basit bir soru hangi dekolte türünü seçersiniz?
hangi kıyafetlerde dekolteyi kullanırsınız?
1- bacak
2- sırt ve omuz
3- gögüsler
4 kasık
basit bir soru hangi dekolte türünü seçersiniz?
hangi kıyafetlerde dekolteyi kullanırsınız?
1- bacak
2- sırt ve omuz
3- gögüsler
4 kasık
Thomasgumi sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sırt omuz bacak ve göğüs olabilir
anlamadım? bu 4 unu de kullanan kadın ınce bellı genıs kalcalı 85 b veya 85 c memeye sahıp kadındır bıraz fazla sallamıs olabılır mısın?
Hayır göğüs 75
İnce bel doğru kalça da orta ve dik
Yaş 19
Ve boy 172
75 sırt olcusudur yanı b oldugunu dusunuyorum memelerının lakın bel ınce kalca orta dık demıssın :) olabılır neden olmasın herkese ınanırım hatası olmadıkca. ama 75 b ıle de dekolte verılmez knk bunda hemfıkır olalım
172 ıle 75 b olması normal knk lakın arkadasımın bırısı 176 boyundaydı 54 kıloydu ve göguslerı 85 c dık dı
Dekolteden anladığın ne bilmiyorum ama dantelden söz ediyorsan onu kullanmıyorum bı bak istersen bişey bilmiyonuz burada ahkam kesiyon ve hepsini bir arada kullanıyorum demedim bunlar tercihim dedim
Arkadaşınin göğüs büyükse ben napim ben sporcuyum yağ oranı az🙄
1 o kısının o boyle o kıloda olması yagsız oldugunun kanıtırdır ve o da sporcudur. ayrıca. ben dantel demedım onu kast etmedım sen sacmalıyorsun ayrıca AHKAM KESEN SENSIN ben kanıtlarım dedıklerımı sen daha sorularıma cevap veremeden pıss dıye sonersın bende ahkam kesme.
meme 75 b attıgı hava evereste cıkar
Komiksin tesadüfe bak ne desem o çıkıyor arkadaşın Max beyin zekası 1 sanki ne sormuş da pıss sonmusum cahil bunak arkadaşın sporcu yağ biliyordur göğüsler yağ bezlerinden oluşur yağlı bir yapiya sahip. O yüzden sporcular hele ki kosucularda göğüs küçük olmalı tabi arkadasin da senin gibi tarihi eser olmuş kalk git işine mal bunak
şu yazıyı okuyup bir şey anlayan birisi olur mu diye düşünüyorum ya? gerçekten ne yazmıssın bırbırınden kopuk cumleler... bak bak nasılda kıvırıyor dunyada yas ortalaması 68 dır kı emeklılık yasıda o dur dogal ıtıbarı ıle genc yas 18 45 arası 45 65 arası olgun yanı muture denılen kısım 65 ustu ıse alt yanı yaşlı kısmıdır. bunu bılmeyecek ıdrak edemeyecek kadar zekan gerı ıse bu senı baglar
ayrıca egonu patlattıgım ıcım cok ama cok mutlu oldum baksana nasıl da kıvırıp sallıyor hshadhas h
75 b ıle sana mutluluklar lımon memelı hee kendı arkadaslarının memesını kıskanacak kadar dusme malumunuzy oldan gecen kadınları kıskan dshahdf
Yav hehe havla hadi boş beleş bunak ya sanki büyük meme istemişim başka kapıda havla
hahah demedım mı nasılda zoruna gıttı egosunu patlatınca nasılda kudurup hakaret edıyopr shdahh aglaaaaaaaaaaaaaaaaaaa durma sen aglaaaa zırlaaaaaaaaaaaa aynca aglarsın NAKARATLA SÖYLE
Neyse ne mutlu bana ki bir yasliyi mutlu etmişim sana yarım eklinla mutluluklar
ahhah 27 yasa yaslı dıyen ucuz ınsan :) soruyorum kac para dıye ama ben 5 kurus etmem der gıbı cevaplar verıyor hadhashdh AGLAYANA EMZIK sen 75 b lımon memenle kos kosa bıldgın kadarrrrrrrr kosssssssssssssssssss
Komik olan şey şu ki yazdığım iki kelime karşılığında destan yazıyorsun yani kuduran belli oluyor bebiş
sana özel bir şarkı yazdım dınle.
ooooo acınası sözlerınnn ınan benı ıgnelemıyor.
sennnn evet sennnn arkadaslarını kıskanan sen
zavallısın nnnn sennnnnn agla durma agla yınede agla
cunku sen ZAVALLISIN
Kıyamam demek bu kadar battı eferin sana zaten anca bana şarkı bestelersin hayatta hicbirşey başaramayan insancik
ahahahha bunu asagıdakı ınsan mı söyluyor vah vah mımarım maasım aylık 4700 euro net. sen gıbı acızler anca oturdugu yerden sallar 75 B LIMON MEMELI KENDI ARKADASLARLARINI KISKANAN ZAVALLIII bu sözlerı ben yuzune karsı söylerım ama sen sadece klavyede erkeklık yaparsın yzuume karsı konusacak ne serefın ne yuzun var
Hmm ben yalnız basit bir hasta sanıyordum ancak belli ki durum vahim ha bu kıskançlık ve de şeref konusuna gelicek olursak KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ fake mimar seni ahahha hoş olsan ne farkeder ben bu yasimla yurtdışına gidip geliyorum
sen gıdıp gelıyorsun ben yasıyorum arada fark var ben 12 dunya ulkesı gezdım 74 sehır gördum sen ıse anca ele kuvvettt ulan abaza ulan abaza ben bunları yuzune karsı konusurum sende haysıyet olsa yuzume karsı konusacaklarını burada söylersın HADI SIMDI YOK OL
Yav he he hadi hadi bu kadar ülke gezmiş hâlâ adam olamamışsın sana bu saatten sonra öğretemem bb
bak bak nasılda kıvırdı bak bak nasılda kıvırdı babası gıbı dönem dönme dönmmeeee hadınas hadı nasssssss küpek
Hadi hadi anası kılıklı bu kadar gezdin hiç mi arkadaşın yok ezik olma be tüm zırtların dökülüyor bebiş uzatma yalnızlığını belli ediyorsun 😏
bak nasılda kudurdu anaya saldırdı vay be ne acıdı ama :Ş)
al 5 dolar da otede agla
Ben kimsenin annesine babasına hakaret etmem keşke gözün yazdıklarını da görse neyse iyi günler
ıyı gunler temennıne ıhtıyac yok ZAVALLI OLMASAN BUNLARI YUZUME KARSI SÖYLERDIN HADI NASSSS
Türkiye'de değilim mq eziksin Allah kitap çarpsın eziksin naş
Ben sana 100 Euro vereyim sadakam olsun aç köpek
ben Almanyada yasıyorum ezık sen nerede yasıyorsun bılmeyecek kadar ezıksın yuzume karsı denıldıgınde gercek degıl telefonda ve numara olmadan aranan cok program var fake ınsta telegram snapchat gıbı bır defa 2 dk arasak yuzume karsı ıkı kelam edemeycek mahlukat neler dıyor ya
sıtede bırkac kısıye 100 bazen 200 euro attıgım oldu at hesabını da atayım dhashdsah h
Olm valla komiksin m@l mısın niye bu kadar mesaj atıyorsun bana bak ben seni umursayip bu kadar uzun yazmıyorum bu arada Kanadadayim şu an neyse sen yine bı destan gönderebilirsin 👍😏
gecen gunde böyle konusan bırısı vardı amerıkadayım senı sıkayet ettım musatafa sarıgulun avukatı benım avukatım dıyen o sensın Şu an lınk ve konumuna bakıyorum kanadada falan da degılsın barız tr ıp sı bu benı sınırlendırme telefonundakı fotografları görmek ıstemıyorum hadı susalım ıkımızde
İlk kez senin gibi birine denk geliyorum doğrusu hoş beni s@lak sandın telde yeni 0 fotoğraf var yani şimdi anladım sen beni diğeriyle mi karistiriyon heralde ondan bu kadar yazdın da tahmin ettiğin kişi değilim tm neyse 🤝
ıkaz ettım ıkazı aldın sus uzamasın aglama sonra
Allah sabır versin iyi günler artık yazma çok uzadı
sen yazma
Asıl sen yazma napıcaz nazlanicaz mı tm bu son artık yazma 🤝
yazma bak
Ok.👍👍
bak canım benım yapma lutfen yapma sadece elındekı cıhaz degıl o baglandıgın wıfı ye kımler baglanmıs ıse onlarda gorunur yapma rıca edıyor ıken susalım
Göğüs ve bacak
gögüs neyse de bacak ıcın uzun boy ve bacak boyunun yukarıya oranla daha uzun olması gerek
Topuklu ayakkabıyla o sorun ortadan kalkıyor
kalsın cok mu uzatıyor? hayır ve takılıp dusme rıskınden de ınsan rahat yuruyemıyor? haksız mıyı m