Moda & Stil Sizce nasıl duruyor, yazın günlük olarak giyilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Şifon elbise çok kararsızım Güncellemeler+1 yıl .. Güncellemeler+1 yıl ... Sizce nasıl duruyor, yazın günlük olarak giyilir mi? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence güzel duruyor 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet giyilir, spor ayakkabı ile de daha günlükleştirilebilir. Mesela beyaz converse, ya da hasırdan düz babet tarzı ayakkabılar ile. 0 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Şifon sentetik bir kumaş olduğu için terletebilir ama yinede yaz akşamları tercih edebilirsin. Model olarakta çok şık❤️ 0 0 Yorumla
dosemi Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Giyilir tabi harika da olur. İçine nine gibi bir şeyler giyme lütfen 0 0 Yorumla
Oylesınebırı88888 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Giyilir tril tril spor beyaz ayakkabı ile çok hoş olur. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl güzel ama şifon terletir rahat bir kumaş değildir pamuklu tercih etmeni öneririm 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Giyilir bu tarz elbiseleri çok seviyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki şifon ya bunaltır mı yazın Yorumla _Petunya_ +1 yıl Yok yahu niye bunaltsın Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Renkleri begenmedim ama günlük giyilir sevdiysen 1 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Bana babaanne elbisesi gibi geliyo bu tarzlar 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gayet hoş duruyor giyilir 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. güzel ve şirin 0 0 Yorumla
CerkesGenciiii Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Bence bir kadına en çok yakışan elbise bu. 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Güzel elbise bence giyilir günlük olarak. 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl cıvıl cıcıl olursun aşko 0 1 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Yaptık ya yorum 😂 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevimli güzel olur yaza 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı. Çok güzel bir elbise bence iyi durmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yavaş yavaş ebemin entarisi moda olacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Miras bıraktı bize kanka sana bir şey bırakmadı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz hala dedelerimizin modasını takip ediyoruz. Ayağımızda bi kara lastik ayakkabı ile yün çorap eksik Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl giyilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şifon ama yazın sorun eder mi Yorumla
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Giyilebilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şifon yazın terletir mi Yorumla CuteCurly +1 yıl Hayır şifon incedir zaten Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 424 cevap paylaştı. Babaannem giyerdi... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rahmetli bize miras olarak bıraktı Yorumla Adanus0101 +1 yıl Evet moda oldu Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Güzel bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunaltır mı acaba ya Yorumla bycr0niccc +1 yıl Bunaltmaz Yorumla
RΞSPΞCT Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hoşmuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Günlük iyi mi yoksa yaz düğünler için mi duruyor 😂 Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl Günlük giyilir Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Giyilir 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Beğenmedim 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Moda & Stil konusunda 445 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. guzell 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. giyilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bence güzel duruyor
Evet giyilir, spor ayakkabı ile de daha günlükleştirilebilir. Mesela beyaz converse, ya da hasırdan düz babet tarzı ayakkabılar ile.
Şifon sentetik bir kumaş olduğu için terletebilir ama yinede yaz akşamları tercih edebilirsin. Model olarakta çok şık❤️
Giyilir tabi harika da olur. İçine nine gibi bir şeyler giyme lütfen
Giyilir tril tril spor beyaz ayakkabı ile çok hoş olur.
güzel ama şifon terletir rahat bir kumaş değildir pamuklu tercih etmeni öneririm
Giyilir bu tarz elbiseleri çok seviyorum
Peki şifon ya bunaltır mı yazın
Yok yahu niye bunaltsın
Renkleri begenmedim ama günlük giyilir sevdiysen
Bana babaanne elbisesi gibi geliyo bu tarzlar
Gayet hoş duruyor giyilir
güzel ve şirin
Bence bir kadına en çok yakışan elbise bu.
Güzel elbise bence giyilir günlük olarak.
cıvıl cıcıl olursun aşko
Yaptık ya yorum 😂
Giyilmez mi ya deli güzel.
Sevimli güzel olur yaza
Çok güzel bir elbise bence iyi durmuş
Yok ver gayet güzel hoş bir rengi var
Giyilir aşko çok cici
Çok güzel ya elbise
Yavaş yavaş ebemin entarisi moda olacak
Miras bıraktı bize kanka sana bir şey bırakmadı mı
Biz hala dedelerimizin modasını takip ediyoruz. Ayağımızda bi kara lastik ayakkabı ile yün çorap eksik
giyilir
Şifon ama yazın sorun eder mi
Giyilebilir
Şifon yazın terletir mi
Hayır şifon incedir zaten
Babaannem giyerdi...
Rahmetli bize miras olarak bıraktı
Evet moda oldu
çöp.
Niye
Güzel bence
Bunaltır mı acaba ya
Bunaltmaz
Hoşmuş
Günlük iyi mi yoksa yaz düğünler için mi duruyor 😂
Günlük giyilir
Giyilir
Beğenmedim
Gayet güzel bir elbise
Evet güzel giyilir
İşte benim tarzım mu nasip kız elbisesi :)
Tarzım değil. Giyilebilir
Tatlı giyilir bir tık uzun
Güzel
guzell
Giyilir
Giyilir.
Çok büyük işi
giyilir
Beğenemedim
Çok hoş duruyor
Yani
Çok başarılıııı