En sevdiğim aksesuar bana normal geliyor aslında. Birisi fazla mi renkli deyince sizden fikir almak istedim.
Yaşım da gayet genç bence 😎😎

En sevdiğim aksesuar bana normal geliyor aslında. Birisi fazla mi renkli deyince sizden fikir almak istedim.
Yaşım da gayet genç bence 😎😎
Hayır yaşına göre normal. Renkli olmamalı diye bir durum yok. Çok mu renkli diyen kişiye aldırma kendin seviyorsan. O kişinin zevkine hitap etmemiştir sadece.
34 yaşımdayım bazı şeyleri yaşa bağlamıyorum ben istiyorsam takarım ben istiyorsam giyerim 15 imde de böyleydi,34 de böyle, 75 de de böyle olacak ve yüzüklerin sana yakışmış.
Bayılıyorum böyle kadınlara. 😘😘😘
😘💐💐
Takının da yaşı olmaz canım. Çok yakışmış, parmakların çok naif. Bence aldırış etme onlara. Fazla eleştiri gizli hayranlıktır bu sözü hiç aklından çıkarma😉😊
Citirsin aşkooo yüzüklerine gurban 😁
Canını yerim 😂😂😘😘😘 teşekkürler
Cevap
91Cevap
Gayet hoş. Renkli olsa nolur ayrıca
Yaşınız önemli değil yani siz seviyorsanız bunda sorun yok
Hayır tabiki de belli ki şık giyinen bir kadınsın kiyafetinin kumaşından ve kullandığın yüzüklerin uyumu bence mükemmel ve daha çok gençsin 💐
Teşekkür ediyorum 😘
gayet şık duruyor ve yaşınız gereği değil Kadın asla başkaları için kendinde bir şeyler yapmaz güle güle kullanın
Aynı yaştayız, nasıl istersem öyle giyiniyorum bu hayatta… Sen de kimseyi düşünme kafana takma, aksesuar takı kıyafet ne istiyorsan giyersin takarsın kime ne?
Ayy millette kafayı yedi daha neye yorum yapacağını şaşırdı, herkesin kendine göre zevki ve tarzı var yani. Ben siyah sade seviyorum diye sende öyle olmayınca yorum mu yapmak lazm.. yapmasın mümkünse yani sen kendine yakistirip takmissin neticede, hiç takma kafana çok güzeller yüzüklerin canın neyi nasıl istiyorsa öyle yap.. öz eleştiri yapanlar kendine saklasın mümkünse ❤️
Milletin kendine göre zevki varsa niye soruyor o zaman? Tam net diil danisiyor. basit yani ne özelliği var ince tel gibi bir şey net olunmalı hep iltifat olmazdı? giyelim canım senin fikrin önemli gerisini boş ver. oooohhooo oooo. renkli diilki kadınlar yakaya takardi eskiden broş pırlanta mor çok büyük olmayan.
Ay lütfen bu düşünceleri atalım kafadan gençken zaten yüzümüz herseyimiz genç olduğunu belirtiyor önemli olan yaş ilerledikçe genç gzoukmek için bu tarz şeyler yapmak asıl millet neler yapıyor yaşını küçültmek için ama 32 yaş zaten genç demek yani daha renkli olmalısınız yeri geldim düz renkler tercih edip asilde olabilirsiniz ruhunuz ne isterse 🥰
Gayet hoş duruyor.
Renkli eşyaları sevmeniz çocuk ruhlu olduğunuzu gösterir.
Buda sizi ruhen genç yapar sevgili pozitif arkadaşım. 😊
Ömrün sonunda kimse arkandan yaşına göre giyiniyordu demeyecek, ama sen kulak verirsen belki keşke dersin. Sallama ya.
Bence çok fazla Bir yaşın yok, seni de duyan insanlar bizi 65 yaşında olarak düşünecek 😌 bence şahsen sade ve güzel duruyor.
Takılaınız güzel görünüyor, size en iyi yakışanı bulmak için, değişik tipteki aksesualarınızı belirli aralıklarla değiiştirerek kullanırsanız zevke hitep eden gürüşleri alırsınız.
Yaşında ne var anlamadım. Gayet güzeller ve yaşında genç. Aksesuar abartılmadıkça kadında mükemmel bence..
Elalem ne der kaygısı olduğu sürece hiçbir yere varamazsın. Bırak akışına. Millet iyi veya kötü hep konuşur. Kimseye kulak asma. Hayatını yaşa
Önemli olan bedensel yaşın değil ruhunun kaç yaşında olduğu Onun için Kimin ne dediğine bakma fazla Ayrıca çok da güzel yakışmış
Sizinde dediginiz gibi yaşınız genç daha. Yüzüklerdeki renkler çocuksu değil bence gayet hoş durmuşlar
Bence renkli olması değil estetik olarak size hoş gelmesi önemli.
Çok yakışmış yüzükler. Kimsenin ne söylediğine bakma. Önemli olan senin mutluluğun😊
Renklerin yaşı olmaz hanımefendi belki de siz çok renkli bir kişiliksiniz ondan öyle seviyorsunuz.
Alakasi yok bence. Kendine yakistiriyorsan sorun yok yapistir gitsin
Ya çok güzel. Ben çok beğeniyorum. Gayette güzel duruyor ve bunun yaş ile alakası yokkk
Güzel duruyor.
Siz beğendikten sonra gerisi sadece laf.
Yaşın gayet genç
Yüzüklerde hoş
Seviyorsan tak
Milletin lafına bakma🤗
Olabilir ya aşırıya kacmadigi surece sıkıntı yok bence
Yo renkli olması hiç önemli degil. Benim tarzm degil modeli
Vallahi gayet güzel görünüyor. Bence hiç takılmayın bu konuya
Kendine neyi yakıştırıyosan onu yap ve bence gayet hoş yakışmışta 🌸
Gayet güzel boş ver yaşa hayatı millete takılma çekemiyorlar😄
Yaşında bir şey yok yaşla alakasız orta parmağındaki yüzüğü beğenmedim
Çok yakışmış, elleriniz de güzelmiş hani 😉bence sana pozitif enerji bile vermiş sanki.
yaşında bir sorun yok ta yüzüklerinde gayet şıklar
İnsan yaşına göre yüzük üretilmiyor sizin zevkinize uygun yüzükleriniz var !!
Bunun yaşı olmaz ki, nasıl hoşuna gidiyorsa o şekilde yapmalısın tercihlerini.
ya yaşın sanırsın 50 :) neyin var en çıtır yaş bence:)
İnsan sevdiği şeyler ile mutlu oluyorsa kime ne
bu senin içinin cıvıl cıvıl neşe dolu olduğunun bir işareti. içi geçmiş içi kartlaşmış kişilere aldanma sen. bunun yaşı yok
Yoo ten rengine uymuş ama çıkartmak istersen bana hediye et çok borcum var 😅
Çok ucuzlar hediye etsem napcan
Yenisini alayım
Sen mi yakacaksın 😂😂
*takacaksin
Yoo herkesin takabiliceği bir aksesuar ayrıca yaşında genç
yoo bence normal. kapalı bi kadın olduğunu hissettim ve o yüzden giyim tarzına da bağlı tabi
Açığım. Resme bakınca neden çoğu kişi kapalı olduğunu düşünmüş. Mesela seni düşündürten ne
sanırım üzerindeki ceket ve rengi:)
Rengi çok tatlı değil mi 😊
evet bu renk kadınlara yakışıyo ama biraz insanı mesafeli tutan bi renk tonu
Bana hiç öyle gelmedi. Beni görsen uzak durmazsın ki 😂😂 mickey mouse gibiyim
oo küçük sevimli bi farecik miyiz :P
Aynen
Merhabalar bildirimi gördüm cevap yazmak istedim bence bu sizin tarzınıza bağlı siz nasıl mutlu hissetmeniz önemli. Renkli olmanın yaşla alakası yok bana kalırsa.
Bence çok tatlı⭐️
Bence biraz öyle, ama önemli olan senin kendine yakıştırıp yakıştırmadığındır. Diğer insanların düşüncesine pek de önem vermemek gerektiğini düşünüyorum.
Alakası yok, kimseyi takma yüzükleri takkkk 😄
Seni mutlu ediyorsa takma kafana yaa. Renklilik güzeldir
Bayan için çok güzel yakışıyor da kulak için olanlar da guzel
Yaş önemli değil önemli olan heyecanını kaybetmemen
Kırmızı pandalar her zaman renkli yüzük takar sorun olmaz 🤣
Sahte yüzük sevmiyorum çiğ duruyor altını en azından gümüş tak bence
isaret parmaginda ki yuzugu begendim daha yakindan cekseydin keske
Yok gayet güzel hatta ilki daha hoş, taşı büyük olan yüzük parmağında daha güzel durur.
Gayet güzel ablacım ya hem giyiminde uygunsa gençte gösterir sıkıntı olmz bence
Yaş değil tarz meselesi kimi sade sever kimi hareketli o sana kalmış ayrıca sana olmamış diyenlere hiç aldırma çünkü çok tatlı olmuş
Bence gayet güzel orta Yaşlı biri için gayet normal kıyafetinizlede güzel duruyor diğerlerinin söylediklerini takmayın
33 yaş bana genç geliyor ve gayetde güzel nasıl seviyorsan öyle olnalıdı
hoş ve mütevazi bir yüzük şüphem yoktur ki çok yakışmıştır
Bence harika bayıldım ben 😍 hem sen sevdiysen dinleme kimseyi kiskanmişlardir
Bnde severim oyle aksesuarlari ama erkek olanlardan
Bence tam yaşına uygun cıvıl cıvıl ama belli bir yaşın verdiği olgunluk zarafeti var
Yaşla ilgili değilde söyleyen kişinin zevkine göre değilmiş demek ki
Ablam bence civil civilsin, hep böyle renkli ol
Renkler hayat verir 🫠🫠
Evt sanki sadexe olsaydı daha hoş olurdu ama senin zevkine kalmis
Abla öyle söyleyenleri takma gayet güzel durmuş yaşındada problem yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?