Çarşafa bürünmekten farksız bu. Bana göre kötü, yani çok güzel tesettür giysileri varken neden böyle diye düşünüyorum. Ama tabi ki tercihlere saygı duyuyorum. Sen beğendiğin sürece kimseye laf düşmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Çarşafa bürünmekten farksız olsun, ne olmuş!💆🏻♀️ Böyle diyip tercihlere saygı duyuyorum demek çok saçma. Ayrıca zaten gerçek tesettürlü birinin amacı insanın "çok güzel giysiler" giyip bakışları üzerine çekmek değil, olabildiğince sade ve mütevazi giyinip kötü bakışlara meydan vermemektir. Saygılı olacaksın, buna mecbursun. Başörtüsünün suç sayıldığı dönemler çooook geride kaldı bebeğim😌💋
- +1 yıl
@MissFilozof ne diyorsun ya sen, okuduğun şeyi iyi anla bari. Ben oraya kendi zevkime göre olan fikrimi yazdım ve sonunda dedim ki saygı duyuyorum, sen beğeniyorsan kimseye laf söylemek düşmez dedim dimi. Soru ne? : "bu giysi sizce çok mu siyah ve iç karartıcı?" SİZCE demiş, ben de kendimce olan fikri yazdım. Tesettürün suç sayılması falan ne alaka, ben tesettüre laf mı ettim zaten. Sırf çamur atmak için konuşmayın.
En İyi Cevaplar
+1 yılKapalı giyinmenizi anlıyorum saygı da duyuyorum ama anlamadığım bir şey var. Neden simsiyah giyiniyorsunuz? Meselâ daha böyle renkli ya da en azından biraz desenli birşeyler giyseniz olmaz mı?
215 Yorumla
Soran+1 yılYani dikkat çekmemek için
- +1 yıl
Siyah da dikkat çekici bir renktir aslında.
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Göze çarpar. Tabi sadece sizin gibi kapalı hanımlar için konuşmuyorum. Meselâ simsiyah bir araba da motorsiklet de bir kafe restoran tarzı yer de dikkat çeker.
Soran+1 yılHaklısınız 😊
- +1 yıl
E bura da yeterince dikkat çekiyorsun. Cevabı erkeklere kapatsaydın dikkat çekmemiş olurdun
- +1 yıl
Kral o zaman da karşı cinsin düşüncesini öğrenemezdi.
- +1 yıl
Dikkat çekmek istemeyen biraya yazmaz ben samimi olduğuna inanmıyorum
Soran+1 yıl@Köprü6çocuğu dikkat çekmek isteseydim açık fotoğrafları koyardım
Kapalı birinede yapmayin bunu- +1 yıl
Ya boş versene, ben kapalı birine ne yaomışim. Asıl açık olan dikkat cekmez. Bariz sen dikkat cekiyorsun.
Soran+1 yıl@Köprü6çocuğu simsiyah giyinmiş uzun kıyafeti vücudu görünmüyor makyaj sade belki yok nesi dikkat çekici lütfen
- +1 yıl
Sizin keyfinize göre giyinmeyecek beyefendi! Allah'ın (cc) emrettiği şekilde giyinmeli.
- +1 yıl
MissFilozof sözünüz bana mı?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bana neden öyle bir şey yazdınız ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılBen de böyle giyiniyorum 😌 Hiçbir kıyafete de değişmem.
Başkalarının ne söylediğini çok takmamak lazım 💐20 Yorumla
+1 yılHayır, Müslüman bir hanımefendiye yakışan giyim budur zaten. Resimdeki kadının ayakları açık, o yanlış olmuş. Kur'an-ı Kerim'de belirtildiği şekilde giyinmek en iyisi.
10 Yorumla
+1 yılÖyle, sen de biliyorsun ki.
Merak etme saçlardan etkilenmiyoruz.22 Yorumla
Soran+1 yılBeyfendi ben Allah için kapaniyorum isterse Ferhat bana aşık olup dağları delsin umrumda olmaz Allah'ın rızası önemli
- +1 yıl
Allah sana bunu emretmiyor, dinde çarşaf geçmiyor.
+1 yılHayır gayet şık ve güzel :)) ama istersen renkli giyinmeyi de deneyebilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🥰💋🪻
- +1 yıl
Açık renklerde elbiseler, feraceler var dikkat çekmeyen fakat çok da güzel eğer çok dikkat ediyorsan onları tavsiye edebilirim
Ve rica ederim 🌸
Soran+1 yılÇok tatlısın canım sağol gerçekten düşündüğün için ♥️
- +1 yıl
Ne demek ☺️🤍
+1 yılKimin ne giydiği beni ilgilendirmez. Ama şahsen evet bence öyle, tanıdığım birinin böyle giyinmesini istemezdim.
10 YorumlaKesinlikle bizim düşüncelerimiz önemli değil bu konuda senin içinde nasıl hissettiğin önemli başkalarının ne dediğini umursama.:)
00 YorumlaEstağfurullah, neden iç karartıcı olsun ki? sen kendine yakıştırıyorsan çevrendekiler de sana duymalı.
00 Yorumlaİç karartıcı değil ama renklide deneyebilirsin. Ferace gibi zaten. Renklide çok hoş olur ama tabi çok fazla göze batmayan renkler.
00 YorumlaBence super niye kadın kocasi icin yapar herseyi disarda boyle giyinen kadını ben el ustunde tutarim
09 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim
İslam'a uygun diye aslında
Soran+1 yılNeden ne ilgisi var anlamadım
Soran+1 yılYani bende düzgün kapalı giyinen eşim olsun isterim doğrudur
Soran+1 yılHaklısın amcam
- Moda & Stil konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar kapalı giyinmeye ya da kapalı ton da giyinmeye gerek var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılVar demekki
- +1 yıl
Doğrudur.
+1 yılMaşallah ne güzel işte böyle giyinen biri için görüntü değil rıza önemlidir önemli olmalı ☺️
10 Yorumla
+1 yılHayır tabikide tesettürünüz için ayrıca teşekkürler Allah kabul etsin Allah razı 😊
10 Yorumla
+1 yılSen nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin, kimsenin bir şey demeye hakkı yok.
10 Yorumla
+1 yılGayet iyi ve normal. Olması gereken bu şekil zaten.
10 YorumlaAblam ayak gözükmesi hariç çok güzel. Allah tesettürünü kabul etsin.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Zevkler ve renkler tartisilmas ama bu islami kiyafet kisinin tercihi daha guzel olanlar var
00 YorumlaModa & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Maşallah çok güzel Allah bizede nasıp etsin ❤️🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkıyafetinizin hiç bir İslami kurallara uygun değil tamamen ibranilerin kıyafetidir
ve iç karartıyor020 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yıl@EylemmmmNurrrr bakınız soru sordunuz yorumumu yaptım konu kapanmıştır benim ile polemiğe girmek gibi bir çabanız var ise nafile uğraşamam sizin gibiler ile
- +1 yıl
Soruyu ben sormadım cevabını alakasız buldum
Cevap sahibi+1 yıl@EylemmmmNurrrr soru gizli cevap açık yaş gurubu aynı ama cevabım beni ve soruyu soranı ilgilendirir sizi değil evet yahudi kıyafeti bu
Cevap sahibi+1 yıl@EylemmmmNurrrr bakınız sizin profil fotoğrafınıza bir yorum yapıyormuyum? hayır benim babaannem anne annem hatta annem bile sizin gibi türban lkullanıyordu ama işşte
- +1 yıl
Eee yaniii sana mı kaldı zaten eleştirmek
Soran+1 yılAilen müslüman ama sen dinsiz ruhlusun demek ki
Cevap sahibi+1 yıl@EylemmmmNurrrr neden ben bireyim eleştiri hakkım hep var sizin de var ssukun bir toplummu olalım
Cevap sahibi+1 yılbuna sen karar veremezsin sen Allah değilsin ve inancımı asla yargılayamazsın
Soran+1 yılRahatsız etme kızı istedigin dine inan , sus.
Cevap sahibi+1 yılsana ne sn sorarsın biter olmadı eleştirye açık değislen soru sormazsın
Soran+1 yılTamam sen haklısın iyi günler
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
Soran+1 yılÖnemli değil 😊
Cevap sahibi+1 yıl@juuachi hariçten gazel sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@juuachi kardeşim sana ne uzatma uza yaşın müsait değil bu işlere
Soran+1 yılSusarmisiniz
Cevap sahibi+1 yıl@juuachi ya ne diyorsun gece gece it işine can sıkma
+1 yılsen memnunsan kimseyi alakadar etmez bence iyi
00 Yorumla
+1 yılKendini nasıl huzurlu ve mutlu hissediyorsan öyle giyin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendine yakistiriyorsan kimin ne düşündüğü umrunda olmasin
00 Yorumla
+1 yılNiye öyle olsun rahat hissediyorsan ne yapacaksın milleti ya
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istedigi gibi giyinsin beni alakadar etmyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedense bu sekildekilwr daha çok ilgimi çekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYani daha gizemli ve çekici oluyorlar bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana göre kötü. Kapalı olsa bile çok tarz giyinen kadınlar var. Ailen zorlamıyorsa bunu giymen için, biraz onlardan ilham alabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTarzına asla lafım yok ve olamaz da. Ama renk olarak evet fazla iç karartıyor. Açık renkler de yakışabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo çok iyi, yanlış anlama tarz olsun diye giyinenler var, sen hangi amaçla giyiniyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen tarz değil farz olduğu için kapaniyorum
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun, en doğrusu bu zaten 👏👏👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahibe teressa kxmzkxmxm şaka şaka knk siyah severik
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣💜
Gizli Üye(36-45)+1 yıltarzini bilemem ama bu devirde inanc icin bu nu giyen birini takdir eder saygi duyarim
00 Yorumla
+1 yılİtiraf ediyorum böyle giyinen bayanlar bana çekiçi geliyorsunuz)
06 Yorumla- +1 yıl
İffetli ve Allah'tan korkan bayanlar böyle giyiniyorlar (başkaları bakmasın beğenmesin diye) çünkü onu eşi zaten beğenmiş (nikahına almış) maalesef kalplerinde hastalık olanlar bu hanımlarımıza (kötü zan ve gıybete düşmektedirler) nefret gözüyle bakıyorlar _onun için benim eş adayımın böyle giyinmesini istiyorum başkaları bakmasın beğenmesin diye dogru olan budur (benim gözümde prensessiniz)
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim anladım
- +1 yıl
Kendini çirkin hisseden böyle giyinen bayanlar (eş arayanlar) talibim benim için güzellik önemli gegil
Soran+1 yılabi sen evlenemedin mi
- +1 yıl
Ben takıntılı bir insanım daha acık konuşursam emretmeyi sevmiyorum yani bir bayana benimle evlenir misin _evlenirsen böyle giyineceksin diyemem çünkü emretmeyi sevmiyorum ben Alanya'da yaşıyorum sizin gibi giyinen bayan çok az _dediğim gibi ben takıntılı bir insanım biraz utangaçım gidipte evleneceğim bayana böyle bir şart (emir) koşamam çünkü kendi hür iradesiyle özgürçe yaşayacak dediğim gibi ben emretmeyi sevmiyorum onun için yıllarça yannız yaşıyorum (sadece Annem benim tek başına yaşlanıp ölüp gitmemden korktuğu için evlenmeye karar verdim)
Soran+1 yılAnladım peki
Hayır tabikide sen nasıl mutluysan kendini nasıl iyi hissediyorsan o güzeldir. Milleti boş ver acun bile hep siyah giyiyor 😄
00 Yorumla
+1 yılHayır gayet guzel hanım hanımcik giyiniyorsun masallh
10 Yorumla
+1 yıl- Bence çok hanımefendi durmuşum böyle devam bol giyinmeye maşallah sana ❤❤🤙🤙😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu nedir ya karabasan gibi aynı türkler ne zaman böyle giyiniyor oldu
13 Yorumla
Soran+1 yılTürküz diye kutsal ırk mi oluyoruz ne alaka saçmalamayın ve öff
Cevap sahibi+1 yılsen ırkına sahip çıkmazsan ben ırkıma sahip çıkmazsam bir başkası ırkına sahip çıkmazsa vay halimize bizim.
Soran+1 yılbanane ya benim için din önemli
İster türk olsun ister Arap ister Afgan ister Suriye farketmez yeterli Müslüman olsun, insan olsun
Nasıl mutluysan öyle giyin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 💋🥰
Ninja gibi 🥷🏽
10 Yorumla
+1 yıliçinde ne cevherler vardır :)
00 YorumlaAma bazilarina cok yakistiriyorumm 😅
00 Yorumla
+1 yılBirinci güzel ikincinin örtüsünü beğenmedim
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenlyse. n değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır bence çok hoş ve rahat
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 💋🥰
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet narin ve guzel 😇
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻♥️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence iyi. Süslümanlar gibi giyinme de
00 YorumlaSinekler den korunmaya bire bir
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım sinek derken
Soran+1 yılÇok kabasın ,😕
ninja desem linçlenir miyim
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli misin
00 YorumlaEvet canim...
00 Yorumla
+1 yılBence güzel 👍
00 YorumlaHayır
00 Yorumlaevet
00 YorumlaGayet güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu şekilde mi giyiniyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBence çok güzel 🥰
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim tatliş. Böyle minnoş musun peki
Cevap sahibi+1 yılTünaydın
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep böyle mi?
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet🩷
Cevap sahibi+1 yılÇok hoş görünüyor Kendi tercihin mi aile zoruyla mi?
Soran+1 yılKendi tercihim
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım Allah gönlüne göre versin inşallah 👏
Soran+1 yılTeşekkür ederim🩷
Cevap sahibi+1 yılRica ederim senin gibi giyinen biri hayatım çok güzel bir iz bıraktı onutamiyorum 😊
Soran+1 yıl😅 ben uzağım sevgili aşk meşk Allah korusun
Kimsede gözüm yok erkeklere yanlış davranıp bakmam
Cevap sahibi+1 yılTahmin ediyorum oda uzaktı bana bir şans tanıdı ama hemen de kesip attı gitti çok üzüldüm Allah gönlüne göre versin 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBişey sorabilir miyim
012 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum o zaman
Soran+1 yılSor?
Cevap sahibi+1 yılUyarı alıyorum
Soran+1 yılNeyse iyi günler
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılSormuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBurdan soramıyorum çünkü
Soran+1 yılÖzelden kapaliyim
Cevap sahibi+1 yılSonra engellersin istersen