Moda & Stil 3 ay Kısa, mini gelinlikler çok şirin değil mi? birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ben böyle elbise tarzı bacaklarımı gösteren bir gelinlik istiyorum Güncellemeler3 ay Miniii Kısa, mini gelinlikler çok şirin değil mi? Cevapla 40 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Külyutmaz22 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 66% 3 ay Düğün denilen şey bence enayilik ona verilen para ile efsane bir tatil yapılır :D 1 1 Yorumla birsuskuncicek 3 ay Evet ya Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Moda & Stil konusunda 316 cevap paylaştı. Tamamen zevk meselesi. Bu aralar benim de gözüme kabarık gelinler ağır izlemini veriyor bunlar daha fresh 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Guru Yaş: 34 3 ay Moda & Stil konusunda 580 cevap paylaştı. Sana çok yakışırdı eminim ama gerek yok. Bir nikah sonra doğru tatile. Gelinlik salon falan akrabalar için masrafa gerek yok. O parayla efsane tatil yapılır.🙂 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Gayet güzel ama memleketimizde bir türlü moda olmadı. 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 34% 3 ay Zevk meselesi ama şu kalem etek gibi olan modeller de çok hoş 0 0 Yorumla
Ghostian Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 3 ay Güzel evet, o kabarık prenses gelinlikler demode kaçıyor artık 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Guru Yaş: 24 3 ay Şirin de bizim aileye gelin gelecek kadın giyemez bunu 😂 0 2 Yorumla birsuskuncicek 3 ay Neden Yorumla JuliusCaesar063 3 ay Aşiretiz çünkü 😂 beni bile evlatliktan reddedebilirler bu gelinlik yüzünden 😂 Yorumla
Lafebesi12 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 3 ay Yırtmaçlıları da yok muydu bunun, enişte bey ne diyor? 0 0 Yorumla
gunesssayy Takip Et Xper 3 Yaş: 22 3 ay Benim hafif kabarık daha çok hoşuma gidiyor gelin olduğun belli olsun ama yinede zevk meselesi 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 3 ay Moda & Stil konusunda 613 cevap paylaştı. Gelinliği çıkarmadan mutlu son 🫣 0 2 Yorumla birsuskuncicek 3 ay Niye ya Yorumla Dördüncümurat4 3 ay Seksi geliyor çünkü 🤣 Yorumla
Jeezyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 66% 3 ay Ben neden şirin bi tarafını göremedim ki 0 4 Yorumla birsuskuncicek 3 ay Güzel miii Yorumla Jeezyy 3 ay Değil bildiğin elbise gibi olmuş , gelinliğin bi. özelliği ağırlığı olue Yorumla birsuskuncicek 3 ay Neden ya Yorumla Jeezyy 3 ay Begenedimm kötü Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 99% 3 ay Sen her şeyin küçüğünden istiyorsun:)) 0 1 Yorumla birsuskuncicek 3 ay Haha 😁😁😁 Yorumla
dionysosjai Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Maskülen gelinlikler bile bunlardan daha güzel. 1 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 78% 3 ay Moda & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. seksi.. şirinlikten öte. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 3 ay Moda & Stil konusunda 765 cevap paylaştı. Vücudu güzelse iyi durur 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 27 3 ay Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı. Ayy bende böyle bişey istiyoruum 👰 1 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 3 ay Yakışmış yakışmışşş 1 1 Yorumla XxSertaçılıcalıxx 3 ay Hadi bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Düğün denilen şey bence enayilik ona verilen para ile efsane bir tatil yapılır :D
Evet ya
Tamamen zevk meselesi. Bu aralar benim de gözüme kabarık gelinler ağır izlemini veriyor bunlar daha fresh
Sana çok yakışırdı eminim ama gerek yok. Bir nikah sonra doğru tatile. Gelinlik salon falan akrabalar için masrafa gerek yok. O parayla efsane tatil yapılır.🙂
Gayet güzel ama memleketimizde bir türlü moda olmadı.
Zevk meselesi ama şu kalem etek gibi olan modeller de çok hoş
Güzel evet, o kabarık prenses gelinlikler demode kaçıyor artık
Şirin de bizim aileye gelin gelecek kadın giyemez bunu 😂
Neden
Aşiretiz çünkü 😂 beni bile evlatliktan reddedebilirler bu gelinlik yüzünden 😂
Yırtmaçlıları da yok muydu bunun, enişte bey ne diyor?
Benim hafif kabarık daha çok hoşuma gidiyor gelin olduğun belli olsun ama yinede zevk meselesi
Gelinliği çıkarmadan mutlu son 🫣
Niye ya
Seksi geliyor çünkü 🤣
Ben neden şirin bi tarafını göremedim ki
Güzel miii
Değil bildiğin elbise gibi olmuş , gelinliğin bi. özelliği ağırlığı olue
Neden ya
Begenedimm kötü
Sen her şeyin küçüğünden istiyorsun:))
Haha 😁😁😁
Maskülen gelinlikler bile bunlardan daha güzel.
giyen kız olursa iyi tabi
Umarım her şey gönlünce olur.
Hiç şık değil çok kötü görünüyor
seksi.. şirinlikten öte.
Vücudu güzelse iyi durur
Ayy bende böyle bişey istiyoruum 👰
Yakışmış yakışmışşş
Hadi bakalım