Moda & Stil Su yolu takıların modası geçti mi? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Gayet hoş bence modası geçmez Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Su yolu takıların modası geçti mi? Su yolu takıların modası geçti mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum geçmiş olabilir ya da geçmemiştir bu ne ki abla :D yani güzel bir takı da su yolu ilk kez duydum. ama parlak görünüyor 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Evlenince hepsini öğrenirsin 😅
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Şu yolu muymuş bunları ismi? Ataerkil falan diyorlar da yalan. Bu dünyada her şey kadınlar için aslında. Hatta biz bile. 0 10 Yorumla seyda028 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla seyda028 +1 yıl Sizi bizler var ediyoruz farkndasn dmi biz doğruyoruz sizi Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Yav ona bakarsan biz de sizi doğurtuyoruz. Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan muhabbetini geçelim. Benim anlatmak istediğim başka bir şey. Yorumla seyda028 +1 yıl Anladm zaten demek istedgni de artk bebek icn bile size ihtiyac kalmadı teknoloji sayesinde artk erkeksiz çocuk dogurabiliyrz Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Tabiki de bize ihtiyacınız var yavru en azından spermimize. Zaten mevzu o olmasa bile siz bizsiz yapamazsınız ki 😜 Yorumla seyda028 +1 yıl Bebek icn soledm bn zevk icn değil . Sonuçta zevk icn iki tarafta birbirjne ihtiyaç duyuyo Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Bebek için de şart sperm Yorumla seyda028 +1 yıl Hayır işte tıp ona çözüm buldu. Erkek sadece bebeğin cinsiyetini belirliyor bebek oluşumu icn artk gerk yk Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl DNA çift sarmallıdır. Sarmalın birisi anneden birisi babadan gelir. Tıp yardımıyla olacaksa erkekler de hamile kalabilir tek başlarına. Yorumla seyda028 +1 yıl Tıp o kadr ilerledi mı bilmiyorum ama arastr inanmiosan Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı. biz baya hızlı satıyoruz suyolu takıları. seven ve vazgeçmeyen bi kesim var. Ciromuzun nerdeyse % 30 u bunlardan oluşuyor. 0 4 Yorumla seyda028 +1 yıl Siz kim oluyorsunz 😅 Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Bu işin ticaretini yapan, sıradan birisi oluruz efendim... Saygılar ;) Yorumla seyda028 +1 yıl Gayet şık duruyor bnde seviyorum su yolu takıları Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl güzel tercih... Size de yakışacağı kesin... Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Bencede geçmez. Geçse de umrumda olmaz yine takarım 0 0 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bencede geçmez özellikle abiyelerde çok şık duruyor. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. bence hala gideri var 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Çoktan 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. bunarın modası bitti 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beğenmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bilmiyorum geçmiş olabilir ya da geçmemiştir bu ne ki abla :D yani güzel bir takı da su yolu ilk kez duydum. ama parlak görünüyor
Evlenince hepsini öğrenirsin 😅
Şu yolu muymuş bunları ismi? Ataerkil falan diyorlar da yalan. Bu dünyada her şey kadınlar için aslında. Hatta biz bile.
😅😅😅
Sizi bizler var ediyoruz farkndasn dmi biz doğruyoruz sizi
Yav ona bakarsan biz de sizi doğurtuyoruz. Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan muhabbetini geçelim. Benim anlatmak istediğim başka bir şey.
Anladm zaten demek istedgni de artk bebek icn bile size ihtiyac kalmadı teknoloji sayesinde artk erkeksiz çocuk dogurabiliyrz
Tabiki de bize ihtiyacınız var yavru en azından spermimize. Zaten mevzu o olmasa bile siz bizsiz yapamazsınız ki 😜
Bebek icn soledm bn zevk icn değil . Sonuçta zevk icn iki tarafta birbirjne ihtiyaç duyuyo
Bebek için de şart sperm
Hayır işte tıp ona çözüm buldu. Erkek sadece bebeğin cinsiyetini belirliyor bebek oluşumu icn artk gerk yk
DNA çift sarmallıdır. Sarmalın birisi anneden birisi babadan gelir. Tıp yardımıyla olacaksa erkekler de hamile kalabilir tek başlarına.
Tıp o kadr ilerledi mı bilmiyorum ama arastr inanmiosan
biz baya hızlı satıyoruz suyolu takıları. seven ve vazgeçmeyen bi kesim var. Ciromuzun nerdeyse % 30 u bunlardan oluşuyor.
Siz kim oluyorsunz 😅
Bu işin ticaretini yapan, sıradan birisi oluruz efendim... Saygılar ;)
Gayet şık duruyor bnde seviyorum su yolu takıları
güzel tercih... Size de yakışacağı kesin...
Bencede geçmez. Geçse de umrumda olmaz yine takarım
Bencede geçmez özellikle abiyelerde çok şık duruyor.
bence hala gideri var
Asla geçmez
Geçmez bence çok hoş duruyor
Niye geçsin ki
Çoktan
Güzel
bunarın modası bitti
Güzel
geçmedi
Beğenmedim
Bence zamansız yaaa
Ayy çok güzel