baska hic bir mana icermez sorum
Türk erkegimi daha yakisikli ve cekici yoksa Kürt erkeklerimi daha yakisikli ve cekici?
baska hic bir mana icermez sorum
Öncelikle şu '' KIRO'' meselesine çözüm bulalım
Krıo ne demek , ben sizin %90 nın kıro olduguna eminim, kürt , türk , kadın, erkek ayırmadan bunu rahatça söyleyebilirim , kıro demek , krsalda yaşayan, kırsaldan gelen demek , kır -o
yani kırsallı demek?
hani burayı okuyanda sanacakki 300sene evvel buyuk şehirlere gelmiş , oranın kultrume adapta olmuş sanacak ,
ha şunuda unutmayalım
mini etek, , dar pantolon , ya da sacı başı açık gezmekle kıro olunmaktan kurtulunmaz :)
hepimiz kırsal kökenliyiz , babamız ya da babamızın babası gelmiş buyuk sehirlere , buda bizi kıroluktan kurtarmaz, gelmişler amma, gelirken kendi kulturlerinide getirmişler, yani kırsal kültürü bir bohçaya yapıp gelmişler. bizde o külturle yetişmişiz.
şunuda belirteyim , kıro olmak kötü bir şey değildir, kıro olmadıgını iddia eden , yalancıdır :)
hani nasıl derler , aslen malatyalıdırda , İstanbul'da doğmuştur da ben istanbullutyum diyenler varya onlar gibi:)
yakışıklı olmak için ise Türk , kürt, ingiliz diye ayıramazsınız, ayırdıgınızı sanırsınız ama nafile bu işin içinden çıkılmaz, milliyetçilik savaşına dönüşür ki, bundan kaçının , öyle ya da böyle bir şekilde bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlarki , bu konuda bunu amaçlamaktadır demiyorum ama, o amaca hizmet etmeye başlamış gibi görünüyor.
mesela ben sadece tip olarakdan bahsediyorum zenci bir erkegi cekici bulmuyorum asla da bir birliktelik düskemem kisisel olarak yarg8iliyorum anlamina gelmez bu bir ayrimda degilir. bu kisisel zevkimden dolayi olan tercihimdir. bunuda her yerde dile getirme hakkina sahibim. Ayrimin nerde basladigini nerde bitigino ögrenin.
Senin yazdıgında problem yok , yorumlarında kıro diyenlere idi mesajım , ayrıma gelince, Turk olanları %99 zu turk erkeği der, kürt olanların %99 kurt erkeği der, geri kalnıda farketmez diyenlerdir,
amma sayıları çok azdır,
bu gibi soruların çogaldığınıda düşünmek gerekir, ve neden çoğaldıgını?
her yerde , nerede ise tum medyada BİR TURK, TURK AYRIMI ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞTİR,
öyle sorular görüyorum ki, kürtler neden elektrik faturası ödemiyor, neden su faturası ödemiyor, kürt kızımı , erkeğimi, bir kurtle arkadaş oldunuzmu, gibi yuzlerce soru, bu pozitif ayrımcılıktır, bunu sen yaptın demedin, sen vesile oldun ...
Herkes kendi renginde güzeldir.
Irkçılık yapmayan herkes çekici * yeter be bir kurusun artik soyunuz. Yancı tarafçı karşıt ya da destekleyen falan degilim. Sadece insan gibi yaşayabilen insanlardanım. Şu ırktan renkten dilden millettense kesin iyidir, şu irktan dilden renkten millettense kesin kötüdür tarzı bir dünya yok. Az kurtulun şu cahilce önyargılarınızdan!!
ne mutlu sana dedigin gibi yasiyosan. ben sma su iyidir bu kotüdür demiyorum sordugum soruda. hangisi sizce daha cekici ve yakisiklidir diye sordum? Ayrim bunun neresinde?
Mesela ben bir cinli bir polan ya da parkistanliyli cekici ve yakisikli bulmuyorum dolayisiyla birlikte olmayi düsünemem. Cunku bu benim ozel zevkimdir. Ayrimcilik yaptigimdan degil. o insan benden kat kat üstünde olabilir ama benim tercihlerim arasinda degildir.! ayrimi yapan benim sorum mu okuyanin anlayisimi?
Soruda 'tip' olayini belirtmeyin bir de özellikle su günlerde cok hassas olan türk ve kürt kelimelerini kastetmedigin tarzda anlasilcak sekilde sormus olman bence.. en iyisi guncelleme falan bisi ekle bak bak simdi diger yorumlara baktim sadece ben degil daha pek cok kisi öyle anladık sorunu..
anliyorum ama bir insanin mesela "kisiligi" yakisikli olmaz. dolayisiyla tipini kastedigimi yazmanmi gerekli bulmadim. Cunki sorum gayet acik.
Belki Kürt ve Türk toplumu olarak hassas bir dönemden geciyo olabiliriz evet. Ama bu beni sormak istedigim seyi baglamaz. Türkler nasil bir gercekse Kürtlerde ayni. burada kim dogru ya da haksiz diye tartisma acmadim
Burdaki yanitlsrda sadece bazi insanlarin süslendirilmis Ön yargilarini gösteriyor
net ve ön yargizgsiz okuyan soruma gayet net sekilde cevap verir
sorumdan mana ciksrilmasi benim problemim degil
Kürtlerde de yakışıklısı var Türklerdede ama ben Bulgaristan Macırı olduğum ve sevgilim kürt olduğu için kürtler diyorum ;)
Ne alaka?
okkkk
Bana bulgar demeyi kesin l*n Macır kızıyım kem ustelik sarisin degilim kumralim macırların sarışın oldugunu kim demiş hem benim sevgilim sana 1500 basar eminim
Herneyse hyr bulgarsa tanımakta istemem eksik kalsın
Hani küçük çocuklar derya benim babam senin babanı döver ona döndü olay 😂
Kürtler patlatıp yırtmayı sever mesela 🤭
Cevap
111Cevap
Ben ırkçı değilim ama Türküm.. Yakışıklı olmanın türkle kürtle ilgisi yok. kadınlar esmer veya koyu renkli ten erkekleri daha cok beğeniyor.. kürt erkeği geyini çıkaran apaçi krolar sadece. yabancı kızlar hastaymış, bir zamanlar türklerdede aynı geyik vardı, İşin doğrusu şu yakışıklının türkü, kürdü, brezilyalısı, avrupalısı, amerikalısı olmaz. herkeste vardır. Benim arkadaşım aydınlı yıllardan beri bodrumda ingiliz, alman, rus lara takılıyor, üstelik kumral bildiğin egeli. Bende yozgatlıyım antalyada bir ingiliz kızla evlenecektik ayrıldık. Kız beni unutamadığını söyledi aylarca, çok yabancıyla birlikde oldum tatil yerlerinde, en son bir rus kıza takıldım beraber oldukdan sonra " ya tebli lubli" diye peşimde dolandı belli bir süre sonra ülkesine döndü. benim türk olmamla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ben ırkçılığa karşıyım ama türk erkeklerine faşo derken kürtlerde kürt faşoluğu yapmasın. hepimiz hangi milletten olursak olalım eşidiz ve insanız..
Adam gibi kendine bakan Kürt erkeklerini bulursan çekişirler. Latin ülkeleri genelde Kürtleri seçer avrupa Türkleri. Tabi modern olanları yoksa genelde avrupalılarda kinlerin kürde oyu atar. Tarih boyuncu Türklerin yakışıklı lider ve erkeklere sahip olduğu biliniyor.
Yanlız İranlı Erkekleri küçümsemekte komiktir. İşin tuhaf yanıysa ayrım yapılmayacak kadar bu milletlerin birleşmiş olması. Şimdi Mahsun çirkinmi? Kürt ama ailesi oraya göç eden bir Çerkes ailesi diyorlar. Kenan çirkinmi tabiki değil. Yanlış hatırlamıyorsam Çankırılı ve kökeni Kürt. Yanlız bugün Türkiyenin en büyük Milliyetçi sanatçılarından. Uzun lafın kısası böyle bir ayrım bu millete yakışmıyor. İç içedir bin yıl demiyorumm binlerce yıldır inanılmaz bir karışım geçirmişlerdir. Buna en güzel örnek Azeri erkekleri.
ben fikrimi söylüyorum bana göre benim düşünce TÜRK ERKEGİNİN OLDUGU YERDE BASKA ERKEK FASA FİSO diyorum
Seni doguran ananin ellerinden opmek lazim. Binkerce kez helal olsun
:) benim fikrim bu özeliklede belirttim :D tesekkürler:)
Aferin kiz
Sonunda aklı başında normal biri helal sana
kürt erkekleri karizmatik kabul edelim bizim türkler kro ya :(
Ne varsa Türklerde var arkadaş.
https://pbs.twimg.com/media/Bmswo8gCMAASIVM.jpg
Bu sözünü ilk defa gördüm ve neden ataturkcu olmadigimi bir kez daha anladim. tesekkurler.
@arızalıhatun zaten sen istesen de Atatürk'çü olamazsın. Orada Üstün kelimesi var. Sen uzaksın. Ama ait olduğun yeri de bilmen güzel bir şey.
Türküm soyumda sopumda kürt yok eğer kürt oldugumu zannediyorsan. yalnız bilirim ki hicbir ırk bir diger ırktan üstün degildir. elleri öpülesi kürtleri de gördüm cigeri bes para etmeyecek türkleri de anlatabiliyor muyum?
İstisnalar kaideyi bozmaz. Anlatabiliyor muyum?
Rabbiniz bir olduğu gibi, babalarınız, dininiz ve Peygamberiniz de birdir. Arabın Aceme, [Arap olmayana] Acemin Araba üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızının karaya, karanın kırmızıya üstünlüğü yoktur. Hiçbir milletin diğerine üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takva iledir. [İbni Neccar]
Ben anlatmaya calısıyorum da sen anlayabiliyor musun?
Tamam sen bölücü milleti elini öperek öv. Benim düşünce sistemim bu. Ben Türk'üm. Türk'lüğünden şüphe duyan herkesin kendi sorunu ve kendi kişiliği. düşüncemi ya da fikrimi size begendirmekle uğraşamayacağım.
@arızalıhatun burada üstün derken bir kültür ve hars üstünlüğünden bahsediyor atatürk. tabi senin bunu anlayabilmen için her şeyden önce tarih ve sosyoloji bilmen gerekir. tarihi bugüne göre ancak senin gibi geri kafalı birisi yorumlayabilirdi... atatürk tüm dünyaca kabul edilmiş barışcıl ve aydınlanmacı bir liderdir. ancak sende bunu anlayabilecek kapasite olduğunu hiç sanmıyorum.
Türklük Atatürkçü olmak değildir, ilk önce @arızalıhatun un demek istediğini anla ondan sonra laf et ( ki böyle bir hak kimsenin yok! ). Madem düşünceni beğendirmeyeceksin bu düşüncede olanlarıda yargılama hakkında yok. @AyazAta sana ise tek cevabım; Bugüne kadar dünyanın desteklediği kim düzgün bir iş yaptı? Tarih diyorsunuz ya okul kitaplarının ezberin dışına çıkın ilk!
Aslında kürt erkeği yani doğu kısmındaki erkekler daha yakışıklı ama bakımsızlar dikkati çektiyse onlar kendilerine baksa bence daha yakışıklı olurlar esmer siyah kirli sakal saçlar iri yapıları ama kendileri bakıp toparlarsa kendilerini ( kürt degilim bu arada)
of ne alaka abi D:
Özcan deniz'den yola çıkarak kürt diyorum. Kürt erkekleri genelde kız güzeli gibidirler. Yani kara kaş , kara göz ve uzun kirpikler..
Görmemişsin demekki. Şimdi biz senin gibi birine bakarak bütün türkleri mi yakalım? Görmediysen bir daha bak canım o zman. Ben ķurdüm ve sakalımda yok.
Soruyu soran tamamen art niyetlisin? Türk Kürt ayrımı bizim kanayan yaramızken senin bu yaptığın yaraya tuz basmak. Nefret tohumu ekiyorsun. Kutuplaştiriyorsun. Exper uğruna yapma. Cesur olamadigin için gizli kullanici kimliğinde soruyorsun. Çok mu önemli hangisi yakisikli? Sizin gibileri Brad Pitt gibileri bile doyuramaz.
Sonuna kadar Türk diyorum. Alınan olmasın ama Kürtler genel olarak kızgın bakıyorlar sanki ve yüzünde büyük benli ve tek kaşlı olan aklıma geliyor kürt diyince
ben öylemiyim şimdi aa hiç tarifine uymadm
Bilemem
Ahahaha türk olmadıklarını biliyosun panpiş.)))) bu soru fena patlar
Sen tromusun ya? hep görüyorum seni :D
MuhammetArmer ahahahahhahahahahaha
Türk erkekleri daha yakışıklıdır burada kürt erkekleri diyen kürt kızlarının bile çogusunun sevgilisi Türk'tür adım gibi eminim. ayrıca şunu diyeyim batıda Türk kızları çok az kürt erkekleriyle çıkarken kürt kızlarının %80'ininin sevgilisi Türk'tür kendi çevrem en kısa örnek mesela buna benim mesela çıktıgım kızların çogusu kürttür.
Kürt erkeği genelde yakışıklı oluyo , Ama huy olarak Türk Erkeği başka ya <3
Ybencede
huy olarak? ne gibi
anladim tsk ederim cevabin icin
Ben KürDüm ama bence iki tarafında var yakışıklı erkekleri. Şimdi sadece Kürt deyip Türklere haksızlık etmek olmaz
seni doguran yetistiren anaya kurban olurum. helal kiz, cevap budur.
https://hizliresim.com/gLEYPR
https://hizliresim.com/Nbm2G5
Valla genelleme yapamıcam ama bu ikisi tam olarak benim tipim :)
Türklükle kürtlükle ne alakası var çekiciliğin ya? bir insan senin için ya çekicidir ya da değildir, türk, kürt, arap, zenci, japon, alman ne fark eder? Bu insanın dış görünüşü ile alakalı bişey, karşındaki insanın dış görünüşünün hoşuna gidip gitmemesiyle alakalı bişey. Yapma.
bir Japonla Zenciyle bir Rusla olmayi düsünemem. Onlar cok iyi insan olsalarda. Bu onlari kücümsüyorum anlamona gelmez! bu dolayisiyla zevk meselesidir ayrimcilik degil!!!
misal kelle paca degil ama mercimek corbadini severim.
Ayrimciligin ne oldigunu ögrenin!!!
Ama sen sorunu sorarken çekicilikten bahsettin evlenmekten değil. Türk-Kürt konularının hassas olduğunu bile bile neden soruyosun?
evlenmekten soz etmedim etmiyorumda?
yakisiklik ve cekici olarak hangisi diye sordum yazdiklarim ortada!
O beni baglamaz. Her insan kendinden sorumludur. Fasistler soruma ziplayacak ya da rahatsoz olucak diye insanida irkida yok sayamam.
"bir Japonla Zenciyle bir Rusla olmayi düsünemem."'den kastın neydi acaba?
olmayi düsünemem derken evlilik mi cagristirdi sende?
insan neye yormak isterse ona yora bilir. tabiki
Sen bir söylesene olmayı düşünemem derken neyden bahsettiğini?
birlikteligi canim
Kişiliğini ortaya koymuş oldun bunu söyleyerek.
evet benim ne dedigim ve ne denmek istedigim gayet acik ve hepsi ortada zaten. Okuyanin anlama kabiliyetine kslmis gerisi.
@Smokerx hahah hayır, fark etmez. O da insan o da insan :)
Ortalığı karıştırmak ve insanları birbirine düşürmek için yapılmış bir paylaşım bu yüzden önce insanın insan olup olmadığına bakılmalı
Bence Kürt erkekleri daha yakısıklı falan değil ama cok yüzsüzler aşırı derecede ısrarcılar yoktan anlamıyorlar bıktırıyorlar sonunda istediklerini elde ediyorlar birde cogunlugunda üniversite okuyanlar için söylüyorum araba oluyor buda cezbedici başka bir yön
Bikere Bence Senin Bu Soruda Kürt Türk Diye Ayrım Yapmaman Gerekir. Türkü Kürdü Hepimiz Kardeşiz Aynı Vatanın Topragın Evlatlarıyız. Sorunu türk ERkeklerimi Yabancı Ülke erkeklerimi Die Sorsaydın Daha Mantıklı Olabılırdı...
Tabiki de Türkler. Türk olmasam da bunu söylerdim; çok şükür rabbime ki Türk üm.
Türk erkeği yakışıklıdır kürt erkeginde istisnalar vardır fakat sempatiklik konusunda kimse kürt erkeklerini gecemez.
çok saçma ırkçı düşünceye yönelik bir soru kendine bakan önem veren bir insan bakımlı olduktan sonra her türlü bir adım öndedir. yakışıklılık doğuştan gelir türkü kürdü italyası almanya sı yok. bunu öğrenmeniz lazım malum öğrenmenin yaşı yok.
iki tarafın da yakışıklısı var. ben kürdüm çok şükür diyorum
al sen karşılaştır
www.google.com.tr/search
galeri7.uludagsozluk.com/.../...-olurdu_514183.jpg
Tanışalım mı bebek?
Ne saçma bir soru kürt türk diye ayrm yaplmaz esmeri kumralı falan olur
Bence kürt erkekleri cok karizmatik.
bencede
Hemen de eksilemisler. İrkcilik falan yapmadim ki yabanci erkekler icin kizlar olup bitiyor rus kizlari icin de erkekler ben kurt erkeklerini begenince sorun oluyor. Okulumdaki erkeklerin yarisi kurt yarisi da turk neredeyse. Baktigim zaman kurt erkekleri ve kizlarinin vucutlari cok guzel ben karakter olarak begenmiyorum takilmam o ayri ama vucut olarak on numaralar yani
kız gızlı kullanıcı bomba gıbı gundeme dustun ama cokta gunaha gırdın bu tur sorular bence hıc hos degıl. ne zaman ummetcı olacaksınız..
Basit bir soru ne var bunda cogunluk nne dusunuyor merak edttim
yahu kadın bunun cogunlu olur mu.. burası sosyal bır alan ırkcılık ınsan ayrımı dın mezhep muhabbetlerı cok yanlıs bır tutum.. ıste sızın zıhnıyetınızdekı ınsanlar yuzunden kardes kardesı vuruyor..
ne irkcilik ne mezhep tartismasi yapiyoru. nede baska birsey. Ben bssitce hangisi sizin icin daha cekici diye sordum.
Bu basit soruda insanlarin kafasi hemen irkciliga ve ayrimciliga yöneliyorsa bu benden kaynaklanmaz.
Ve bir Gercek varki Türk gibi Rus gibi Itslyan gibi yahudi ya da ermeni gibi bu Dünyada Kürtlerdee var ve bir gerceklerdir!!!
Bsi insanlar fasist diye ben Ogrenek istedigim icin susmam ve yok saxmam
sorunun teday kısmına nacızhane art nıyet ıcermeyen sorudur dıye uyarı koy kı kımse senı yanlıs anlamasın.. bu gıbı sorular burada cok soruluyor galıba denk gelmedın. herkes senı art nıyetlı olarak algıladı ve cevap verdı. buna fırsat vermemen gerekıyor...
Türk erkeklerinin konuşması kurt erkeklerinin tipi bence 😊
Sen ikisinide denemisin sen daha iyi bilirsin canım salaksiniz cidden
Türk erkekleri Zeki Kürt erkekleri yakışıklı diyorum
Soru mu l*n bu?
Kürtler kısa, zayıf ve çelimsiz.
Ve çok esmerler.
Tek kaşlar.
Egitimsizler.
Sen kime istiyorsan ona ver. Ama artık şu tür ayrımlar yapma.
Ayrimi yapan iste senin beynin.
Kürt erkekleri daha çekici :D
Karadenizliyim dogululara benzetiyorlar ama Türküm bence her yerin insanı ayrı guzel kurt ya da Türk ayrımı yapmayalım.
Salak saçma sorular. Boşuna polemik yaratmak için varsınız. Mantığınızı kullanarak soru sorun kargaşa çıkarmak için değil.
Şöyle bir algı var insanlarda kürtlerden başka bir millet yok sanki bu ülkede gerisi hep yürk sanıyolar... Soy ağacını araştırsan birtane türk çıkmaz 😪
Yani arkadaşlar ayrım yapmayı kafaya koydunuz ya bilmiyorsunuz ki nereden eksik bulalım, Kültür ayrımı bitti şimdi fiziki ayrım mı başladı hayrola halimiz Allah ıslah etsin ne diyeyim...
Helal valla tam söylemek istediklerimi yazmışsın...
Valla bir trakyalı olarak, benim memleketimin kızlarının kürt sevdasını görünce bize bakmadıklarını anladım.
Hayırdır eksi verenler, hakaret etmedim birşey yapmadım. Ne yaranız varda gocunuyorsunuz?
polemikstar alaturka gururla sunar, Gizli Kullanıcı dan beyinsizce sorular...
Güvenilir olsun yeter ve kürt türk ayrımı yapmayalım yeter bence
Yine klavye milliyetçilerinin damladığı saçma bir soru? Amacın ne bu soruda?
Bence sen bir kürt erkeğisin ve Türklerden nefret ediyorsun ve bu soruya cevap olarak bir kaç tane kürt cevabı gelirse egonu tatmin edeceksin gerizekalı. Kürtler kim öyle bir şey mi var
Sen kimsinde bir Türke cevap veriyorsun?
türküm canim ama kürtleri daha cekici ve yakisikli buluyorum
Tahminimde ne kadarda haklıymışım :))
Bende kürdüm. Kürt olupta iyi olanda var kötü olanda. Türk olupta iyi olan var kötü olanda var.
Türk dediğin zaman ben Türkiyede yaşayan herkesi anlıyorum ve biz erkekler genel olarak pek yakışıklı sayılmayız. :P
Kurtler genelikle esmer olurlar daha erkeksiler ve cok karizmatik oluyorlar
benim profil resmim hem zeki hem karizma hemde yakısıklı :)
Kürt erkekleri biseksuel oluyor genelde gabilede çok gördüm cunku
Iki tarafinda guzli var cirkini var adami var pustu. var bilmem anlata bildm mi
Bu devrin kürt kızları türk kızlarını vermede nasıl geçtiyse abazalıktata kürt türkü geçti
Barzolardan hoşlananlar derneğine mi kayıtlısın hayırdır:))) BHD dur domainini alayım:)
Herks bir degil.. borzo diyrsnya sanki turklerde yok. satmaya gelnce en onde satiyrlar vatanini.. bzilari.. yakiskliga gelnce sendn binkt daha yakisklilar kamil snde
Kürtler daha cesaretlı yakısklı
Bencedeeee
yok türküm
bir insanla bir maymunu karşılaştırmak sencede saçma değilmi
"öyle herkes ırkçı olamaz. ırkçılık zeka ve eğitim ister; cahil adam ırkçı bile olamaz" der giderim.
ahahah helal bro :D
Türk erkekleri.
Fakat dünya genellemesi yaparsak İskandinav erkekleri.
:D :D hepte sazan gibi atlıyor millet böyle sorulara dimi mesela ben :D
Ben türküm, kürt kardeşlerim arasında da gayet yakışıklıları var. Sana hangisi lazım?
Sence Sırbisan erkeğimi Karadağ erkeği mi yoksa Bosna erkeği mi yoksa Arnavutluk erkeği mi?
Sirb diyorum ozaman
Ya bu ırkçı sorulari nerden bulursunuz. Allah'in yarattigi her insanda ayri bir guzellik bulursunuz.
Hangisi insan olabilmeyi basarmissa o cekici
mutlakada göz zevkini hice saymiyalim
Eski sevgilim ve hâlen de sevdigim adam kürt. ama sevdigim diye kürtler daha cekicidir diye bir genelleme yapamam
anladim tsk
Kürtde de yakışıklı var çirkin var türkde yakışıklı çirkin var.
Çekici kürt mü daha insan olanları yok önce insana benzesinler :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar