Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Su yolu takıların modası geçti mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bilmiyorum geçmiş olabilir ya da geçmemiştir bu ne ki abla :D yani güzel bir takı da su yolu ilk kez duydum. ama parlak görünüyor
Evlenince hepsini öğrenirsin 😅
Şu yolu muymuş bunları ismi? Ataerkil falan diyorlar da yalan. Bu dünyada her şey kadınlar için aslında. Hatta biz bile.
😅😅😅
Sizi bizler var ediyoruz farkndasn dmi biz doğruyoruz sizi
Yav ona bakarsan biz de sizi doğurtuyoruz. Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan muhabbetini geçelim. Benim anlatmak istediğim başka bir şey.
Anladm zaten demek istedgni de artk bebek icn bile size ihtiyac kalmadı teknoloji sayesinde artk erkeksiz çocuk dogurabiliyrz
Tabiki de bize ihtiyacınız var yavru en azından spermimize. Zaten mevzu o olmasa bile siz bizsiz yapamazsınız ki 😜
Bebek icn soledm bn zevk icn değil . Sonuçta zevk icn iki tarafta birbirjne ihtiyaç duyuyo
Bebek için de şart sperm
Hayır işte tıp ona çözüm buldu. Erkek sadece bebeğin cinsiyetini belirliyor bebek oluşumu icn artk gerk yk
DNA çift sarmallıdır. Sarmalın birisi anneden birisi babadan gelir. Tıp yardımıyla olacaksa erkekler de hamile kalabilir tek başlarına.
Tıp o kadr ilerledi mı bilmiyorum ama arastr inanmiosan
biz baya hızlı satıyoruz suyolu takıları. seven ve vazgeçmeyen bi kesim var. Ciromuzun nerdeyse % 30 u bunlardan oluşuyor.
Siz kim oluyorsunz 😅
Bu işin ticaretini yapan, sıradan birisi oluruz efendim... Saygılar ;)
Gayet şık duruyor bnde seviyorum su yolu takıları
güzel tercih... Size de yakışacağı kesin...
Bencede geçmez. Geçse de umrumda olmaz yine takarım
Bencede geçmez özellikle abiyelerde çok şık duruyor.
bence hala gideri var
Asla geçmez
Geçmez bence çok hoş duruyor
Niye geçsin ki
Çoktan
Güzel
bunarın modası bitti
Güzel
geçmedi
Beğenmedim
Bence zamansız yaaa
Ayy çok güzel