tayt nasıl olmuş yakışmışmı sizce
https://i.hizliresim.com/Z1mVbg.jpg
https://i.hizliresim.com/ozoZDQ.jpg
https://i.hizliresim.com/Z1mVbg.jpg
https://i.hizliresim.com/ozoZDQ.jpg
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar edepsiz insanlar var ya.
Kiz resim yüklemis nasil olmus diye sormus.
bizimkiler;
Yok kilolusun, yok cirkin, yok bacaklar kötü bilmem ne.. edepsizler
Bu yirtik taytlar bir ara modaydi ama bence artik onunda modasi gecti. Yinede güzel olmus ama babet giyme bunun altina
Bacak paylaşanlara özel ilgi gösteriyoruz bunun içni böyle laflar atıyoruz
soylediklerinde kismen hakli olabilirsin ama o baskasinin fotografini almis koymuş blog dan alıp koymuş asil edepsizlik burada kimsenin yorumu degil onun baskasinin fotografini paylasmasi kendisi diye tanitmasidir kendisi olsaydi gercekten hakli olabilidin yorumlarin cogu konusunda fakat ortada oyle bir durum yok
sizde yani o seviyeye düsüyosunuz.
fake diyosan fotoyu başka yerde bul link at herkes görsün o zaman madem o kadar eminsin
https://www.hizliresimyukle.com/image/PiYG
https://www.hizliresimyukle.com/image/PiYX bunlar ne fake degilde ne? hala daha fake degilim deyipde dusurme kendiini ve @Pamuksekerim haklisin yorumlar konusunda fakat bu foto fake olmasydi hakliydin katiliyorum canim ama edepsizlik şu an bu yorumlar degil bu fake izinsiz paylasilan fotoğraf
isterse fake resim olsun. Belki kiz kendi bacaklarini koymak istemedi.
sadece fikrinizi sordu !
@yaseminm ee bunlar bambaska resimler.. anlamadim?
baskasinin fotoğrafini koydu bunda savunulacak tek birsey yok ha siz boyle devam edin diyecek biseyde olmaz buna ama edepten bahsetmeyinkendi bacaklarını koymak istemedi baskasinin koydu aciklamada harika yalnız he birde baskasi nete koymus oda koyabilir gibi sacma aciklamada da bulunmayin dahada dusersiniz. neyin ne oldugu edepli edepsiz ortada burada onca insan yanlis siz dogru devam size
kizim sen benim yazdigimi tekrar okusana? Ben burada kötü yorum yapanlara edepsiz diyorum ! Resim fake olsun olmasin, banane. Ama yinede kötü yorum yapmak zorunda degilsiniz.
:D :D
@Pamuksekerim herhangi kötü bir yorum yapmadım ama bence biraz saçmalamışsın. çünkü profil fake de olsa, orjinalde olsa evet böyle kötü sözler duymak zorunda değil. lakin böyle bir foto koyuyorsa bu laflarıda hazmetmek zorunda. yolda yürürken bile 50 çeşit insan laf atıyorken, burada atmaları bence çok normal. ha ben onaylıyor muyum, laf atanlarıda onaylamıyorum. bu taytıda onaylamıyorum. ama herkesin kişisel zevki işte naparsın..
bu fotografin hakli bir yani yok fake olsun olmasin o yorumlarda herkesn kisisel dusuncesi soyleten dusunmeleri ki soyleten kendisi bil degil haliyle edepsizlik onun yaptigi. simdi daha sacma sekilde tartışma ya gerek yok baskasinin yaptigi sacma bir davranis uzerinde kimseyle tartismaya luzum yok
yani.. tartismaya gerek yok. soran da hatali, ona bisey demiyorum, ama yinede kötülememek lazim..
Resimler gerçek bence bunun..
canim bak burada altina pembe giydiginde de olmamis oyle de :))) https://www.hizliresimyukle.com/image/PiYG
he birde https://www.hizliresimyukle.com/image/PiYX su elbise de olmamis uzgunum :) :)
nisamu style askdmakd D: D::D: D
nerden buluyorsunuz arkadaş yav :)
Gizli hafiye kızı takip ediyorsun resmen @yaseminm
çok şık olmuşsun. fiziğine çok yakışan modeli tercih etmişsin. hem şık hemde çekici olmuşsun. özellikle bacaklarında duruşunu çok beğendim. çorap tayt olmalı. çok ince ama şık... topuklu ayakkabı ya da topuklu bot ilede giyebilirsin. triko tunik ile şık olur arkadaşım
Çok güzel olmuşsun taytını beğendim sende belki soruma cevap verirsin www.kizlarsoruyor.com/.../q2030155-birlikte-oldugum-butun-sevgililerimle-hep-ayni-sikayetler-aliyorum
seviyem yetmiyo
Teşekkür ederim yine de
ok:))
Cevap
177Cevap
beğendim yotumları dinleme bile kendileri adriana lima ve ya david backham'e taş çıkarırlar ya bir de aile terbiyesi almamış insan çok falza.. ben Çok beğendim Giymeye de devam et milleti takma özellikle bu site dekileri birde gerçekten içtenlikle söylüyorum böyle resimleri face de arkadaşlarına paylaş samimi cevaplar alırsın bura da paylaşırsan ya sinir hastası olursun ya da gerçekten terbiye sınırını kaybedersin..
Böyle olmuş;
https://i.hizliresim.com/1nqMBN.jpg
Ahaha tespit harika
dogruyu söylememi istermisin bacakların kalın ve kısa oldugu için yakışmamıs daha bol seyler giysen sanırım daha iiyi olur, lütfen yanlıs anlayıp kötü bişeyler yazma fikrimizi sormussun dogruyu söyledim
Maalesef sonuç şu..
galeri3.uludagsozluk.com/.../...5%9Fsun_230696.jpg
canım bu soruyu sormamış ve cevap almamış olarak düşün.. seni tırtıklayanları da salla gitsin.. :) sende bunu eminim dışarda giyemezsin ancak yakın arkadaşlar arasında ev toplantılarında giyilebilir diye düşünüyom :)
Ben aslında taytı bir bayana çok yakıştırırım ama taytın içini doldurabilen bayana yakışır tayt. Bizim kızlarımız ya içini dolduramıyor kullanılmış kondom gibi duruyor kıçlarında. ya da kilo ve basenlerini umursamadan giyip yag şovu yapıyor.
He ama orantılı fizikli her bayan giysin isterim gayette. ama dedigim gibi içini doldurmayanlar ve giydiklerinde yag şovu yapanlar neden giyer ısrarla? Amacınız bizi türk kızlarından mı sogutmak?
kınamaya gerek yok normal karsılanması da pek anormal ancak su var dısarı cıkınca milletin agzından cıkan pis lafları takmayıp normal karsılıcaksan gayet iyi.
Streç filme sarılmış dana eti gibi olmuş. Bu ne iğrençliktir :) Hiç olmamış spora gitmen gerek bir an önce :D
Harikasin @ybprm cevap tam kapaklik
bir de bunlar cikti iyi mi... bu tayttan yuzyillar boyunca kurtulamayiz
yurtık tayt sevmiyorum yani bana bir türlü güzel görünmüyor ve daha ince olsaydı bacakların daha iyi olurdu çünkü o zaten yeteince dikkat çekiyor biradza bacakların kalın olunca orataya aşırılık çıkmış gibi geldi bana
bir an quaresma sandım ajsgdajhs
www.gazetepress.com/.../...MA-PANTOLON-472x320.png
Mal gibi 😂kizim boyle gostermene gerek yok soyunda at allahin o. su
Bizimla deyılsın, o dayt bacakların kalın göstermiş, o babetle de boyunu kısaltmış. Tülüm giysen daa yakışır :D
Fizigin fena degil bide soyler seyler giyip cirkinlesmesen tam olucak. gercekten kim giyse ucuz gosteriyo bu tip seyler. onun yerine duz bir tayt veya jean falan daha iyi olur
hoş buldugum söylenemez ama fızıgın musaıt guzel durmus
Amacin ego tatminiyse burdaki abazlarla cok iyi yaparsin buraya sormak yerine git etrafindakilere sorsana onlar guzel bulmadiysa tabi burada ego tatmini yapman normal tayt ayrica uzun bacakli
Kizlara yakisir
Dostum bence bu yanlış tercih ustüne tunik giy taytı giyersende
böyle taytları ben pek sevmiyorum tayt zaten başlı başına dikkat çekiyor. Yırtık olunca teşhirciliğe giriyor gibi geliyor bana
Bu kadının resmini daha ömce de koymuştun bur arkadaş çaldığın kişiyi google'dan bulup göstermişti.
İkinci defa enayi yerine koyma bari, yazık.
bu soruyu ortadan kaldırmayan pek zeki adminlerimiz. benim sorularım çapınızı aşıyor diyemi kaldırdınız?
Aman türkiye sokaklarında bunu giyeyim deme tayt yerinde durur da seni bilmem
:)))))))))
bir laf okumuştum facede hala unutamam; fakir giyse alay, kaşar giyse olay olur :D
Galiba normal bir taytı sen kesmişsin kırmızı kalemn izleri var 😊
yok olmamış çok kalın ve kısa bacaklara sahipsin öyle gözüküyor
Geyik deseni görücem diye korktum ama babet şeysi çıktı o_O
Alttaki Babet nedir ya? Kırılma ama çöpe atmalisin o tayti
babeti mi taytı mı?
e mk Bu kendini pazarlamadır? Sonra buraya erkekler Yorum attımı Abazasınız Felan diyonuz mk S-gidin önce Vücudunuzdaki patlakları onarın
2 gün sonra tecavüze uğradım yardım edin diye gelirsen, sana birde ben tecavüz ederim.
tecavüze sebebiyet unsurumusunuz arkadaş siz ya
Ee ahlakta onemli bir kavram kız elit takılıyor bu elitlikmiydiii ya ımmm neyse folyoya sarılmıs salam gibi duruyor hiccc begenmedimmm
Hıııhhh şimdi de taytın yırtıklısını çıkarmışlar ne diye giyersiniz bunları göstermeye ne meraklısınız bacım yaa.
O taytin altina o ayakkabi uymamis basit bir tayt abartilacak birseyi yok. * grnel olarak fena olmamis.
Yırtmaçlı tayt. Cıks. Beğenmedim. Tarzıma ırak. Bacakların da o kadar kalın ki siyah renk bile kurtarmamış. Boru misali.
O tayt o bacağa giyilmez..
O taytı giymen için önce kilo vermen lazım, o babetler de yakışmamış..
Yardım vakfı açıcam. 3 , 5 kuruş verinde şuna doğru düzgün tayt alalım: )
çok vahşi duruyo kanka.
yolda görsem telefon isterdim.
Evde bile giyilmez. Bence dışarı bu şekilde çıkmamalısın farklı gözle bakabilirler !.
Babetler olmamış. Altına güzel ve kaliteli bir bot daha iyi olabilirdi
ne tarz bir yorum yapacağımı bilemedim bacaklarımı göremediğim üst tarafamı yoksa tayta mı... YALNIZ fikrin ne olur bilmem ama tahrik edici
Kişisel fikrimi söylüyorum alınma ama dışarıda giyeceksen rezalet
neden
Dedim ya kişisel görüşüm ben hoş bulmuyorum.
tamam
Bacakların biraz daha ince olsaydı daha hoş dururdu. Ama böylede güzel gözüküyor.
3 ila 5 arasında kilo verirsen çok daha yakışacaktır ama şimdi de kötü değil.
bu nedir yaa bu sitedeki hatunlar neden bu kadar medeni modern :):):):):)
Parası neyse verimde git yenisini al yırtık şeyle gezme bu havada bir tarafın donar
bokunu cikardiniz su tayt olayinin. igrenc olmus...
Milleti azdırmak için elinden geleni yapmışsın başarılı.
Yuh ulan be.. Bu kadar mı yokluktasın? Buralara kadar gelicek miydi diye merak ediyordum. Geldi..
Yakında cinsel organınızıda gösterip, nasıl görünüyor, derseniz hiç şaşırmam.
Arkadan görmek lazım bir de...
Neticede tayt.. özdeşleştiği kısım malum.
o ayağındaki çarık nedir yahu? kızlar şu babet denen çarıkları giymeyin artık ne iğrenç şeyler.
Gerçekten bununla dışarıya çıkabileceğini düşünüyor musun
Of harika azdım fena resmi kaydettim telefonuma bakıp çekecem... başka taytlı resimlerin yokmu..
var
Koysana bir göreyim.
Çok fena oldum ya hala bakıyorum..
Başka yok mu hani..
super olmuş bence suppeerrr:) çok fena oturmuş ya, nerdeyse heryer belli olmuş, sıkıntı olmasın sonra?
tayt süpe olmuış sende süpersn bebeğ, m ya ben niye ergenlikten çıkamıyorum mecburmuyum asılmaya :(
Bacakların çok güzel. Bide platform giysen çok seksi olurdu
Gerçekten seksi. Bende alayım böyle bişey bizimkine
Onu nasil giydin ben onu giycem diye tamamiyle yirtardim :))
Harika ya cidden ama bu tür şeyler tahrik eder bak diyim ve ayrıca çok seksi sin milf tarzında.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar