Moda & Stil Kocam restaurantta yemek için yer ayırtmışken ben giderken bunu giysem olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bunu giyersem kocam Müslümanlıktan çıkar mı? Güncellemeler+1 yıl Yani kötü şeyler mi derler karısına bunu giydiren adam Müslüman değildir mi derler Kocam restaurantta yemek için yer ayırtmışken ben giderken bunu giysem olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 667 cevap paylaştı. Çıkar ama sonra geri girer, bi ara hristiyanlığa uğrar, deizmle telefonla konusur, yahudiliğe de pampa naber der. 1 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl TR şartlarında en lüks restaurant bile bunu kaldırmayabilir. Eşin bunu görünce yok artık abartma istersen demezmi? Trol soru gibi geldi bana 1 0 Yorumla
İremyilmazzx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl elbise zevkime hitap etmedi sevmedim açıkçası ama zevkler ve renkler tartışılmaz. sevdiysen giy insanları umursama 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Giy tabii ki de. Önce yemeği yersiniz bi güzel, sonra da seni... 1 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bu çok açık olmaz bence. Bütün gözler senin üzerinde olur 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Elbise güzel de göbek kısmındaki aksesuar göbeğin içine kaçabilir o yüzden sakıncalı 1 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Biraz muhafazakar kırmızı göğüslerini belli etcek şuh olmalı bune ya matem gibi. 0 0 Yorumla
Gurbetcibes Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Vallah kimseyi aldirma eger izin veriyorsa biraz daha acik elbiselerde var onlardan giyinde git 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl İyi olur. Kocan da bu arada 2 boynuz sahibi olur 2 0 Yorumla
eskisigibigülemem Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl O niye müslimanlıktan çıksın ki sen giydin diye omu çıkıcak 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. bunu da giymeseymişsin be küçük kız ç. ocugu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Resimdeki küçük kız çocuğu mu sence Yorumla çoktaumurumda +1 yıl Bana göre öyle elbette Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok güzel ve dikkat çeken bir elbise benim kadınım olsaydin bunu giymek istiyorum deseydin sorun etmezdim aksine hoşuma giderdi 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Elit bir yerse giyebilirsin , sevgilim de giyer 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl garsonlar becermesin aman dikkat et 0 0 Yorumla
Sipartaakus Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Karım bumu giyer laf edene de giydiririm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Çıkar ama sonra geri girer, bi ara hristiyanlığa uğrar, deizmle telefonla konusur, yahudiliğe de pampa naber der.
TR şartlarında en lüks restaurant bile bunu kaldırmayabilir. Eşin bunu görünce yok artık abartma istersen demezmi? Trol soru gibi geldi bana
elbise zevkime hitap etmedi sevmedim açıkçası ama zevkler ve renkler tartışılmaz. sevdiysen giy insanları umursama
Giy tabii ki de. Önce yemeği yersiniz bi güzel, sonra da seni...
Bu çok açık olmaz bence. Bütün gözler senin üzerinde olur
Elbise güzel de göbek kısmındaki aksesuar göbeğin içine kaçabilir o yüzden sakıncalı
Biraz muhafazakar kırmızı göğüslerini belli etcek şuh olmalı bune ya matem gibi.
Bunu eşine giydiren koca, koca değildir g*vattir net !
Vallah kimseyi aldirma eger izin veriyorsa biraz daha acik elbiselerde var onlardan giyinde git
Tek emojiyle "🤮"
İyi olur. Kocan da bu arada 2 boynuz sahibi olur
O niye müslimanlıktan çıksın ki sen giydin diye omu çıkıcak
bunu da giymeseymişsin be küçük kız ç. ocugu
Resimdeki küçük kız çocuğu mu sence
Bana göre öyle elbette
Çok güzel ve dikkat çeken bir elbise benim kadınım olsaydin bunu giymek istiyorum deseydin sorun etmezdim aksine hoşuma giderdi
Kocan kaldirabiliyir ise bu elbiseyi neden olmasın
Git tabi nolcak
Elit bir yerse giyebilirsin , sevgilim de giyer
garsonlar becermesin aman dikkat et
Karım bumu giyer laf edene de giydiririm
Neden olmasın
Dsnsöz müsün
🤮🤮🤮🤮
Dikkat et giydkten sonra;)
Kocan da seni yer
Giy idare eder
Algım bozuldu