Moda & Stil Haftaya sevgilime gideceğim, üst olarak hangisini giymeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Üst olrk ne giysem bilemedim daha mi kapalı şeyler giysem ya da bunların hangisi daha güzel yardim edin çok şık olmam lazım ): Haftaya sevgilime gideceğim, üst olarak hangisini giymeliyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Fitness-Girl Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Beyaz hariç diğerleri güzel. Şık olmak için 3-5 modeli. Daha çok etkilemek istiyorsan 1-2 model. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Fitness-Girl +1 yıl Rica ederim :)
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sevgilinle başbaşa romantik olacaksa 2, dışarıda olacaksanız 3 güzel olur bence 2 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Bence ten rengini ortaya çıkaran açık renkleri kullanmalısın. Model kesimini beğenmesem de seni ön plana çıkardığı için beyaz diyorum. 0 0 Yorumla
kensizbarbie31 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Beyaz modelin memesi güzel modeli değil 2 2 Yorumla Soran +1 yıl .. Yorumla kensizbarbie31 +1 yıl 1i al erkekleri dinleme Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Hepsi birbirinden açık seçik. Bence hiçbirini giyme! 0 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl 1. olanı biraz fazla kapalı olmuş. Muhafazakar falan mısın? 0 0 Yorumla
bilge_m Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Açık olmak demek sık olacağın anlamına gelmez naçizane fikrim daha ustruplu giyinmelisn 3 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 766 cevap paylaştı. 1 ve 2 şahane mekana gideceksen 2 derim ama 0 1 Yorumla omurcancan +1 yıl Bide ne ile kombinleyecegin önemli tabi Yorumla
Yalnızkurt0634 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl en üsttekini beğendim taşıycak fizik var mı? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Balık etliyim ama göbeğim yok. Yorumla Soran +1 yıl Ondan var bence Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl boy kilo kaç? meme ölçüsü ne? Yorumla Soran +1 yıl Boy 1.70 kilo 62 dediğin şey 80-85 falan Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl meme demek öcü değil. Kilon bi tık fazla gibi. sarkma var mı? Yorumla
Mustafa55Samsun Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl 2. Guzel göğüslerini iyiyse sonuncu da guzel daha sik durur 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl şeriat mı geldi çok kaplı bunlar 3 1 Yorumla kardanadam28 +1 yıl işte bu Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl beyaz iyidir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım beyazı giyecem herkes öyle diyor 🥰 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl bencede fazla düşünmeye gerek yok Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sevgilimgil ne la 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Of ne diyorlar bilmiyorum ona 🥺 Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl Almanya'da , misin? Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. Hiç gitmesen daha iyi 1 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Sen ne giyerdin doğru söyle 😊 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl en üstte ki ne ya öyle iç çamaşırı gibi 😂 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bence sadece sütyen git yorma kendini awk 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gile gile beyazlarla git 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevgilinle skişceksen çok uygun bence 1 4 Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl koptum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SinEMCÜKLE haksızmıyım Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl bir hakim kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SinEMCÜKLE bunu evet kabul ettim :) Yorumla
Keyf00 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl En usttekini sakın giyme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden çok güzel duruyor? Yorumla Keyf00 +1 yıl Olası bir durumda çıkarıp boynuna dolayabilir Yorumla Soran +1 yıl Sanırım hakklısın zaten beyaz olan daha güzel Yorumla Keyf00 +1 yıl Bence de ama tekolde için göğüslerin büyük olması lazım Küçük bedene uymaz Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 613 cevap paylaştı. Beyaz kyıdır 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Bence deee Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Yemege mı Yorumla Soran +1 yıl Evt akşam yemeğine gidecez sonra zaten evine geçeceğiz yani bütün gün beraber olucağız ondan şık olmam lazım Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Yaslar kac Yorumla Soran +1 yıl Ben 22 o 25 Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Tekmı yasıyo Yorumla Soran +1 yıl Evttt Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Ne iş yapıyor Yorumla
roeneb Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl İşin sonu sekse gider 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya o gittiğim gün **** yapmayı düşünmüyoruz ☺️ Yorumla roeneb +1 yıl Bellii olmaz Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla roeneb +1 yıl 😉😉😛 Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Hiç giyme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ? Nedenn Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Nasılsa çıkarır Yorumla Soran +1 yıl Öyle biri değil merak etme ahah Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Görürsün Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hicbisey giyme. d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Beyaz hariç diğerleri güzel. Şık olmak için 3-5 modeli. Daha çok etkilemek istiyorsan 1-2 model.
Teşekkürler ☺️
Rica ederim :)
Sevgilinle başbaşa romantik olacaksa 2, dışarıda olacaksanız 3 güzel olur bence
Bence ten rengini ortaya çıkaran açık renkleri kullanmalısın. Model kesimini beğenmesem de seni ön plana çıkardığı için beyaz diyorum.
Beyaz modelin memesi güzel modeli değil
..
1i al erkekleri dinleme
Hepsi birbirinden açık seçik. Bence hiçbirini giyme!
1. olanı biraz fazla kapalı olmuş. Muhafazakar falan mısın?
Açık olmak demek sık olacağın anlamına gelmez naçizane fikrim daha ustruplu giyinmelisn
5 güzel hem spor kombinleyebilirsin hemde şık
1 ve 2 şahane mekana gideceksen 2 derim ama
Bide ne ile kombinleyecegin önemli tabi
en üsttekini beğendim taşıycak fizik var mı?
Balık etliyim ama göbeğim yok.
Ondan var bence
boy kilo kaç? meme ölçüsü ne?
Boy 1.70 kilo 62 dediğin şey 80-85 falan
meme demek öcü değil. Kilon bi tık fazla gibi. sarkma var mı?
2. Guzel göğüslerini iyiyse sonuncu da guzel daha sik durur
şeriat mı geldi çok kaplı bunlar
işte bu
beyaz iyidir
Sanırım beyazı giyecem herkes öyle diyor 🥰
bencede fazla düşünmeye gerek yok
2. yi ya da 4. yü begendim
Sevgilimgil ne la
Of ne diyorlar bilmiyorum ona 🥺
Almanya'da , misin?
Hiç gitmesen daha iyi
Sen ne giyerdin doğru söyle 😊
en üstte ki ne ya öyle iç çamaşırı gibi 😂
İkincisi bence 😊
Bence sadece sütyen git yorma kendini awk
Gile gile beyazlarla git
ben en alttakini beğendim
Boş ver kapalıyı seksi ol 😃
Sevgilinle skişceksen çok uygun bence
koptum
@SinEMCÜKLE haksızmıyım
bir hakim kadar
@SinEMCÜKLE bunu evet kabul ettim :)
birinci ❤️ben
En usttekini sakın giyme
Neden çok güzel duruyor?
Olası bir durumda çıkarıp boynuna dolayabilir
Sanırım hakklısın zaten beyaz olan daha güzel
Bence de ama tekolde için göğüslerin büyük olması lazım
Küçük bedene uymaz
Beyaz kyıdır
Bence deee
Yemege mı
Evt akşam yemeğine gidecez sonra zaten evine geçeceğiz yani bütün gün beraber olucağız ondan şık olmam lazım
Yaslar kac
Ben 22 o 25
Tekmı yasıyo
Evttt
Ne iş yapıyor
1yada 5
En son
İşin sonu sekse gider
Yok ya o gittiğim gün **** yapmayı düşünmüyoruz ☺️
Bellii olmaz
Doğru
😉😉😛