Geceliği bilmemde özel bir foto paylaşanlari şeye benzetiyorum iki aynı ürün biri biri pazarda biri mağazada pazarda olani gelen geçen aslada almasada kontrol ediyor ama mağazada olan vitrinde seyrediliyor sadece gerçekten almak isteyen o vitrindekine ürüne sahip oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Bu tip gecelikleri gercekten kendiniz tek basina giymek icin mi alirsiniz yoksa esiniz ne bilim sevgiliniz var da onlar icin mi alirsiniz cok merak ediyom cunku bana gore bu tarz seyler daha bi erotiksiye kacmiyor mu hani kocami aksam mutlu edeyim gibisinden falan onun icin siparis edilmez mi daha cok bu tarz?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
5 ay
Bacaklarinida girmek isterdim, hatta ayaklarinida. Ten rengine bayildim. Omuzlarin cok estetik. Goguslerinde tam ideailim. Hatta koltuk altin bile hos girdugum kadariyla. Koltjk alti onemlidir. Ayakta oyle. Bi kadinin seksi olup olmadigini anlayabilirim bu gibi yerlerden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Geceliği bilmemde özel bir foto paylaşanlari şeye benzetiyorum iki aynı ürün biri biri pazarda biri mağazada pazarda olani gelen geçen aslada almasada kontrol ediyor ama mağazada olan vitrinde seyrediliyor sadece gerçekten almak isteyen o vitrindekine ürüne sahip oluyor
Bu tip gecelikleri gercekten kendiniz tek basina giymek icin mi alirsiniz yoksa esiniz ne bilim sevgiliniz var da onlar icin mi alirsiniz cok merak ediyom cunku bana gore bu tarz seyler daha bi erotiksiye kacmiyor mu hani kocami aksam mutlu edeyim gibisinden falan onun icin siparis edilmez mi daha cok bu tarz?
Bacaklarinida girmek isterdim, hatta ayaklarinida. Ten rengine bayildim. Omuzlarin cok estetik. Goguslerinde tam ideailim. Hatta koltuk altin bile hos girdugum kadariyla. Koltjk alti onemlidir. Ayakta oyle. Bi kadinin seksi olup olmadigini anlayabilirim bu gibi yerlerden
Siyahın büyüleyici baş döndürücü etkileyici büyüsü
Muhteşem ötesi güzel ve hoş
Teşekkürler sagolun
Gece gece çok etkilendim
Çok yakışmış.. Başka pozlar var mı farklı açılardan?
Çok vasat.
Gecelik için dantel çok avam gösteriyor. Saten modelleri daha çok beğeniyorum ben
Göğüs ucunu gösteren gecelikleri çok seviyorum benimkilerinde çoğu öyle çok hoşmuş buda
Bende göğüs uçlarını gösteren seviyorum aynı kafadaniz
Guzel model. Baska daha guzel gevelikler hediye etmek isterim
Siyah renk güzel üst kısmında uyarıcı ama alt çok sıradan geldi
Dantel detayının fazla olması dışında güzel.
Harika. Yakışmış güle güle kullan. alt kısım çok mu kısa?
https://tr.aliexpress.com/item/4000782544703.html
hoş bir model sevdim
Gayet yakışmış doğru beden seçimi bu kıyafetlerde çok önemli
Partnerini heyecanlandıracak bir gecelik. Şahane. Dantel detaylar candır 👍
Gecelik çok güzel de sen de hafif teşhircisin sanki. Cesaretine bayıldım.
Sen begendiysen biz begenmesekte olur ama güzel görünüyor güle güle giy
bu ondan bin kat daha iyi
Bende gecelik satıyorum. Senin gibi seksi kadınlar alıyorsa off helal olsun demek ki böyle oluyor onlar da
harika görünüyor peki o geceliği cıkartacak partnerin var mı Şu an yanında
Güzelliğinden kısa çaplı bi baygınlık geçirdim