Moda & Stil Sizce hangi ayakkabı siyah mı beyaz mı? Algos51 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İkisi arasında kaldım hangisini almalıyım Sizce hangi ayakkabı siyah mı beyaz mı? Cevapla 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
anavrinn7 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 94% 5 ay İkisi de hoş duruyor siyah biraz daha sportif beyaz biraz daha şık olabilir yazın her şeyle beyaz daha iyi olur sanki 0 0 Yorumla
nazmonaroza Takip Et Xper 4 Yaş: 18 5 ay İkisinden de abimde var bence o an kafana hangisi eserse öyle yap. Bu arada güzel ayakkabı resimde durduğundan daha iyi. 0 0 Yorumla
Heyulala Takip Et Xper 5 Yaş: 38 5 ay Siyah çünkü beyazı her zaman temiz kullanamazsin kirlenince gıcık durur 0 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 5 ay Beyza gzl ama cabuk batar 0 1 Yorumla Algos51 5 ay Evet beyaz çabuk kirleniyor ama bilemedim şimdi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Yazın ve ilkbaharda beyazı güzel olur, sonbaharda ve kışın siyahı güzel olur 0 0 Yorumla
yedi_ekim Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% 5 ay Hiçbiri! 0 2 Yorumla Algos51 5 ay Hiçbiri diye bir seçenek yok coni Yorumla yedi_ekim 5 ay Hiçbiri demek zaten alama demek. Başka model renk bak! Yorumla
Lordseyfo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 65% 5 ay Moda & Stil konusunda 628 cevap paylaştı. Beyas 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. Beyaz al 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı. Siyah diyorum 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 67% 5 ay Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beyaz iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İkisi de hoş duruyor siyah biraz daha sportif beyaz biraz daha şık olabilir yazın her şeyle beyaz daha iyi olur sanki
İkisinden de abimde var bence o an kafana hangisi eserse öyle yap. Bu arada güzel ayakkabı resimde durduğundan daha iyi.
Siyah çünkü beyazı her zaman temiz kullanamazsin kirlenince gıcık durur
Beyza gzl ama cabuk batar
Evet beyaz çabuk kirleniyor ama bilemedim şimdi
Yazın ve ilkbaharda beyazı güzel olur, sonbaharda ve kışın siyahı güzel olur
Beyaz daha güzel duruyor
Beyaz hem yaz da geldi
Beyazı güzel ama çok kirlenir, siyahı.
Hiçbiri!
Hiçbiri diye bir seçenek yok coni
Hiçbiri demek zaten alama demek. Başka model renk bak!
Beyas
Beyaz al
Siyah diyorum
Beyaz
Beyaz
Bence beyaz ayakkabı her zaman öndedir.
Beyaz iyidir
Beyaz
Beyaz daha güzel duruyor
Beyaz
Gey ayakkabısı bunlar