Evet, güzel gösteriyor. Hoş duruyor.
Bence hiç yakışmıyor, beğenmiyorum.
Kişisine göre değişiyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok kısa olanları beğenmiyorum. Sütyen gibi olanlar cidden itici duruyor. Birde fizik önemli bence. Her şeyin crop şeklinde olması da sıktı kışın bile her şey kısa ben kazak giyebilen bir insan değilim bluz vs tercihim oluyor ama onlarda kısa böbrek dalak ne varsa üşütüyorum ya güzel olan her şeyi kısa yapmak zorundalarmış gibi
Cevap
136Cevap
Yakışında ve modeli güzelse güzel. Ama bikini üstü gibi aşırı açık croplar çok itici. Soyunmaya meraklı olanlar da giyiyor işte onları alıp
Çıplaklığa doğru adım atmak moda mı🙄
Gerçekten artık millet acaba bugün neremizi açsak diye dert yakınıyor yahu öbür taraf var cayır cayır yanacaksınız belki de, neden bu çıplaklık moda oldu anlamadım soyunmak moda ise sokaktaki köpekler bile daha modern gelişmiş çünkü hiç giyinmiyorlar direkt oldukları gibi geziyorlar
Tatlı göstermiyor çevreye tatlı görünmek için giyinmek kadar gereksiz bir şey olamaz zaten o ne öyle resmen kendinizi sergiliyorsunuz evet bazı çıplak arkadaşlar gelip "bo bozom torzomoz komso koroşomoz" diyecekler zaten karışmıyorum sorulduğu için yanıt verdim gelip yanıtımın altında bu cümleleri kurmayın giyinmeyi öğrenin lütfen çünkü bu giyinmek değil soyunmaktır
İç çamaşırsız tayt giyenleri unutmuşsun😁
Onlar da dahil aslında çünkü giyinik değiller sergi var her yerde 🙄
Yarın bir gün, "crop" giyen bir kıza bi dinci laf eder "düzgün giyin" diye. Sonra sosyal medyadan gündeme tartışmalar başlar. Kızlar böyle giyinmemeli diye. Oradan iş "türk aile ahlakını koruma"ya gelir. Meclisteki tğrlü çeşit gerici partinin desteğiyle kadın dğşmanı dinci bi yasa çıkar falan.
AKPli kkzlar, göbekelrinizi kapatın bence artık. Şeriat öyle ilan edilmeyecek, fiillen var zaten.
Ya iş artık sütyenle sokağa çıkmaya kadar gitti. İnsanlar ceketlerin içine ne body ne tişört giymiyorlar. O crop dediğiniz şey bildiğin sütyene kadar gitti ve böyle sokağa çıkmak normal oldu. Gördükçe garipserim.
Ben vücutlarını ortaya saçan kızlara çok acıyorum yazık günah o bedene açık saçık böyle gözler önüne sermek yani kadın vücudu kutsaldır bana göre ortaya serilmemesi gereken çok kıymetli bir hazinedir varın siz düşünün gerisini
Dünyanın en boş kıyafetlerinden biri. Bulunmaz olaydı dediğim saçma sapan bir şey😅
Canı isteyen giysin beni ilgilendirmezde. Son zamanlarda iyice abartıldı neredeyse iç çamarıyla gezme derecelerine geldi
tembel, usengec , moda zevkı olmayıp kolaya kacan ozentı kızlar gelıyor aklıma... herkesde bir crop , mom jean... görmekten gözüm kanadı. Az tarzınız olsun ya
Ne kadar güzel olduğu umurumda değil, benim kıskançlığımın başladığı yerde kız arkadaşım crop mrop giyemez! Benim de ne kasar kıskanç biri olduğum göz önüne alınırsa gelecekteki sevgilim, havada bulut sen cropu unut.
her şey gibi cropta kişiye göre değişir, bazı kadınlara çok yakışırken, kusura bakmasınlar ama bazılarında berbat duruyor. Özellikle göbeği fazla olanlar, göğüsleri aşırı büyük olanlar ve tabiri caizse tahta göğüslere sahip olanlarda itici duruyor
Spor yaparken güzel duruyor, günlük normal gezmeler için ise biraz tarza bağlı. Göbeği büyük, kalçaları kalın, göğüsleri iri bir kadına çok itici duruyor. İnce ve narin bir kadınsa, çok hoş duruyor. Diğerleri yataktan çıkmış gibi.
Bu örnekteki cropların altına mom jeans ve üstüne önü açık şekilde keten tarzı beyaz gömlek.. Bu cropları ben bu şekilde biraz abartı buluyorum.
fıldır fıldır göbrek mide bulandırıcı o Crop a para verceğine diyetisyen git önce ;bu nasıl bir özgüven yaaa. için slip kıçına girmiş bakmıcakmışım hadi len ordan siz güzel kardeşim takılın.
İlgi çekici benim için güzel, bu şekilde giyiniyorsanıs size gelecek taleplere de hazır olmalısınız. Ben çok iyi kızım neden hep benimle yatmak istiyorlar diye dertlenmeyin.
şeriatçı güzel kardeşim
herkesın tarzı farklı utundekı gomlekte ıgrenc kardesım. sen kendı ustune basına bak sonra gel konus surıyeye gerı don derhal
surıyelı kaşar dilimisin zına bzontusu puhahahahha
tamam anne
Sadece fiziği fit olanlara yakışıyor..
Çıplaklıktan başka bir şey değil kıyafetten saymıyorum
Karım da giymeye başladı bir süredir. Bence çok yakışıyor sevimli ve seksi gözüküyor. Ayrıca da özgüvenli bir duruş gösteriyor.
O giyen kişiye göre değişiyor çok yakışan da çok kötü duranda mesela ben giysem bana yakismaz hem yaşıma da uygun olmaz
Vücudu göstermek bana göre kötü bir şey giyen giysin benim fikrim bu yorumuma gelip duyar kasmayın boş linç yapmayın herkesin kendi fikri
Kişiden kişiye değişiyor bence ama bana biraz çocukça geliyor görsel olarak. Misal 25 yaşına kadar çok göbekli değilse giyen yakışıyor ama 30-35 yas birinde görünce biraz garipsiyorum çocukça veya genç işi geliyor
Yakışana yakisiyo da yakışmayana yok abi olmuyor gobek fırlayinca
İnce belli kizlara cok guzel. Oluyo. Ama bi yere kadar tabi abartmadan
En İyi Cevap