1+1 : 2 xper alırsınız
cevaplamaz iseniz 1 xper alırsınız
Aklınızda bulunsun.
Öncelikle bir bilgiyi düzeltmek istiyorum. Günün anketi etiketli anketlere oy verince 1 puan kazanılıyor ama diğerlerinde öyle bir şey söz konusu değil. Aramızda kalsın, oy kullansınlar yine de ;)
Soruya gelince... B dedim ama dozunda, diğeri çok yapmacık ve itici oluyor.
Erkek dogal olmali kili varsa almamali fiziki ozelliklerini bir kiz icin degisdirmemeli. biraz kil erkegi daha erkeksi seksi ve cekici gosterir. erkegi hos gosteren zaten dogalligidir. kendine guvenidir. bir kadini etki altina alanda o ozelligidir zaten.
Yazın alıyorum genelde ama almıyıcam artık heral, ERKEK gibi hissediyorum almayınca :D
valla kizlarin ne dedikleri onmeli degil spor yapiyorum o yuzden de kesiyorum
Cevap
13Cevap
Ayı gibi olmadığı sürece olabilir, romeo senin döşün kıllı mı? Anket sorunu da sorup xperimi alıp gideyim...
C diyen ilk kız olma şerefine eriştim adsfhjg
Havanı sevsinler, ilk benim her türlü ;)
Sabah sabah erkek döşü, kılı canlandırarak güne merhaba dedirttin ya helal olsun :D:D:D:D Ayrıca azsa almamalı ama peluş ayıcıgğmla kapışıyosa bir zahmet alsın :D:D
İster ayı ister dayı, orjinal olsun benim olsun. Almasın, küpe piercing takmasın, düşük bel giymesin, boxer göstermesin, kolye molye takmasın, düz pembe renk bişi giymesin.
C diyen 4. kız oldum ben de, bu şerefe nail oldum sonunda adaghjf
Alsın yani kızlara oranı al bıranı al diye laf ediyosunuz bizde kıllı erkek görmek istemiyoruz tabiki de biraz saygı
Almamali . tabikide kızdan farkı olmalı erkeğin ivedik bile diyo dosu killi olacak diye :) itici bişey değil gayet hoş..
:)))))
Kaslı vücutta hoş durmuyo ancak kız gibiyse vucudu biraz olması daha hoş olur
Aldırsın, biz nasıl epilasyona gidiyor ağdayla uğraşıp acı çekiyorsak erkek de bir zahmet en azından göğüs karın filan oralardaki kılları aldırtmalı
Bosuna demiorlar Erkek dediğin... olur Romeo noktayı sen tamamladı kanki:)
Doğalı neyse öyle olmalı. Kıllı olan kıllı kalsın 😃
Yuzmeye gittik de arkadasin derisine su degmedi :) o derece olmayayim da normali sorun degil
Almamalı ne yolunmuş tavuk gibi herşeyin doğalı erkeğinde hayvanı olacak broooo :D
döşüm adeta bir oyuncak ayı, pamuk gibi yumusacık. hani bilin istedim.
Kaslıysa alsın değilse kalsın :D
a dicektim ama c beni benden aldı :D
Erkeğin döşu gilli olur
Dinimizce bu günah oluyor
Alırsak günah zaten 2 yer dışında
Alsın bir zahmet sevmem :/
Almamalı ibiş erkek sevmem.
Birde acmiyolar mi onu..
Hayır alınmamalı
ALMAMALI... tabi ayı gibi olmadığı sürece.
Kasli olsun 😎
çok kıllıysa evet
Amasın
Alsin
B dedim :)
Almamalı
Almamalı
dosi killi olsun♥
almamalı
Almamalı.
Tabiki kıllı olacak
Yak bence