Moda & Stil Üniversite mezuniyetine tulum giymek istiyorum, sizce nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl bu tulumu giyimek istiyorum olur mu? Üniverste mezuniyeti için Üniversite mezuniyetine tulum giymek istiyorum, sizce nasıl olur? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hickimseyimbsn999 Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl Tulumun fotoğrafı var mı? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Var bura nasıl koyacağımi bilmiyorum ama Yorumla Soran +1 yıl link de olmuyo qaliba Yorumla hickimseyimbsn999 +1 yıl Hızlı resim diye bir site var gir oraya fotoğrafı koy bağlantıyı kopyala buraya yapıştır. Yorumla Soran +1 yıl Link ve ya fotoğraf paylaşamıyorum burada trendyolda ashly degaje yaka kemerli tulum diye geciyo adi Yorumla hickimseyimbsn999 +1 yıl Ceket elbise de güzel olur kızım Yorumla
R0BlN Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl dekolte daha iyi 0 1 Yorumla hickimseyimbsn999 +1 yıl Sanane Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzel şık tulumlar var giyebilirsin
Herkes abiye elbise giyecek. Çok sırıtır.
Fiziğin ve elbiseye bağlı
Tulumun fotoğrafı var mı?
Var bura nasıl koyacağımi bilmiyorum ama
link de olmuyo qaliba
Hızlı resim diye bir site var gir oraya fotoğrafı koy bağlantıyı kopyala buraya yapıştır.
Link ve ya fotoğraf paylaşamıyorum burada trendyolda ashly degaje yaka kemerli tulum diye geciyo adi
Ceket elbise de güzel olur kızım
Yakıştıktan sonra olur bence
Giyebilirsin yakışacağını düşünüyorsan.
dekolte daha iyi
Sanane