Evet, güzel gösteriyor. Hoş duruyor.
Bence hiç yakışmıyor, beğenmiyorum.
Kişisine göre değişiyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çıplaklığa doğru adım atmak moda mı🙄
Gerçekten artık millet acaba bugün neremizi açsak diye dert yakınıyor yahu öbür taraf var cayır cayır yanacaksınız belki de, neden bu çıplaklık moda oldu anlamadım soyunmak moda ise sokaktaki köpekler bile daha modern gelişmiş çünkü hiç giyinmiyorlar direkt oldukları gibi geziyorlar
Tatlı göstermiyor çevreye tatlı görünmek için giyinmek kadar gereksiz bir şey olamaz zaten o ne öyle resmen kendinizi sergiliyorsunuz evet bazı çıplak arkadaşlar gelip "bo bozom torzomoz komso koroşomoz" diyecekler zaten karışmıyorum sorulduğu için yanıt verdim gelip yanıtımın altında bu cümleleri kurmayın giyinmeyi öğrenin lütfen çünkü bu giyinmek değil soyunmaktır
İç çamaşırsız tayt giyenleri unutmuşsun😁
Onlar da dahil aslında çünkü giyinik değiller sergi var her yerde 🙄
Çok kısa olanları beğenmiyorum. Sütyen gibi olanlar cidden itici duruyor. Birde fizik önemli bence. Her şeyin crop şeklinde olması da sıktı kışın bile her şey kısa ben kazak giyebilen bir insan değilim bluz vs tercihim oluyor ama onlarda kısa böbrek dalak ne varsa üşütüyorum ya güzel olan her şeyi kısa yapmak zorundalarmış gibi
Ben vücutlarını ortaya saçan kızlara çok acıyorum yazık günah o bedene açık saçık böyle gözler önüne sermek yani kadın vücudu kutsaldır bana göre ortaya serilmemesi gereken çok kıymetli bir hazinedir varın siz düşünün gerisini
Ya iş artık sütyenle sokağa çıkmaya kadar gitti. İnsanlar ceketlerin içine ne body ne tişört giymiyorlar. O crop dediğiniz şey bildiğin sütyene kadar gitti ve böyle sokağa çıkmak normal oldu. Gördükçe garipserim.
Cevap
136Cevap
Evet güzel bence
Yarın bir gün, "crop" giyen bir kıza bi dinci laf eder "düzgün giyin" diye. Sonra sosyal medyadan gündeme tartışmalar başlar. Kızlar böyle giyinmemeli diye. Oradan iş "türk aile ahlakını koruma"ya gelir. Meclisteki tğrlü çeşit gerici partinin desteğiyle kadın dğşmanı dinci bi yasa çıkar falan.
AKPli kkzlar, göbekelrinizi kapatın bence artık. Şeriat öyle ilan edilmeyecek, fiillen var zaten.
Yakışında ve modeli güzelse güzel. Ama bikini üstü gibi aşırı açık croplar çok itici. Soyunmaya meraklı olanlar da giyiyor işte onları alıp
Dünyanın en boş kıyafetlerinden biri. Bulunmaz olaydı dediğim saçma sapan bir şey😅
Canı isteyen giysin beni ilgilendirmezde. Son zamanlarda iyice abartıldı neredeyse iç çamarıyla gezme derecelerine geldi
tembel, usengec , moda zevkı olmayıp kolaya kacan ozentı kızlar gelıyor aklıma... herkesde bir crop , mom jean... görmekten gözüm kanadı. Az tarzınız olsun ya
Ne kadar güzel olduğu umurumda değil, benim kıskançlığımın başladığı yerde kız arkadaşım crop mrop giyemez! Benim de ne kasar kıskanç biri olduğum göz önüne alınırsa gelecekteki sevgilim, havada bulut sen cropu unut.
her şey gibi cropta kişiye göre değişir, bazı kadınlara çok yakışırken, kusura bakmasınlar ama bazılarında berbat duruyor. Özellikle göbeği fazla olanlar, göğüsleri aşırı büyük olanlar ve tabiri caizse tahta göğüslere sahip olanlarda itici duruyor
Spor yaparken güzel duruyor, günlük normal gezmeler için ise biraz tarza bağlı. Göbeği büyük, kalçaları kalın, göğüsleri iri bir kadına çok itici duruyor. İnce ve narin bir kadınsa, çok hoş duruyor. Diğerleri yataktan çıkmış gibi.
Bu örnekteki cropların altına mom jeans ve üstüne önü açık şekilde keten tarzı beyaz gömlek.. Bu cropları ben bu şekilde biraz abartı buluyorum.
Gayet begeniyorum kardesim isteyen giyer istemeyen giymez neyseki bazi s. alaklar gibi milleti kiyafetiyle tanjmlamiyorum beynine ve dusundukleriyle ilgileniyorum
fıldır fıldır göbrek mide bulandırıcı o Crop a para verceğine diyetisyen git önce ;bu nasıl bir özgüven yaaa. için slip kıçına girmiş bakmıcakmışım hadi len ordan siz güzel kardeşim takılın.
İlgi çekici benim için güzel, bu şekilde giyiniyorsanıs size gelecek taleplere de hazır olmalısınız. Ben çok iyi kızım neden hep benimle yatmak istiyorlar diye dertlenmeyin.
şeriatçı güzel kardeşim
herkesın tarzı farklı utundekı gomlekte ıgrenc kardesım. sen kendı ustune basına bak sonra gel konus surıyeye gerı don derhal
surıyelı kaşar dilimisin zına bzontusu puhahahahha
tamam anne
Yakında soyunmakta moda olacak bence çünkü gittikçe daha da açılıyoruz
Sadece fiziği fit olanlara yakışıyor..
Çıplaklıktan başka bir şey değil kıyafetten saymıyorum
Karım da giymeye başladı bir süredir. Bence çok yakışıyor sevimli ve seksi gözüküyor. Ayrıca da özgüvenli bir duruş gösteriyor.
Boynuzlu p*z*venk :p ;)
O giyen kişiye göre değişiyor çok yakışan da çok kötü duranda mesela ben giysem bana yakismaz hem yaşıma da uygun olmaz
Vücudu göstermek bana göre kötü bir şey giyen giysin benim fikrim bu yorumuma gelip duyar kasmayın boş linç yapmayın herkesin kendi fikri
Kişiden kişiye değişiyor bence ama bana biraz çocukça geliyor görsel olarak. Misal 25 yaşına kadar çok göbekli değilse giyen yakışıyor ama 30-35 yas birinde görünce biraz garipsiyorum çocukça veya genç işi geliyor
Yakışana yakisiyo da yakışmayana yok abi olmuyor gobek fırlayinca
İnce belli kizlara cok guzel. Oluyo. Ama bi yere kadar tabi abartmadan
Taşıyana güzel kimine zayıf olsa da güzel durmayıp balik etlude hoş duruyor kimi kiloluda etler fışkırıyor fiziği güzel olanda muk duruyor
Kimisine yakışıyor, her giyene olmasa da. Bana kalsa gereksiz bir Moda ama Gençler severek giyiyor, giysinler karışmak kimseye düşmez
Kişiden kişiye değişiyor. Şu cropu fazlalığı olan kızlar gitmesin ya itici duruyor ben giysem daha çok yakışır o kadar diyorum.
Ben beğeniyorum. Croplar bazı kızlara çok yakışıyor. Çok kilolu olunmadığı sürece güzel duruyor.
Ben uzaklaşıyorum öyle kızlardan bana göre değil giyen kızları da hoş bulmuyorum...
Biz de sana çok meraklıydık
@dloohsouse Olmayın zaten hakketmezsiniz ki beni...
😂 helal olsun abicim
Bunları görünce açıklık demiyorum, çıplaklık diyorum. Ha sütyen giymişsin ha bunu aynı gözümde
Aynen iyice azitti insanlar
Evet çok beğeniyorum ve giyiyorum ama rica ediyorum kilolu ve hatta balık etli olanlar bile giymesin
İnce kızlara yakısıyor bu maalesef kücük gögüslü kızlara cok yakısıyor
Bikini üstü gbi olanlar itici bnce. Normal croplar hoş ve güzel
Benim gibi zayif küçük gogusluyse evet bence
Evet özellikle narin kizlarda çok tatlı duruyor
Giyiyo musun?
guzel ama artik her seyin crop olmasi cok sacma duzgun bi sey bulamiyoruz
Yakışında göbeği beli guzel olanda harika duruyor ama ama onunda bir yeri zamanı mekanı mevsimi var
eğer beli ince olanlar giyerse mükemmel ötesi durur
Bunu giyip erkek gibi hareketler yaparsanız asla tatlı olamazsınız.
Giyen hanımefendilerin benim için değil badboylar için giydiklerini biliyorum ama bence yakışıyor...
evet cirkin kadina bile baktiriyor ama zayiflara yakisiyor balik etli flan bence hic olmuyor
güzel vücudu daha da güzel gösteriyor ama güzel olmayan vücuda bir etkisi yok.
Evet hoş ve çekici duruyor helede biz erkekler giyen kişiden daha cok seviyoruz herkes giysin
Yakışan da var ama ben olsam dışarıda giymem
Bir de mideniz ağrımıyor mu hiç ya?😁
Çok sıkıldım crop görmekten hemen tarz değişikliğine gidilsin yahu
Fit olamayan giymesin mümkünse. Fit olan da giymesin😂 her şey saklıyken guzel🙄
Çıplaklık moda oldu. Toplumun yapısı iyice bozuldu.
Taş gibi misin
O zaman kafana taş gelirse yadırgama
Umarım gelmez
Hahaa
Hohooo
Neyse tamm
Ben koşuyorum. Yürüme işi anca sende olur
Haydee
Geçmiş olsun reis. Allah yardımcın olsun
Bence rahat ve şık duruyor yazın sıcağında çok iyi bence
Fiziği fit olan kızlara yakışıyor bir de her yaşa gitmiyor
5 10 yıl önce crop giyen kızlara bayılırdım ama moda halini alınca etkisi kalmadı. Mesela artık crop giyeni değil, crop giyenler içinde beli en güzel olanı arıyorum.
Günaha giriyorsunuz böyle haberin olsun. Ben mümin olarak görevimi yaptım. Seni uyardım sadece.
sütyensiz giyenler de var. iyice abartıyor bazı kızlar ;)
Güzel ama namünasip çoğu zaman yani aşırı erotik bir şey
#Mirliva
Değişiyor göğüsleri olgun ise yakışır göğüs Yok ise hiç yakışmaz
Kişisine göre değişiyor.
Yakışanı da var, yakışmayanı da var.
Bence
10 kızdan 8'inde bundan var, ortalık yürüyen crop dolmaya başladı.
Sanirim tek giymeyen ben kaldim
@gitarcikizzz88 niye giymedin
Tarzim degil ve babam izin vermez
@gitarcikizzz88 yakısırmıydı sence peki
Bilmem
Görmekten sıkldım güzel gelmiyor rüküş geliyor
Ben crop giymeyi çok severim ama herkese de yakışmaz.
Kadınlara yakıştırıyorum özellikle pirsingi varsa gayet hoş duruyor
Tombul teyzeler giymse güzel olacak gözlerimiz kanıyor ya
Kisi beden durumuna gore bence guzel kotu durabiliyor
Çirkin olun biraz kadinlar
Abazalar bakamasinlar
Önceleri crop kısa kollu gibi birşeydi şimdi ise sütyen ve eskortların bunu normalleştirmeye çalıştırma cabasını anlamıyorum.
Crop dışında bir şeyler var mı ki, pantolon tişört de aşırı kötü ve özensiz gösteriyor, beni öyle, ben seviyorum giymeyi göbeğim olsa da 😐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?