Geçen sosyal medyaya dekolteli bir elbise ile olan resmimi yükledim ve biri bana basit kadınsın dedi. Ben kendimi kötü hissettim. Ama elbisem çok güzeldi ve benim çok hoşuma gitmişti. Sizce bu tür şeyler basitlik göstergesi mi?( resim öylesine)
Dekolteli elbiseler basit biri olduğumuzu mu gösterir?
Kendinize gelin siz ap * tal mısınız? Şaka gibi bide bunu gerçekten kafaya takmış. Biraz kendine değer ver senin basitliğini kimse belirleyemez ki bı elbisede seni basit yapmış. Etrafta kapalı olup arkadan veren kızlarıda görüyoruz benim gibi açık olup yıllardır tek bir kişiye kafayı taktığından kimseyle konuşmayan kızlarıda görüyoruz.
bu elbiseyi giymek için 5 yıldızlı otelde davete çağırılman gerekir. 5 yıldızlı otelde de yırtık kot giyecek halin yok. bence en basit insan giyinmesini bilmeyen ve sokakta yırtık kot concerse gibi ayakkabılar felan giyenlerdir.
Hayır ne ilgisi var. basitlik veya kalite kadının bedeninin görünmesinden giydiği kıyafetten değil karakterinden belli olur. herkesin kendi giyim zevki vardır kimse karışamaz
Seni kıskandığından öyle söylemiş olabilir. Ne yazık ki güzel olan bir şeye güzel olmuş diyemeyen bir milletiz. Kendini böyle saçma sapan düşünceler ve ifadeler için üzme derim. Sen kendinden eminsen bırak insanlar konuşsun. Boş konuşmayı severler. Takılma böyle şeylere fazla.
Tek veya 2 yerden verilen dekolte basit değil ama her yerden verilen dekolte paçoz varoş gösterir 🤔😰 göğüs verdiysen derin bacak dekoltesi ucuz gösterir 🤔 gibi gibi...
Bence hayır aksine daha güçlü olduğumuzu gosterir dekolteli bir elbiseyi her kes özgüvenle taşımaz ve her kese yakışmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Or**** da acik giyiniyor ya da oste hayattaki tek amacı kendi bedenini kullandirtip erkekleri etkilemek olan kadınlar da acik giyiniyir diye öyle tepki vermislerdir ama bu cok yanliş. Seni tanimadan kiyafetine gore yargiliyorlar.
Bir kadına giyinişi yüzünden bu hakaretleri eden birisininde benim gözümde onlardan farkı yoktur zaten. Laik Türk cumhuriyeti sana fazla gelmiş belli ki o yüzden afganistana git orada istediğin kadınlar bolca var.
dekolte giyen kizlarin amaci bellidir kendini bilen namuslu terbiyeli kizlarin dekolte giymeye ihtiyaci da olmaz gerek de gormez basitlik kisiliksizlik ornegidir disiliginden baska kozu olmayan kizlar kolay yoldan erkeklerin ilgisini cekmek isteyen kizlardan ancak zarar gelir gereksiz ve yaramazdirlar
Ben evin içinde bile canım kendimi güzel görmek istiyor diye süslenirim yani kendinizi bu kadar önemli bi cins olarak görmeyin. Emin ol kadınların çoğu sizin o kıllı vücudunuz, pis kokan ağzınız için değil kendini güzel görmek istediği için giyiniyor çünkü kadınların içinde güzel olma içgüdüsü doğuştan vardır. Üstelik benim etrafımda çok var kapalı olup kendini arkadan s * ktiren birde benim gibi açık olup yıllardır tek bir erkeği sevip başka erkekle konuşmayanlar var. İnsanları giyinişi ile değil karakteri ile yargılayın ve tekrar söylüyorum siz anlamazsınız diye siz erkekler bizim bı tarafımızda değilsiniz biz aynaya bakınca kendimizi güzel görmek için süsleniyoruz o g * ötünüzü havadan indirin artık çok komik gözüküyorsunuz böyle.
@Matmazellz sen gercekten aptalsin bir kadinin dekolte giymesine ihtiyaci yoktur zekasi karakteri onemlidir ancak bedenini satmak isteyen basit kisiliksiz onursuz kizlar dekolte giyer uzatmaya gerek yok senin gibilerle isim olmaz vakit kaybi senin laiklik anlayisin ozgurluk anlayisin buysa senin gidecegin yer belli laiklik ozgurluk senin anladigin gibi degildir ogren de gel ozgurluk baskalarini tahrik etmek rahatsiz etmek onurunu bedenini satmak degildir hanimfendi hadi baska kapiya nereden geldiysen oraya
sen once bir erkekle nasil konusulmasi gerektigini ogren cinsiyetine gore hareket etmen seni asagilamaz kucultmez ona gore konus ve hareket et gulunc duruma dusme hayat bu erkegin de kadinin da yaradilis nedeni bellidir sen begensen de begenmesen de gercegi kabullenmen senin icin iyi olur aksi halde hayati kendine zehir eder hayal kirikligi yasamaktan kurtulamazsin
sen bu kafayla hayal kirikligi yasamaktan kurtulamazsin hayat senin kafandaki gibi degil hayal aleminde yasiyorsun uyancok gec olmadandisardaki hayat senin kafandaki gibi degil
kendi evinde ciplak gez ne yaparsan yap ama halk icinde insanlari tahrik etmek rahatsiz etmek tartismalara yanlis anlasilmalara hatta siddete yol acmak ozgurluk degildir laiklik degildir o.. spulugun adini ozgurluk koymuslar laiklikmis hadi canim hadi canim
Ulan ruh hastası egoist beni engelleyip sonra burada kendi kendine konuşup beni cevap vermiyormuş gibi mi göstericen? Önce veletler gibi engellememeyi, tartışmada hakaret etmemeyi öğren. İnsan yaşından başından utanır seviyesiz mahluk seni.