Moda & Stil 3 ay Beyaz tenli kumral birine kıyafetlerde en çok hangi renk yakışır? BilemedimNapıcamı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler3 ay "Sorun vitrinde !" 🌸 Beyaz tenli kumral birine kıyafetlerde en çok hangi renk yakışır? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 3 ay Sacin kumral yani kahve rengi ve teninde buna yakinsa Kahve rengi kırmızı tonlari yakisirSaclar siyah ve yüzün saç renginin tam tersi aciksa Mavi mor yeşil siyah gibi renkler yakisir 1 4 Yorumla BilemedimNapıcamı 3 ay Saclarim siyah degil kahve tonunda genelde siyahi tercih ediyorum ama hepte siyah olmuyor Yorumla mint__yesili 3 ay Daha sıcak renkleri tercih edebilirsin ) Yorumla BilemedimNapıcamı 3 ay Tesekkur ederim 🤗 Yorumla mint__yesili 3 ay Rica ederim balim Yorumla
m sılacevaplıyor Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Her ton yakışır. Soft renkler çok güzel durur. 1 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 27 3 ay Moda & Stil konusunda 932 cevap paylaştı. En çok ben yakışırım kıyafeti bilmiyorum çuval giyse yakışır 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Moda & Stil konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence siyah yakışır 1 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% 3 ay Koyu renkler özellikle siyah, gece mavisi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 95% 3 ay Moda & Stil konusunda 654 cevap paylaştı. mavi güzel olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sacin kumral yani kahve rengi ve teninde buna yakinsa Kahve rengi kırmızı tonlari yakisir
Saclar siyah ve yüzün saç renginin tam tersi aciksa Mavi mor yeşil siyah gibi renkler yakisir
Saclarim siyah degil kahve tonunda genelde siyahi tercih ediyorum ama hepte siyah olmuyor
Daha sıcak renkleri tercih edebilirsin )
Tesekkur ederim 🤗
Rica ederim balim
Her ton yakışır. Soft renkler çok güzel durur.
En çok ben yakışırım kıyafeti bilmiyorum çuval giyse yakışır
Bence siyah yakışır
Siyah çok yakışıyor
Koyu renkler özellikle siyah, gece mavisi
Her renk yakışır bence
Öyle biri varsa bide zayıfsa evlenirim direk
Koyu kıyafetler yakışır
Haki, yeşil ve kremit
mavi güzel olur
Açık mavi ve mor
Siyah kırmızı mor mavi turkuaz
Tabiki mavi