Uzuuuun yıllardır babet giymiyorum diyebilirim. Ancak bir süredir o kadar aklıma geliyorlar ki sanırım spor ayakkabılarıma bir süre paydos verip bu tarza geçiş yapacağım.🥺💖
Sizce nasıl duruyorlar? Siz bu tarzı nasıl buluyorsunuz? 🌸

Uzuuuun yıllardır babet giymiyorum diyebilirim. Ancak bir süredir o kadar aklıma geliyorlar ki sanırım spor ayakkabılarıma bir süre paydos verip bu tarza geçiş yapacağım.🥺💖
Sizce nasıl duruyorlar? Siz bu tarzı nasıl buluyorsunuz? 🌸

Görünüm güzeldi rahatlık Yok maalesef özellikle yaz aylarında çok giyilmez ancak sonbaharda falan olabilir veya ilkbaharın başlarında çünkü yazın ayakları ister istemez terliyor Bu ayakkabıların içinde hem ayakların çok acır hem de ter koku yapar Onun dışında yürürken tuhaf sesler çıkarabilir Her türlü sıkıntı yani
Uzun yürüyüş ayakkabısı olarak can sıkar tabii spora göre de bazı durumlarda daha şıklık arar ya insan, o açıdan gözüme hoş görünüyorlar. Her şeye rağmen alacağım gibi. 😂
İnsan adanada yasayinca her seyi sicaga göre ayarliyor😄
Adana sıcağı daha başkadır tabii, bilemüyürüm 😂😂
Bence spor ayakkabı daha güzel olurdu yani bence. ama sen bilirsin tabi ki de hangi tarzı seviyorsan onu almanı tavsiye ediyorum eğer rahatlık ön planda olacaksa spor daha iyi olur ama daha çok görünüş falansa bence babet tarzı ayakkabı da olabilir. çünkü hiç giymediğim için bilmiyorum. ama görünüş olarak soruyorsan bence spor giyim daha iyi olabilir sizin için. :)
Sen sevip beğendiysen tabiki al hayatım güzel ve şık görünüyorlar 😻 şöyle hafif yandan bağlama topuklular da var çok güzel ama yüksek değiller yüksek topuklu ben de sevmiyorum..
Evet onlar da var da dur bakalım, bakacağım. Güzel bir şey bulursam sana da atarım. 😄💙
Tamamdır 🤍
Yazın bazı kombinlerle çok hoş duruyor hep spor ayakkabı olmuyor ya
Dimi ama dimiii...🥺🤍
Eteklerle falan efso
Cevap
5Cevap
Fena değil ama benlik değil.
Ben spor ayakkabıcı tayfadanım. Belki sandalet tarzı bişiler de diyerim ama babet.. pek benlik değil ya bide bunlar balerin ayakkabısı gibi duruyor ~ ℳ
Evettt çok hoş sjsjdhd sandalet de düşünebilirim bi ara evet 😂
Güzel ama tarzım değil😂 düz ayakkabı sevmiyorum spor haricinde. Bence 4-5 cm de olsa topuğu olmalı. Topuklu babetlerde var çok şık duruyor, bence onlara bakmalısın.
Topuklu da pek benlik değil ya. Çok rahatsız ediyor beni. Sağ olasın yorumun için. 🌸
Çok hoş prenses gibi. Ben giydiğimde sanki yere çıplak ayakla basıyormuş gibi hissediyorum ama bu benlik bir sorun.
Bence de prenses gibiii 🥺
Ben spor ayakkabıcıyım ya bir de sandalet olur cross olur o tarz takılıyorum babeti de başkalarına yakıştırıyorum ama benlik değil
ben pek tercih etmiyorum ama gayette hoş duruyor sana da kesin çok yakışır 😍
Yaaa teşekkür ederimm 💖
💕💕
Görünümü çok tatlış ama rahat olur mu bilemedim. Düz taban ayakkabı rahatsız eder beni
Çok şirin gözüküyor. Eğer rahat edeceğini düşünüyorsan alabilirsin Tabii ki
Ben de Spor ayakkabı sonrası bu ayakkabılara sempati duyuyorum
Yapp. Ben de yıllardır babet giymiyorum ama güzel bi modele denk gelirsem alıcam
Zarif duruyorlar ama benim tercih edeceğim bir şey değil.
Ayyy bunlar çok güzeller. Nerde bulabilirimm
Mio Gusto, Divolya veya Flo'dan bakabilirsin. 🌸
Ha bir de Glami. 😌
Rica ederimm 💖
Ben pek sevemiyorum bu tür ayakkabıları ama giymek isteyen giysin sonuçta bizi ilgilendirmez :D
Topuklu ayakkabıya gecmeyeceksen sporda kal bu ne boyle balerin misin🙈
Babet daha klasik ve beğeniyorum
Ben pek beğenmiyorum spor daha iyi bana göre.
ben babet sevmiyorum
Balerin ayakkabisi gibiler
babet candır
Sevimli ve vintage
çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?