler. cicim.:))
- +1 yıl
@MeçhulGölge Kiz cocugunu 15 yasinda bakireligini vermesini de ögret sekerim :)) Yabancilar da o gelenek gibi birseydir.. 17 de kendileri bulurlar kizlarina ciftlestirecek erkegi sende öyle yaparsin artik :))))))))
Soran+1 yıl@Erdbeere okadar guzel yazmissinki tebrik ederim ama ugrasma yazma artik nekadar cok sey bilsende bildiklerin karsindakinin anladigi kadardir tekrar sana cok tesekkur ederim
- +1 yıl
ahhahaha erkeklerin hepsi nerdeyse - puan vermiis. Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmiis )
- +1 yıl
Türkiye de zaten kızlardan 18 yaş üstü olupta pek bakire olan kalmadı.
- +1 yıl
Neyse KAMiLLLer Size ayrilan vaktin sonuna gelmis bulunmaktayiz... :))) Size tavsiyem Türkiyede ki Kezbanlardan cok bunaldiysaniz... Kizim 17 yasinda biriyle iliskiye girmesi gerek diye erkek arayin ve yanlarinda bende beklemeliyim kizima bir sey olursa müdahale ederim diye düsünen yabanci babalar gibi olmanizi temenni ediyorum... O zaman gelecekte ki Türk kizlari o yabanci kizlar gibi daha rahat olurlar.. Hersey gelecekte ki Kamiller icin :))))))))))) Saygilar sevgilerr.. :)))))) Nasilda gocunduz amaa haha haa :DD
- +1 yıl
@KitapKoliik93- islerine gelmedi güzelim yaralarina tuz bastim.. :)))))))) Gercegin altindaa ezildiler... Sanki beni eksileyincee Kamillikleri gececektee :)))))))
- +1 yıl
Ayrıca benim kızım yok olması da pek mümkün değil...
- +1 yıl
Ayneen islerine gelmedi. Kendim yurtdisinda yasiyorum burada coook var o yabanci kizlardan. Bizim kizlar bin basaar bee!!
burada edep haya mi var sanki kiz 16 yasinda kurtaj yaptirior. Gonul eglendir yabanci kizlarla sonrada namuslu kiz iste (namus sadece kadinlarda var ya) snrada kziin hakkindada o ruslar gibi dusunmemerini iste. Olduu caniim baska?
+1 yılgençliğin birde araplığın vermiş oldugu yakışıklılık var sadece. Türkiye'de bundan daha çok yakışıklıları var ki azda olsa ama var :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNadir parca olanlarda :) devlet yasakladi onlara dokunmayi şu an muzede sergileniyorlar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
232Cevap
Moda & Stil konusunda 331 cevap paylaştı. fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/.../...710795_n.jpg gel gel türk var burada ithale karşıyız :D
34 Yorumla- +1 yıl
Sesli guldum alemsin yaa:)))))
Gel @gnyshnn gel:))) - +1 yıl
adamsın
Yakışıklı diye ülkesinden kovulan çıtır bu 😃 onu bunu bilmemde adam harbi ööffff ama ya 😄
22 Yorumla
Soran+1 yılEksilemisler kiskanclar :)
+1 yılArap çekiciliği işte ama hepsi böyle değil ben bunların içinde 6 sene yaşadım inan hepsi kro ama para onlarda.. arada tek tük çıkıyor işte onlarda kendilerini bir halt sanıyorlar.
(Bir haltlar ama )32 Yorumla- +1 yıl
Ulan sen de varya :-)
+1 yılİranlılara benziyo IŞİD görse ordusuna komutan yapar :D İyiki böyle degilm
12 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :)) cevaba bak ya zeki cocuk :)
- +1 yıl
Kırdıysam sizi kusura bakmayın daha farklı birini bekliyordum :)
+1 yılBu herif arabistandan def edildi sınır dışı edildi çok yakışıklıymış bayanları cezbediyormuş irana arabistana vb ülkelere şeriat adı altında yönetilen yerlere girişi yasak
10 Yorumla
+1 yılbende bişey sandım öyle bir sakal mı var yobaz dediğiniz araplara aşık oluyonuz
1610 Yorumla
Soran+1 yılKoskoca gurusun :) ben ergen degilim ne aski sadece bakinca hos geldi :)
- +1 yıl
gel dese gidicen sanki bilmiyoz adamın 4. karısı olursun
- +1 yıl
Yobaz senin kafatasının içindeki beyin. Bir millete bu kadar on yargi...
Yobazlığı yanlış anlamışsınız siz ! - +1 yıl
Sayın soran adamın programsız hali :ASD:DAS
https://i.hizliresim.com/rdnDXM.jpg - +1 yıl
@hakeşitlik sende beyin yok burdakilere göre bende yobaz şeriatı desteklediğim için onlar yobaz diyolar ya bende diyorum madem yobaz diyosunuz nasılk hoslanıyosunıuz
Soran+1 yılKarsiyim oyle seylere
- +1 yıl
Ne dedigini kendin anladinmi
- +1 yıl
Allah var cocuk yakisikli. hakkini yememek lazim. allah vergisi tabiki.
- +1 yıl
Soran cevabini alamadim. ben nasilim dedim.
+1 yıl51 Yorumla- Moda & Stil konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılKabuğun altında ki yakışıklı olsun :) Önemli olan karakter.
32 Yorumla
Soran+1 yılGuzel cevap :)
- +1 yıl
Teşekkür ettim. :)
+1 yılTürk kızları aşırı kompleksli bir çoğunun psikolojik sorunları takıntıları var. Yoksa güzellik konusunda bir şey demem herkesin kendisine göre bir güzelliği vardır. Güzellikte bakan göz önemli.
20 YorumlaModa & Stil konusunda 361 cevap paylaştı. Ben bu cocugu biliyorumda suratinda bana tuhaf gelen bisey var ne oldugunu kestiremedim ama o olmasa daha iyi olucak
yine cok yakisikli :)10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunların hiç biri elime su dökemez bu konu da :))
www.kizlarsoruyor.com/.../q2030155-birlikte-oldugum-butun-sevgililerimle-hep-ayni-sikayetler-aliyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayy ilk resme eriyip bittim maşaAllah :D Allah yarattı mı böyle güzel yaratıyor işte :D insan bakmaya doyamaz ki buna :D eve kapatırım l*n bu ben, im olsa kimse bakmasın :D :D bu yüzden böyle yakışıklı eşim olsun istemem , ı ıhh kıskanırım :( :D
10 Yorumla
+1 yılbu herifin sol dassagi bile olamam. cirkinim. Ama guzel bir kalbim var. zuurt teselliside olabilir. kalbi tercih eden biriyle karsilasirim insallah.
20 YorumlaPhotoshop güzeli olmuş. Özellikle 1 ve 3 numaralı foto da bariz çalışma var. Yüz hatları tamamen silinmiş , renk atılmış.
bringmetoolife , bence daha yakışıklı erkekler var.02 Yorumla
Soran+1 yılOda sensindir heralde :)
+1 yılGuzellik ya da yakisiklilik göreceli kavramlar, sana göre yakışıklı olan biri, başka bir bayan tarafından aksi düşünülebilir. Soruna gelince bana göre yakışıklı biri değil. Yakışıklı erkek denince aklıma ilk gelen isim Kadir Inanir :)
10 YorumlaAdama şöyle bir baktım da :D ben daha maymundan gelememişim onu anladım
10 YorumlaBu yakışıklıysa ben tipsiz olmayı kabul ediyorum :(
Zevkini seveyim12 Yorumla
+1 yılZaten Nerde bitane Tipitip Var gider Onları Koyarsınız l*n türk Erkegi kadar cekıcı vahsı yakısıklı olsalar gavurların bır cogu neden turk erkeklerını tercıh etsınler :D :P
04 Yorumla
Soran+1 yılSakaydi saka kizmayin ya turk erkeklerine lafim yok olamazda cansiniz :)
- +1 yıl
Her şakanın altında vardır azda olsa gerceklık payı. İltifatın ıcın tsk etmeyeceğim çunki türk erkerlerini bu yobazlarla kıyasladıgın ıcın :D
Soran+1 yılGuncelleme yaparim amacimi anlarsin :)
- +1 yıl
başta yaz sonra güncelleme yaparım dee oldu başka seninki çamurda balık yetiştirmek gibi bişi oldu :D
hayır değilim. ancak ben de şöyle bir soru sorayım madem :
https://wall.sf.co.ua/13/06/wallpaper-2843418.jpg bu kadar güzel misin?12 Yorumla
Soran+1 yılBu sorulari sordugunuz icin bu soruyu sordum umarim anlamissindir ben kendi ulkemin insanlarini kimseye degismem ;)
+1 yılSokaga ciksan gorursun bunlardan. Abi turk erkekleri iyi bence. Ne biliyim boyle temiz bir yuz sakalsiz biyilsiz bir tip olsa daha iyi olabolir
03 Yorumla
Soran+1 yılBu nasil bir cevap :))
- +1 yıl
Bende anlamadim okuyunca :D Demek istedimki sakallarini kesse bir beybi feys olsa belli gideri olur. Ama boyle fala arabimsi:D
Soran+1 yıl:))
dubai prensi bu dünyanın en zenginlerinden biri. ulan size
https://i.capsspot.com/s/11/2/1008225.jpg20 Yorumla
+1 yılhahaha erkekler hepsi bir camura yatmis bakiyorumda..:))
30 Yorumla:) yakışıklılık mı dostum iç güzellik her zaman en önemli olandır bence. insanın gerçekten seveni oldu mu brad pit gelir gözüne...
01 Yorumla
Soran+1 yılHerzaman savundugum budur katiliyorum
+1 yılSen bu kadar güzel misin?
galeri12. uludagsozluk. com/522/%C3%A7irkin-kad%C4%B1n-yoktur-az-makyaj-vard%C4%B1r_695485. jpg12 Yorumla
Soran+1 yılLevel atla sonra bakarim knk :)
- +1 yıl
Hadi bakalım :)
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaş 22 kilo 59 boy 1.70 askerden yeni geldim fittim ve ekmegimi taştan çıkarıyorum bu adam zengin sipasi şimdi yaş 28 buçuk kilo 70 yaslandim bakmıyorum fazla kendime dagittm kendimi 4 senedir iş dersane ev mekik dokuyorum... :( :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFitne çıkmasın diye ülkesin den sınırdışı edilen adam.
Hiç kimse bizim ki lerin eline su dökemez, elalemin fondoten süren toplarıyla karıştırmayın bizim ki leri.
Türk'ler bin basar. <350 YorumlaResme defalarca baktım yakışıklı mi değilmi diye bence sıradan david beckham i falan koysaydin bari ,:)
Senin anlamadığın nokta ise güzellik komple bir kavram huy yüz fizikbir zeka ahlak hepsi bir bütün bir arada anlamlı03 Yorumla
Soran+1 yılKeske guncellemeyide okusaydin guzel kardesim
Soran+1 yılCeker cekmez o benim bilecegim birsey ama kiyaslama yapmam tesekkur ettim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha fazla ama züğürlük işte bir boka yaramıyo yakışıklılığm her gün başka kızlarla tanışıyorum ama cepte para olmayınca tanıştığın kızlardan hoşlanamıyosun bile çünkü ne verebilirsin ki ona... yani o fotoraftakindende yakışıklıyım ve parasızlıktan dolayı yanlızım...
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/rdnDXM.jpg
Aynen çok yakışıklı (adamın programsız hali ASD:DAS)62 Yorumla- +1 yıl
İsabet olmus birde eksilemişler haha :)
Garip bir hikayesi var bu adamın yanlış hatırlamıyorsam çok yakışıklı olduğı için ülkeden kovuluyor :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
Soran+1 yılBen anladim seni reis bosver ne hali varsa gorsun :)
- +1 yıl
Gönül yakışıklı olsun resme gerek yok :) görünüş sadece bir güzellik verir ama kalp güzelliği insana huzur verir güzel olmasın ama huzurlunolsun güzel olupta huzurlu olmadıktan sonra o güzelliğin bana bir faydası yok :) herzaman hakkımızda hayırlısını nasip etsin allah gönlümüze göre versin seçim yaparsak kaybederiz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamam değiliz ok, peki sen bunun kadar güzel olduğunu düşünüyor musun? https://i.hizliresim.com/zE9ZWR.jpg
13 Yorumla
Soran+1 yılDegilim ama turkum muslumanim :)
Cevap sahibi+1 yıliyi de dinle ilgili bir konu değil ki bu, resimdeki de insan, dinini bilmiyorum
Soran+1 yılEn iyi cevabi oku amac orda ;)
peehhh size böyleleri lazım gidin onlarla evlenin napcaksınız ki bizi nası olsa biz yakışıklı değiliz siz nefret edin dışlayın bizi anca başka bişi yapmazsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılOhaa :/ yakislisiniz bee
- 10 Yorumla
Hahaha b cocuga yakisikli diyorsaniz onun ulkesine onun gonlune yerlesin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun benim ulkem cennet :)
Herkesin kendine göre bir gideri var, Allah ın bize bahşettiği bu kadar yapıcak bişey yok..
10 YorumlaHayır bu kadar yakışıklı değiliz, Allah mutlu mesut etsin sizi
10 Yorumlabu güne kadar boş yani kız arkadaşsız kalmadığıma göre demekki bişeyler var
10 Yorumla
+1 yılSize göre Kıvanç'ta yakışıklı Kenan'da Çağatay'da yakışıklı bunlarda sürülsün o zaman. Te allam yaa :D yakışıklı olsam ne diye sürülcem allasen.
05 Yorumla
Soran+1 yılSeni gormedigimizden onlari yakisikli sanmisiz :)
- +1 yıl
Kanka bırak ya O adamın sürülme olayı uydurma zengin bir p. ç reklam yapıyor kendini:) Hadi yakışıklı görmesek neyse:)
- +1 yıl
@GeyikMuhabbeti kanka yakından bizi görseler ne Kıvanç'a bakarlar ne bu arap güzeline :D
- +1 yıl
Anlatamazsın kanka profesyonel fotoğraf çekimi ile herkes yakışıklı:)
Bizi görseler n'olur acaba:) - +1 yıl
Yaa onun yüzüne yapılan montajı bana yap sağ profil brad pitt sol profil george clooney'ım asdfghjkl :D kalp krizi bayılma ağlama hangisi daha çok olur kanka @GeyikMuhabbeti
https://1.fwcdn.pl/ph/76/03/7603/214027_1.1.jpg
buyum yetmez mi?04 Yorumla
Soran+1 yılOhaaa sen bumusun abi pardon :/
Soran+1 yılSakamisin :))
Cidden çok iyi yaa :(
Beyler çok kıskanç yorumlar yapmış :)11 Yorumla
+1 yılO haa nasıl benziyoruz l*n harbiden kim bu çocuk ismi ne?
00 YorumlaYok kız bu kadar değilim. Hatta ben yakışıklı da değilim
12 Yorumla
Soran+1 yılBence yakisikli oldugun icin resmin yok kizlar bela olmasin diye ;)
Moda & Stil konusunda 628 cevap paylaştı. Bu ne la?
sokakta görebileceğin herhangi bir kekodan farkı yok..00 Yorumla
+1 yılya ben kıskancım ya da bu kızlar aptal. la bunun neresı nasıl yakısıklı
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı değilim ama bununda beğenilcek gibi yanıda yok yani
00 YorumlaHadi canım sendee. ben bosunami yan durdum resmimde demek yuzumu gostersem beni koyacakmissin bunun yerine :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaba :)) aynen boyle devam :)
+1 yılyooo diilim ama profil resmini gördükten sonra bu eleman sana da bakmaz :D puhahahah :D kaldın mı yine türk erkeklerine :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGelsede istemem zaten 5. Karisimi olacam :) turk erkeklerine asla laf etmem ettirmem o isin espirisi
Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Ben bunu taniyom, cok yakışıklı diye ülkesinden kovmuslar adamı , adamın ülkesi Arabistan bu arada
10 YorumlaErkekler nedir bu ego patlamanız... Buradaki çoğu erkekten yakışıklı bence
10 Yorumla
+1 yılAllah sahibine bağışlasın :)) gözler dudaklar burun cildi sakalı ten rengi özene bözene yaratmış yaradan :)
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi dimi dimi :)
+1 yılAbartmışsın ben bile daha yakışıklıyım bundan ameke :D
00 Yorumla
+1 yılim1-tub-tr.yandex.net/i bence hiç birisi babaya su bile dökemez
00 YorumlaYuzume fondoten sürüp. Gözlere kalem çeksem ondan daha iyi olurum 😏
12 Yorumla
Soran+1 yılEvwt zaten o makyajsiz bulent ersoy sen dogal guzelsin :)
Bunun aynisini bende yapmıştım bikac gün once saldirdilar erkekler qjajaj
02 Yorumla
Soran+1 yılGormemisim tip olarak kiyaslamam ama ego ve kendini bir halt zannetmek konusunda kimse bizimkilerin eline su dokemez :)
siz yine bizi italyan erkekleriyle mukayese edin onlar en azından sıçtıkları yerde yemek yemiyorlar :)
00 YorumlaGözüme hitap etmedi. Sürekli bu herifin fotolarin paylasip, ayni tarz baslik atip '' beyler bu kadar yakisikli misiniz'' diye daha ne kadar soru soracaksin ergenus?
30 Yorumla
+1 yılSakallardan kurtarmış yoksa hiç şansı yok falan...
asjdksakjbafs ^.^07 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :))
- +1 yıl
Yinede yoklukta giderin var falan der insan!
sakjasfjkashd :DD O Çene sakalı nasıl öyle olmuş ya anlamadım valla :D - +1 yıl
https://i.hizliresim.com/rdnDXM.jpg
Hiçbir turlu gideri yok tipe bak :Asd - +1 yıl
ohaaa bu adam o adam mı?
- +1 yıl
@FashionBy Nasıl bir shoptur arkadaş vay anasına be... Sakaldan falanda kurtarmıyor :DD boşa sürülmüş adam :/
yakışıklı ama ülkesinde savaş çıksa ayakları kıçına değerek bizim ülkemize kaçar Allah'ın arabı..
12 Yorumla
Soran+1 yılBak burada katildim sana :)
Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Photoshop uygularsan bunlarinki gibi neden olmasin?
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi sen daha yakisiklisin en azindan makyajin yok :)
nereye sürmüşler bunu? türkiyeye geleydi
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- Devamını Gör (259)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem