Feminen erkeklerden hoşlanmıyorum.. Doğanın kanununu bozduklarını düşünüyorum açıkçası. Bu dediğiniz de bana saçma gelir ama bir şey demem kendi hayatınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılUmurumda olmaz yanlış karşılarım.
00 Yorumla
+1 yılAyakkabının topuğuyla gözünü oyarım.
549 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
🙂
Soran+1 yılNeden şiddet uygulayasınız ki, karşınızdaki kişi yanlış bir şey yapmıyor
- +1 yıl
Tabi efendim.
Soran+1 yılTransseksüel bir kadın olacağım.
- +1 yıl
İyi halt yiyeceksin.
- +1 yıl
Bana kadın olmayı öğret
- +1 yıl
@alexislamarzelle Tamam, şimdi eline bir silah al ve kafana sık.
- +1 yıl
😔😔
- +1 yıl
@alexislamarzelle ağla ha ha 🙂
- +1 yıl
Sık sık ağlıyorum çünkü erkekliğimi özlüyorum. Ama tamamen kadınsı oldum, nedenini bilmiyorum.
- +1 yıl
@alexislamarzelle son pişmanlık fayda etmez. 🙂
- +1 yıl
@manon1998 Ben burada kendi adıma konusuyorum, 3. Sahıslari yani sizleri araya katmadim neden yorumuma damladığni anlamıyorum. 😂🤣
- +1 yıl
Belki bir gün tekrar erkeksi bir adam olurum. 💪
- +1 yıl
@alexislamarzelle Umarım 🏆
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
@alexislamarzelle Çok rica ederim. 🙂😊
- +1 yıl
@manon1998 Estağfurullah, önemli değil ama içimde tekrardan erkek olacak gibi bir his var umarım olurda.
- +1 yıl
@manon1998 Haklısınız.
- +1 yıl
@manon1998 Çok kötu bir durum 😒😱
- +1 yıl
@manon1998 Sen hukümet olsana kız 😁
- +1 yıl
@manon1998 Rica ederim. 🙂
- +1 yıl
Beni transseksüel bir kadın olmaya zorlarsanız, çok ağlarım 🥺
- +1 yıl
@alexislamarzelle Bende erkek olmaya zorlarım o zaman 🙂
- +1 yıl
Nedenini bilmiyorum ama erkek olarak kalmak istiyorum ama aynı zamanda bazen kadın kıyafetleri giymeyi seviyorum. Eğer beni seçim yapmaya zorlasaydınız, yapamazdım ama manon1998 beni transseksüel bir kadın olmaya zorlayarak cezalandırırdı. 😱
- +1 yıl
@alexislamarzelle Çıkmazdasın nolamaz 😱
- +1 yıl
Evet, anladınız.
- +1 yıl
@alexislamarzelle erkekliği seç derim 😇😊
- +1 yıl
@manon1998 Zalim seniiii 🙂
- +1 yıl
Evet, çünkü bu tür durumlar beni sinirlendiriyor. Seçme yetisi olmadığı için, eğer hükümette olsaydım, onu transseksüel bir kadın olmaya zorlardım ve bu iyi bir ceza olurdu. Bu şekilde bir örnek teşkil eder ve diğerleri de transseksüel kadın olmaya mahkum edilmekten korkarak gerçek erkek olarak kalmak isterlerdi.
- +1 yıl
@manon1998 ooooo zekisin birde Maşallah Maşallah 🙂👌🏻
- +1 yıl
Yani beni transseksüel bir kadın olmaya zorlama konusunda onunla aynı fikirde misiniz? 🥺
- +1 yıl
@alexislamarzelle Maalesef, diğerlerine ibreti âlem için kurban edileceksin. 😈
- +1 yıl
Aman Tanrım, gerçekten çok acımasızsın, beni ağlatıyorsun.
- +1 yıl
@alexislamarzelle Önce bir güzel kırbaclanacaksın 😈
- +1 yıl
Doğru anladın dostum, örnek olması için kurban edilecek. Diğer erkekler onun transseksüel bir kadın olmaya zorlandığını gördüklerinde, gerçek erkek olarak kalmak isteyeceklerdir. Ağlaman umurumuzda değil. Bu bizim sorunumuz değil. Ben hükümette olsaydım, benim önümde ağlasan bile fikrimi değiştirmezdim ve transseksüel bir kadın olmak için ameliyatlara girmeye zorlanırdın. Hatta ameliyattan sonra gülerdim.
- +1 yıl
@manon1998
Haklısın, duygu yerine mantıkla karar verilmesi icab eder.😎
İnsanların duggularina bakaraktan hareket edersek daha çok yolumuz var. - +1 yıl
Haklısın dostum, eğer bir suçlu ağladı diye her cezayı iptal etmek zorunda kalsaydık, hapishanede kimse kalmazdı. Aynı şekilde, ağladığı için ceza vermezsek zayıf düşeriz. Bu yüzden ağlasa bile, onu transseksüel bir kadın olmaya mahkum ederdim ve bu şekilde gerçek erkek olmaktan gurur duyacak ve transseksüel bir kadın olma cezasından kaçacak birçok erkek bulacağız.
- +1 yıl
@manon1998 Oğlum yemiyorum, aynı kişisin.
- +1 yıl
Bugün ilerleyen saatlerde sizi memnun edecek bir soru soracağım. İnsanlara travesti bir erkek olarak mı kalmalıyım yoksa transseksüel bir kadın mı olmalıyım diye soracağım. Ve insanların çoğunluğu neyi seçerse onu yapacağım. Travesti olarak kalmayı tercih etsem bile, insanlar transseksüel bir kadın olmam gerektiğini söylerse, bunu yapacağım.
- +1 yıl
@alexislamarzelle Peki soruna benide davet et 🙂
- +1 yıl
Tek yapmanız gereken sizi soruma götürecek olan bağlantıya tıklamak.
Travesti bir erkek olarak mı kalmalıyım yoksa transseksüel bir kadın mı olmalıyım? ↗
+1 yıleskiden erkekler topuklu ayakkabı giyermiş. sonra kadınlarda giymeye başlamış. sorun yok bence.
00 Yorumla
+1 yılTepki vermezdim. Ama bu insanlar kafalarinda ne yasiyor diye dusunur ibret alirdim
10 Yorumla
+1 yılVideo, kamera şakası var mı diye etrafa bakarım
10 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle iddia olduğunu düşünürdüm, günümü renklendirirdi
113 Yorumla- +1 yıl
Ben bir erkeğim ve topuklu giyerim.
- +1 yıl
Ok.
- +1 yıl
Bu beni kadın olarak gördüğün anlamına mı geliyor?
- +1 yıl
Hayır troll olduğunu düşündüm.
Topuklu ayakkabı normalde de rahat değil ve ayrıca 40 üstü numaralar çok nadir.
Yani bir erkek istese de giyemez - +1 yıl
Eskiden maço, erkeksi bir adamdım. Kız arkadaşım bana şaka olsun diye topuklu ayakkabı giydirdiğinde, topuklu ayakkabılardan hoşlanmaya başladım. Böylece tüm erkekliğim yok oldu.
- +1 yıl
Eğilimin varsa veya bulunduğun cinsiyette rahat değilsen bilemem ve bu durumuna saygı duyarım.
Bunlar haricinde tuhaf bir sey. Sen eğer dönüşüme hazirsan kimse sana bir şey diyemez - +1 yıl
Erkeksi bir erkek olarak psikolojimin tamamen değiştiği izlenimine kapıldım. Kadın olmak için gereken operasyonları yapmaya hazırım.
- +1 yıl
Tamam o zaman, özgürsün 🌸
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Eskiden erkeksi bir adamken psikolojimin neden böyle değiştiğini bilmiyorum.
- +1 yıl
Abi ben uzman değilim ya da senin durumunu yaşayan biri değilim. Tek gorusum zamanla kendi içindeki cevheri kesfetmen olmus.
Kim Kardshian in babası 3 4 çocuk yaptıktan sonra kadın olduğunu farkediyor ve dönüşüyor. Bilmem kaç yaşından sonra, yaşlı da bir adamdi.
O yüzden örnekleri araştırıp durumunun nedenini arastirip psikolog veya cinsiyet ile ilgili hangi uzmanlar varsa onlarla görüşüp ya da internette demeçlerini okuyabilirsin.
Kendin gibi insanlar da tanışır hasbihal edersin - +1 yıl
Evet, haklısınız. Budizm'le çok ilgiliyim ve Budizm'de karmaya inanırız. Kız arkadaşımı aldattım ve maçoydum, sanırım kötü davranışım için cezalandırıldım.
Büyük ihtimal trans olan birisidir diye düşünürüm
00 Yorumla
+1 yıltopuklu ayakkabı giymis erkek derim gecerim olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
niye tepki vereyim öyle istemiş giymiş beni bağlamaz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılGördüm hatta daha yüksek topuklu gördüm üstelik Zeytinburnu gibi bı yerde tramwayda 😄 büyük cesaret kardeşim dedim içimden yakarlar seni valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGülerdim NLCSNCLSM BEN HERŞEYE GÜLEN BİRİYİM HELE BUNA KOPARDIM
118 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAHAHAHHAHAHA SAÇMALAMA
- +1 yıl
Eskiden maço, erkeksi bir adamdım. Kız arkadaşım bana şaka olsun diye topuklu ayakkabı giydirdiğinde, topuklu ayakkabılardan hoşlanmaya başladım. Böylece tüm erkekliğim yok oldu.
Cevap sahibi+1 yılHAHAHA GERÇEKTENMİ DİYORSN
- +1 yıl
Evet, kız arkadaşım bir erkek olarak psikolojimi mahvetti. Onun sayesinde kadınsı oldum.😔
Cevap sahibi+1 yılAllah allah troll müsn
- +1 yıl
Hayır
Cevap sahibi+1 yılAa a gördm de o nası oluo
- +1 yıl
Benim bir işim yok ve eve parayı getiren kız arkadaşım, sanırım zamanla beni artık bir erkek olarak görmemeye başladı, çünkü ona bağımlıydım, onun gözünde daha çok bir erkek olduğum için kadınsılaşmamı talep etmeye başladı ve zamanla zihnim buna alıştı.
Cevap sahibi+1 yılAllah allah ne kdr değişik e sende aldatmayaydın o zaman güzellikle ayrılsaydn
- +1 yıl
Evet, ne yazık ki onu aldattım. Şimdi intikamını alıyor. Artık bir erkek değilim. Beni topuklu ayakkabı giymeye, makyaj yapmaya ve kadın kıyafetleri giymeye zorluyor.
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi kadınmı olmak istiyorsun erkekmi
- +1 yıl
Bugün her gün kadın gibi yaşamanın sonucunda psikolojim değişti, bu yüzden kadın olmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAllah allah bende mi böyle yapsam napsam ciddn aklıma gelmemişti çok garip çok değişik ne zmndan beri böyle
- +1 yıl
Beni 4 ya da 5 aydır kadın olarak yaşamaya zorluyor ve bir aydır kadın olma arzusu hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılAllah allah değişik e sen ses çıkarmadnmı bu duruma karşı çıkmadnmı ne değişik bendemi yapsam napsam
- +1 yıl
Bu duruma itiraz edemezdim. İşim yok, onunla yaşıyorum, eve parayı o getiriyor. Eğer bir kadın gibi yaşamayı reddetseydim, beni evden atardı ve sokakta yaşıyor olurdum.
Cevap sahibi+1 yılE iyide kendine iş baksaydn
+1 yılne saçma bir soru aga ya. gay derdim ne tepki vericem
10 Yorumla
+1 yılBenden güzelse kıskanırdım
10 YorumlaModa & Stil konusunda 690 cevap paylaştı. Gay olduğunu düşünürdüm
10 YorumlaKırmızı daha iyi giderdi bab, derim :))
10 YorumlaKoşarak uzaklaşırım falan 😀
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDünya ahret bacımsın. d
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sen de bacımsın. d
- +1 yıl
Bu beni kadın olarak gördüğün anlamına mı geliyor?
- +1 yıl
Sen niye topuklu giyiyorsun önce onu sorgula
- +1 yıl
Eskiden maço, erkeksi bir adamdım. Kız arkadaşım bana şaka olsun diye topuklu ayakkabı giydirdiğinde, topuklu ayakkabılardan hoşlanmaya başladım. Böylece tüm erkekliğim yok oldu. 😔
erkek olmadığını düşünüp gayy derim
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yıltekme tokat döverim hiç şakam yok bu konuda
10 Yorumla kamera nerde diye cevreye bakardim :D
00 YorumlaTepki vermem mi lazım
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@alexislamarzelle merak etmedim
+1 yılİnşallah görmek düşünmesi bile iğrenç
00 Yorumla
+1 yılRenk uyumu olmamış derdim🤭☺🙏🍀🦋☕
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkeşke bana da giydiren olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesin bu yumuşak ce ha PE lidir derim.
02 Yorumla- +1 yıl
bütün gayler sizden çıkıyorken CHP demen biraz ironik olur
Cevap sahibi+1 yıl@vigilanteshit ben siyasi partileri sevmem desteklemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılGecelik ne kadar:))))
00 YorumlaModa & Stil konusunda 403 cevap paylaştı. İçindeki norspu disari cikmiş derdim
10 Yorumla
+1 yılRezalet bir durum
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Erkek niye topuklu giysin
Soran+1 yılRusya'da bir adam savaşa katılmayı reddettiği için cinsiyetini değiştirmeye zorlandı
Erkeklikten istifa etmiş derdim.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılBaya gülerdim
01 Yorumla
Soran+1 yılHihi, erkek arkadaşıma topuklu ayakkabı giydiriyorum.
+1 yılHiç yakışmamış derim
07 Yorumla
Soran+1 yılOna şiddet uygular mıydın?
- +1 yıl
Hayır ne gerek var
Soran+1 yılEğer bunu görseydim, o kişiyi cinsiyet değiştirmeye zorlardım.
- +1 yıl
Skdhsjsktjrksk
Soran+1 yılRusya'da bir adam savaşa katılmayı reddettiği için cinsiyetini değiştirmeye zorlandı
- +1 yıl
Çok abartı çokk
Soran+1 yılEvet
Ben bile zor yürüyorum. Tebrik ederim.
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Eskiden maço, erkeksi bir adamdım. Kız arkadaşım bana şaka olsun diye topuklu ayakkabı giydirdiğinde, topuklu ayakkabılardan hoşlanmaya başladım. Böylece tüm erkekliğim yok oldu.
- +1 yıl
Budizm'le çok ilgiliyim ve Budizm'de karmaya inanırız. Kız arkadaşımı aldattım ve maçoydum, sanırım kötü davranışım için cezalandırıldım.
- +1 yıl
Hayır, sadece Budizm'e inanan biri olarak, bir erkek olarak eski kötü davranışlarım nedeniyle psikolojimin kadınsı hale geldiğini söylüyorum. Bu karma.
+1 yılGülerdim ama yüzüne karşı değil
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@alexislamarzelle kadın elbisesi de giyiyor musun
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
- +1 yıl
@alexislamarzelle o işler öyle değil knk
+1 yılTercihlere saygı duyuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHoşuma gitmiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Niye erkek
00 YorumlaModa & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. kaç numaraymış
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(18-24)+1 yıl🏳️🌈🏳️🌈
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZikerdim.
07 Yorumla- +1 yıl
😮
Cevap sahibi+1 yıl@DişiAslanlarDiyârı Güzel olmaz mıydı sence?
- +1 yıl
Hayır 🤮
Cevap sahibi+1 yıl@DişiAslanlarDiyârı O zaman yapmazdım, hıh. Bana ne ne giyerse giysin :P
- +1 yıl
Güzel 🙂
Cevap sahibi+1 yıl@DişiAslanlarDiyârı O senin güzelliğin.
- +1 yıl
Eyvallah 🙂
+1 yıltop derim
10 Yorumla😅😀🤔
10 Yorumla
+1 yılGay derim
00 YorumlaKUSARDIM HERHALDE
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCD mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!