Trenchkot aldım giyemeden kaldı.
Askılı tişört, şort giyenler gördüm.
Ben bazen Kısa kollu ile de üşüyorum, Yanımda hırka hep var arada giymek gerekiyor. Bazı severek aldığım dış giyimler giyilmeden kalıyor.
Yorumlarınızı bekliyorum 🌺🌺

Trenchkot aldım giyemeden kaldı.
Askılı tişört, şort giyenler gördüm.
Ben bazen Kısa kollu ile de üşüyorum, Yanımda hırka hep var arada giymek gerekiyor. Bazı severek aldığım dış giyimler giyilmeden kalıyor.
Yorumlarınızı bekliyorum 🌺🌺
Kendime yakışanı giyiyorum daha çok. yani mesela sevdiğim kıyafet hangileriyse onları. son bahar aylarında tişört hırka giyerim veya deri ceket. kış ayında ise genelde mont giyiyorum. ilk baharda spor giyinirim. yazları ise normal kısa kollu tişört giyiyorum. yani pek değişmiyor :)
Önceden her şey normaldi. Mesela bugün akşam saatlerinde 1,5 saat kadar bir yağmur yağdı acayip fena idi. şu an hava hafif serin ve güzel.
Mevsimlerde kendini bozdu. ben bu aylarda İzmirde yağmur gördüğümü hatırlamıyorum.
Bende hep aynı, ılıksa tişört ceket, soğuksa tişört mont, çok soğuksa kazak mont. bunların çoğu siyah. Kadınların bir kısmı, mini etek mont, mini etek kaban (biz kazak inan donirıh🥶), mini etek tişört.
Bi anda ısınıyor bi anda soğuyor... Çorap giysem bi dert giymesem bi dert... Mont alıyorum yanıma fazla geliyor.
Cevap
10Cevap
İlkbahar bence İstanbul'da ortadan kalktı. Ben üşümüyorum pek, o yüzden 2-3 haftadır sadece kısa kollu tişörtle çıkıyorum 😎
Öyle garip gibi bisey giyerim sıcak giymem soğuk 😅
Bazen kalın giyiyorum ama genelde ince giyerim
Sıcaktan günde iki üç kıyafet değiştiriyorum 1 aydır son iki aydır denize gider gelirim
Trenc kot veya kot ceketler kurtarıcı oluyor.
Sirt cantasi kullanıyorum ve çantaya atıyorum.
Eve hava şartlarına göre giyinmek gerekir
Iki alternatifli giyiniyorum korunmak için.
Geçiştirip gidiyorum.
Daha çok solda ve ortadaki gibi.
tişört, şort
Sen türbanlı mısın?
Askılı tsort
İnsan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?