İtiraf ediyorum bayan. Senin ailen trabzonlu aslında. Ancak senin küçükken bir aileye evlatlık verilmen gerektiğine inandılar hep. Baban bir işçiydi, annen ise çay topluyordu. Ancak baban birgün mucitliğe soyundu ve büyük bir buluşa imza attı. Zamanında bazı bilgili ve bu konu hakkında ilgili kişilerden yardım istedi. Sonrasında ise baban hayatının tehlikede olduğunu, icadının projesinin çalınacağını öğrendi. Seni istemeyerek evlatlık verdiler. Anneni babanın gözünün önünde öldürdüler. Sonrasında babanı yıllarca esir tutarak proje hakkında birçok bilgi edindiler. En son babanıda öldürdüler. Ve o ölürken tek isteği biricik kızına dokunulmamasıydı. Ancak akıl edemedikleri bir nokta vardı. Seni Trabzonlu bir aileye evlatlık vermeleri gerekiyordu. Çünkü birgün bunu aynaya baktığın zaman anlayacaktın bayan...
Şimdi babanın kızı ol ve bunu kimin yaptığını bul. Sonra ise dava aç ve o firmadan milyonlarca lira tazminat al. Hayatına devam et bayan. Unutma, sen olduğun kişi değilsin...
Karadenizdeki tepelerin eteklerinde kurulu sakin bir köy var bayan. O köyün girişinde bir marangoz var. O marangoza git, eminim içeri girer girmez senin kim olduğunu anlayacaktır. Onda, sana ait olan birşey var...
Dikkatli ol bayan, dikkatli ol.
Hohooyy. =D
https://i.hizliresim.com/029mrB.jpg04 Yorumla
Soran+1 yılKafama iyice soktun evlatlık olduğumu
- +1 yıl
Bence en temizi DNA testi. (:
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg
Soran+1 yılPeki söyleyeyim
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyük beyaz köpek balığına benziyon aynı
612 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez diyen oldu.
- +1 yıl
https://hizliresim.com/b4mDzG Ama artık adın büyük beyaz diye anılacak :DD
Soran+1 yılEe yok artık.
- +1 yıl
Eic verdiğin için hamsiye düşürdüm asfjhddgd eyvallah eic için :))
Soran+1 yılYanlış oldu biliyor msn yakışıklı :(
Soran+1 yılEksiyide ben verdim :D
- +1 yıl
Ohhh canıma değsin adjhdfhss
Soran+1 yılBurnun uzun mu senin de?
- +1 yıl
Yo daha yakın resim atayım istiyosan
Soran+1 yılYok böyle de yakışıklısın
- +1 yıl
Eyvlh
Soran+1 yılEyvallah; :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle şunu söyliyim lazlara benziyorsun diyenlere. Laz tipin yok gerci lazların belli bir tipi de yok. esmer laz da cok var. ve laz burnu tamamen sehir efsanesinden ibaret. hayatında gercekten bir laz la tanışmayan insanlar benzetme yapmış. ayrıca trabzonlular laz OLMAZ! Her yöreden her tipte insan cıkar. Illa bir yörenin bütün özellikleri o yöreye ait bütün insanlarda olacak diye bişi yok. Degilim de gec. Ki ben bütün trabzonluların burunun kemeri ya da yüz yapısının uzun oldugunu sanmıyorum. Burnu düzgün trabzonlu arkadasım da vardı.
10 Yorumla
+1 yılDayanamadım bende yorum yapicam :D canim benim taktiğin şeye bak istiyosan cok takiyorsan git ameliyat ol özellikle şehir belirterek Karadenizlilere laf atma lütfen Karadeniz kızı olmak ayricaliktir. ayrica burun kişinin yapisiyla alakali bir durum bende esmerim bazen Trabzonlu olduğuma inanmıyorlar doğulu musun diyen bile oldu sanki bir tek orada mı esmer var? hayir. bir tek Karadenizde mi kemerli burun var? Hayir.
52 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılYooo! hayır yanlışın var. gayette güzelsin. Seninle dalga geçmeleri ya da şaka yapmaları senin karadenizli ya da trabzonlu sanmaları Burnunun pinokyo gibi uzun olmasındandır. Sen de üzülme kızma buna devalarca da ben 33 Mersin İçel plakasındanım desen bile dilinde tüğ bitse bile bunu sana soracaklardır. Bırak sende ne olur yani bir günlü trabzonlu olmadı oflu bartburtlu olsan? :) Bana bile Mersin limisin yoksa Tokatlımısın diye sürekli sorsalar hee oralıyım derim. Malum belli bir süreden sonra şnsana gınağ geliyor :D Şöyle bir hikaye fıkra var bilir misin? :)
https://www.youtube.com/watch?v=r1jJpYJIJzs04 Yorumla
Soran+1 yılKomik bile değil.
- +1 yıl
Sen Japon musun? :)
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
:) Hemşerim hiç benzemiyusun :) Tekrardan iyi geceler size.
gülüşün ve gözlerinden benzetiyolar bence ama kötü bir tarafı yok güzelsin..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrabzonlu musun falan bilmem ama sen de tam Laz tipi var, insanlar öyle sormalarında haklı.
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim aslında. Niye böyle diyorlar anlamıyorum. Annem Hatay baba Mersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun biraz burnun ondan olabilir. Ama çirkin de değil yani.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma yüz yapın karadenizli gibi gözler çene gülüşün vs bence ondan dolayı diyorlardır
Soran+1 yılTeşekkürler. Ama annem Hatay babam Mersin. Ben de benzetmiyorum ama bu hafta nerdeyse 5 kişiden 4ü dedi.
Cevap sahibi+1 yılCidden andırıyorsun :) Kötü değilki illa karadenizlilerin burnu uzun çirkin olacak diye bir şey yok güzel bir karadenizli tipi var sende
+1 yılUlan İstanbul daki Maşukaya benziyosun :) evet benzer yanların var Trabzonlularla
12 Yorumla
Soran+1 yılBurnum mu? Hayır Mersinliyim ya:(
- +1 yıl
Burnun evet cok kotu durmuyo ama yanlış anlama yapısı gereği sadece :)
Yok sen Akdenizlilere benziyorsun iskenderun antalya mersin o taraflar işte
14 Yorumla- +1 yıl
tek onlar akdenizde değil ama neyse
- +1 yıl
#inciryapraklari benzettiğim illeri yazdım kusura bakmayın :)
Soran+1 yılAnnem Hatay babam Mersin
Nedemek olanıda sevmem ya hepsini tanıdın gördünmü bune önyargı?
21 Yorumla
Soran+1 yılÖzür.
+1 yılBeni de Trabzonlu zannetmiyorlar burnumdan dolayı, senin burnun andırıyor kötü bir laf değil yanlış anlama iyi bir şey.
00 Yorumla
+1 yılTrabzonlu diye ayırmam ama ben karadenizlimisin derdim:)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki. Ama değilim.
Moda & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. Trabzonluyla alakan yok, sinopluya veya samsunluya benziyorsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki. Yine karadeniz ama.
+1 yılCidden benziyorsun ama. Yine de ten rengi uyuşmuyor, pek yanık tenli olmaz buralarda ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Trabzonlulara benziyosun burnun ve yüz yapın ten yapın benziyor ama hayata herşey göründüğü gibi değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. Ama değilim
+1 yılÜç ay rizede yasadım yüz hatların ve ten rengin benziyor evet :)
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki ama hiç bir bağım yok. Kimle tanışsam trabzonlu musun diyor.
- +1 yıl
Ee olabilir ne olacak ki insan insana benzer sonuçta dimi ama. Peki sen bundan rahatsız mısın ki
Soran+1 yılEvet; (
- +1 yıl
Trabzonlu ayağına yat sende biz adama sıkarız de adetlerimiz şöyle böyle de emin ol bir süre sonra sende havaya gireceksin :) bana okuduğum bölümden dolayı burali misun daa diyolardı bende buraliyum emice diyodum kaynaşıyorduk :)
Soran+1 yılHahaa :D
+1 yılBen trabzonluyum Bizde bizi beğenmeyeni sevmeyiz egosit.
85 Yorumla- +1 yıl
Adamsın @lazkiziçağla
- +1 yıl
Canimsn hemserimm 👍😉
Soran+1 yılEgosit ben mi oldum.
- +1 yıl
Kimse doğarken memleketini annesi babasını fiziki görünüşünü bilemez. Ben karadenizliyim ama burnum öyle değil, olsa da amenna Allah yarattı. Sen burada insanları küçümsüyorsun. Sırf burnun için trabzonluya karşı eleştiride bulunuyorsun. Bir insanı kişilik Özelliğine göre sevmeyebilirsin ama bununla sevginin alakası olacaksa çok şükür müslümanız, sağlıklıyız, şükür edeniz sen beğenmesen de
Kardeş Sen Grip olduğunda burnun tıkanamadığı için olabilirmi?
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir.
Bak canim profil resmi bana ait iyice bak ben trabzonluyum sana bakinca iyiki hatayli değilmişim diyorum hatayli olamayacak kadar kibar ve güzel olduğumu dusunuyorum
410 Yorumla- +1 yıl
egona saygılar :D
- +1 yıl
Süper yorum ;))
- +1 yıl
Egom olmadigini biliyorsun Nehir61 :) tanimayanlara da kizmiyorum kimseyi küçük gormem haddim değil ben guzelligimin farkindayim gereksiz mutevazilik asidi kibirdendir ama bu saçma insan gibi birilerinin üzerine basmaya calismiyorum kimseyi ezmiyorum bu arada hataylilar alinmasin sadece bu aptalca haddini bildirmek istedim diğerlerinden özür dilerim
Soran+1 yılEgona benden de saygılar
Soran+1 yılBakmadım bile
- +1 yıl
İnsanların her biri, farklı ego filtrelerine ve kişilik ekranlarına sahiptir. ego bendeki ego vicdan ve bilince dayalı torpulenmis bir şekilde işliyor birde egoizm var buda bencillik kismi senin gibi dislayici ve kendini on planda tutma hirsi tasiyanlarda oluyor bak senin tarzında cevap verdim anlamadin bu da benim tarzim daha detayli bilgi almak istersen yardimci olabilirim
ben trabzonluyum neyimiz varmış l*n bizim ! :@ ki bizim tarafa benzerliğin var kesinlikle gurur duy ! Bize her yer TRABZON ulan !!!
210 Yorumla- +1 yıl
Tam ustume bastin @Nehir61 nefes alamiyorum. :)) sagol ya eksik olma. mutlu olmani sagliyoraam ne mutlu bagaaa :D
- +1 yıl
Ayiks olsunlar @Nehir61 :))
Soran+1 yılPeki.
Yüzünde oldukça hoş burnunda güzel , Salla boşver desinler trabzon kızlarıda güzeldir ayrıca.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Kimse memleket tercihini kendisi yapmadı Önce insan ol sonra nereli olursan ol ne İstanbullunun Trabzonluya üstünlüğü var ne İzmirlinin Diyarbakırlıya. Üstün olmanın ölçüsü başka şeylerde bir etnik kökene mensub olmakta değil
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki.
Trabzonlular seni çok seviyo ama yazık onlar:D :D Kurban ol sen Trabzonlulara. Buralılar kadar güzel olsan daha ne isterdin.
510 Yorumla- +1 yıl
@nehir61 helal olsun hemşerim
- +1 yıl
bir ara sen sordun sandm :d
- +1 yıl
Baktım @Nehir61 yorum yapmış benim yapmama gerek kalmadı dedim :)
- +1 yıl
Aynen nehir ama dayanamadim yorum yaptim :D Bence kiza iltifat ediyorlar Trabzonlu musun diyerek ama o bunun farkinda değil :D
- +1 yıl
kiz cevapin cok mutiss knk :DD
Soran+1 yılKendinizi ne çok beğeniyorsunuz. Belki bu yüzden sevmiyorum
çok benzi yosun. sarisin olman yüz yapin , bende benzettim:)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama kimse böyle değil ailede
ben de samsunluyum ama konuşmama hareketlerime bakan diyarkırlımısın diyo :)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki.
+1 yılburnundan değil göz yapın ve tipinde benziyor neden ne varmış trabzonlulukta benim annem trabzonlu ve eski güzellerden bence gurur duy benzetmelerine
10 YorumlaBen Trabzonlu dglmde Karadenizliyim ne oldu neden sevmiyosun bu ne ayrimcilik sevmezmis? Benzemiyosun ztn oranin kizlari guzel olur ;-)
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrımcılık yok. Yanlış anlaşıldı.
+1 yılTobeler olsun :))) Bende trabzonluyum ama burnum boyle degl ilaveten trabzonlulari sevmem demissin, burnunami isediler? :))
Nyse. Burnun büyük. Trabzonun güzelim kizlarina benzeyemiyecek kadar da betsiniz efem.
Iyi akşamlar.312 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler canm :))
- +1 yıl
Egosu burnundan büyük adffdv
- +1 yıl
hahahah :D bencede :)) oleluk da bişe olsa içum yanmicak :D :D
- +1 yıl
:))) canm bende çok güldüm inan kız kendini ne sanıyorsa. :)))
- +1 yıl
ahahah :D :D Allah iyiliğini versin :))
Soran+1 yılÇok güldüm. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Biz daha çok güldük. :)) iyi akşamlar.
- +1 yıl
Yanlslkla oluyor canm bazen telfndan giriyorsan :) hayr bir tartışmamız olmadı. :)
bende mersinliyim doğma büyümede. böyle mersinli görmedim 21 yaşıma geldim. bildiğin karadenizli.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı tepkiyi verdi.
+1 yıltrabzonluların belli bir şekli şemali mi varmış pehh
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş.
- +1 yıl
lazları kastediyor olmalılar da yok ya benzemiyorsun.
Trabzonlumusun? Burundan ziyade saç rengin ten rengin andırıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki ama Mersinliyim.
Benzemiyorsun. Benzetemedim ben
12 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol. Tek diyensin
+1 yılhastanede karismis olabilirsin trabzonlu bir aileninkiyle :)))))) yoksa mersinden oyle burun cikmaz :)))))
01 Yorumla
Soran+1 yılBende düşünmedim değil bunu bu hafta ciddi ciddi
+1 yılresme bile bakmadan burnun hakkında yorum yaptıklarını varsayıyorum
00 YorumlaModa & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Aynen bir benzerlik var. Resime 1800 kişi bakmış vaovv :D
00 Yorumla
+1 yılburundan dolayı sahi yav karadenizin neresindensin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gibi duruyor
- Moda & Stil konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılTrakyalılara benziyorsun bea ya.
110 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
kime benziyorsun sen bea ya?
Soran+1 yılBilmiyorum ki annem hatay babam Mersin
- +1 yıl
arap mısın yoksa?
Soran+1 yılSence?
- +1 yıl
Hatay'da arap çok, iskenderdun daha çok Türk ağırlıklı bilmem. Belki arapsındır.
Soran+1 yılBu burunla kolur mu?
- +1 yıl
Olabilir neden olmasın. Gafur Uzuner var tv de program yapıyor. Kanal A'da gezelim tozalım. Yıllarca karadenizli sanıyordum. Meğerse adam hemşerimiz çıkmış. Ankara gölbaşılı kendisi.
Soran+1 yılYok artık :(
- +1 yıl
Var artık :)
Yüz tipin aynı karadenizli
11 Yorumla
Soran+1 yılHer gören öyle diyor ama bağım bile yok. Teşekkürler yorum için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartıyolar çok şirinsin kötü falan değil burnun takma
03 Yorumla
Soran+1 yılTrabzonlu musun peki sen?
Cevap sahibi+1 yılAhahahhahahaha hayır bursa :))
Soran+1 yılOvunce öyle sandım.
Karadeniz insanına karşı önyargılısın. Benziyorsun evet...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılknk trabzonlumusun sahi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı tepkiyi vermiş ama değilim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnedenı gayet açık o burunla karadenıze açılsan en buyuk dalgalara kafa tutarsın
14 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü?
Cevap sahibi+1 yılnapcana bağlı
Soran+1 yılÇirkinsin dedin.
Cevap sahibi+1 yılne zaman dedım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana trabzonlu diyenin gözü ciksin trabzon kizlarinin itibarini sarsma hem sen trabzonlulari sevmiyosun da onlar sana bayiliyodu trabzonlularla alakan yok keşke bir trabzonlu olabilseymissin bu kadar nefret ettirmezdin kendinden
34 Yorumla
Soran+1 yılOldu
- +1 yıl
Helal olsun :))) varsa yoksa 61
Soran+1 yılGeçti kızlar geçmiş olsun
Olur mu trabzon candır. ben trabzonlu olmadgm halde ani asabiyetler haric samimi ve icten dogal buluyorum trabzon insanlarini.☺
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaptılar sana da sevmiyorsun. Bir iki kişiyle tanışıp görüşüp bütün memlekete yaymayı durumu lütfen
21 Yorumla
Soran+1 yılÖzür
+1 yılBurunda var ama göz kapakların açıkta olduğu için dahada belli oluyor
00 Yorumla
+1 yılTamamda trabzonlulara niye laf ediyon hic giderin yok ayrica burunu filan birak sen
11 Yorumla
+1 yılTrabzonlularin gözleri cok guzel olur seninkiler pek oyle degil burundan dolayi benzetmis olabilirler birde ten rengin benzemiyor.
00 YorumlaDoğru söylemişler cidden trabzonlu degilmisin simdi sen?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılÖyle. .
Soran+1 yılNeye:(
+1 yılçene sivriliğin ve burun hatların benziyor.. bence bunun kötü bir tarafı yok.. hakaret etseler anlarımda büyütme bence bu kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. .
- +1 yıl
dislike yediğime göre egolarınızı tatmin edmedim sanırım BENZİYORSUN O ZAMAN.
+1 yılabur cubur bbi soru.
keske sormasaydin millet iyi alay etmis senle!10 Yorumla
+1 yılBurnun dan kaynaklaniyodur :D
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aa niye sevmiyosun bak tüm Karadeniz olarak çok kırıldık.
61 Yorumla
Soran+1 yılPeki..
Bende seni trabzonlulara benzetmelerinden rahatsız oldum. Yemeyin bir tarafımızı oturun aşağa.
54 Yorumla- +1 yıl
Hahayy :D
Soran+1 yılOldu.
+1 yılTipik bir reyhanlilisin
111 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın :D
- +1 yıl
Bende iskenderunluyum
Soran+1 yılSenin de mi burnun uzun?
Soran+1 yılHaha
Soran+1 yıl!!!
- +1 yıl
Resime bak sen karar ver
Soran+1 yılEvet. Baktım
- +1 yıl
Simdi ben sorayım nasılım
Soran+1 yılİyi
- +1 yıl
Saol
Evet burnun büyük çünkü ve hafif sarısınsın. Benzetmeleri normal. Çünkü karadenizliler sarısın ve burnu büyük olurlar
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılBildigin burnumuzu eziklemis. Olma sen Trabzonlu falan. :S
34 Yorumla- +1 yıl
:) :)
Soran+1 yılHayır eziklemedim
- +1 yıl
'Beni Trabzonlu ya benzetiyolar, burnum cirkin mi?' dedin yani cirkin buluyorsun soyledinde.. :)
burun değilde yüz tipin çok benziyo. bu soruyu sizce nereliyim diye sorsaydın Trabzon derdim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKaradenizli derdim bende ama ben trabzonluyum senden güzel burnum var hatta akrabalarim da hokka gibi burun cok var
12 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol sen bile beğenmedin.
- +1 yıl
Takma kafana :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarbi Trabzonlu degil misin? Yok abi ben inanmyorm
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizımle diiilsin :D :D
şaka maka bir yana ne alaka trabzonlu o bu şu Allah yaratınca bu trabzonluya bu istanbulluya benzesin diye mi yaratıyor yahu01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılKaradenizliyim bende ama burnum çok güzel, burada neden böyle bişey dedin anlamadım
13 Yorumla- +1 yıl
canım <3
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBana da tatar ramazan diyolar :D bosver umursama
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaa :D
- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği