Merhabalar. 18 Yaşımda ki kız arkadaşıma elbise almak istiyorum da. Sevgili değiliz ama onu çok seviyorum. Bana güzel bir elbise önerirseniz sevinirim. Onda yakışırsa çok iyi olur. Zaten kendisi dünya güzeli elbise de güzel olursa sevinirim. ☺️
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında sırf elbise olması şart değil. Mesela bazen kombin giyiyor. Altı yeşil, üstü beyaz, çeketi yeşil gibi. O da çok güzel.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mini elbise mi olsun? Dekolteli mi?
Dekolteli giymiyor hiç.
Tesettürlü elbise olsun mu
Kendisi açık zaten. O kadar kapalı giymiyor. Kolları falan açık olsun. Bende tam bilmiyorum da.
Kollari ve boyu uzun olunca kapanmali degil ztn ama dur swn bekle bakcam
Ne kadar pahali olsun
Yazın giyecek ya o yüzden dedim. Birde internetten baktım da hep kapalı kadınların resmi vardı o yüzden dedim. Yanlış dediysem özür dilerim.
Tm sorun degil ama yinede yazin giyecek diye kolu uzun olunca pişmiyo ztn korkma hem ilk son baharda giyede bilir
Ben hep görüyorum da kısa kollu seviyor.
Fiyat önemli değil, kendisi beğensin de. Yine de çok pahalı olmasın. Öğrenciyim de. :)
www.manuka.com.tr/pliseli-baglamali-elbise-lila
Tm buldum bu elbiseyi giydinde yeniden aşik olucaksin
Çok teşekkür ederim ☺️
Daha ṣık bisi istiyosan www.manuka.com.tr/desenli-organze-abiye-elbise-gul-kurusu
Bu fiyatlar uygun mu
Ya aslında kendisi kısa kollu ve desenli giyiyor. Birde daha genç işi olursa sevinirim.
Maksimum 400-500 olursa sevinirim.
Ohaa bunlar yasli isi mi 😟
Yok ama daha çok böyle 30 yaş işi falan. Yani onun giydiği elbiseler böyle değil de. Peki kombin önerebilir misin? Yazmıştım zaten.
www.manuka.com.tr/baskili-pamuklu-elbise-bloom-m-2380-384
Tm bu var bu nasl
Bu daha iyiymiş teşekkür ederim. ☺️
www.manuka.com.tr/oversize-gomlek-yesil-m-2017-16
www.manuka.com.tr/zincirli-mini-saten-canta-zumrut
Nasıl desem böyle yeşil pantolon beyaz bluz yeşil çeket falan giyiyorda çok yakışıyor. Böyle değil.
Canta nasil istersen sadece canta bak ya da bayrama abiye
Çok şey alamam da. Yanlış anlamasın sonra.
Hahhaha tm bayramlk al istersen trk
Ama 5 gün sonra ayrılıyoruz. O başka okula geçecek. Bende zaten beni unutmaması için alacaktım da.
Anladim
Trendyoldan da bakabilirsn istiyosan gerci link gönderilmedi
Hemen bakıyorum.
Fiyatlarda uygun ama acik seyler alma kfkf
Çok açık almam.
Inshallah, buldun mu
Bence Koton'dan almam daha iyi olur.
Yarın vericem ya o yüzden.
Hm noldu
Elbisenin kumaşını görmek istiyorum da birde kargo hemen gelmeyebiliyor.
Ah kiyamam tm ama istersen cantada bakabilirsin
Sana canta sayfasi gönderim mi 1tane biliyorum bende siparis verdim hatta
Bakarım yeter ki beğensin de. Çok teşekkür ederim bu arada, yardımcı olduğun için.
Olur valla. Çok iyi olur.
www.shopier.com/.../storefront.php
Bak bu cantalar Şu an cok güzel ve moda bende siparis ettim yani annemin hediyesi 😀
Valla çok güzel çantalarmış. Yarın bütçe hesaplaması yapıp alırım çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun.
Yaa, hangisni begendin
Büyük inci güzel gibi. ☺️
Güzel bende dikdörtgen inciyi aldim
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Saol 🤗