Arkadaşımın ablasının kınası var orada giymek için aldım ama altına topuklu giyesim var olmaz mı?
Bir de elbise nasıl durmuş sizce?

Arkadaşımın ablasının kınası var orada giymek için aldım ama altına topuklu giyesim var olmaz mı?
Bir de elbise nasıl durmuş sizce?
Daha cıvıl cıvıl bir elbise sanki. Klasik topuklu yerine daha alçak topuklu açık bir ayakkabı daha hoş durur bence şunun gibi
Stiletto daha çok resmî elbiselerin altına yakışıyor. Bu elbise gayet günlük, altına en uygun ayakkabı burnu açık sandalet olacaktır. İster topuklu , ister topuksuz ama kesinlikle sandalet.
Cevap
103Cevap
Evet olur tabi ki de çok yakışır
Bu tarz elbiselerin altina beyaz sneakers cok yakistiriyorum ☺️ ama tabi topukluda yakisir☘️güle güle giyin🌙
Ya bende yakıştırıyorum ama kına ya gideceğim ya biraz özenli olayım istedim
Tabikide kina ise özenli olmak sart tabi
Çok yakismis ben de aynisinn beyazını almayı düşünüyorum canım boy kilo beden kaç
Ayakkabı ise onu açık istersen daha güzel olur kısa topuk
1.68 55 kiloyum
ben 170 71 im L mi aliyim
Bendeki m beden ama aldığınız yere göre kalıpları değişiyor olabilir deneyerek almanı tavsiye ederim
Bu elbiseyi ben de almayı düşünmüş idim. Elbise güzel. Topuklu da olur altına. Neden olmasın?
Ayy al bence hem rahat hem de her yere uygun bir elbise
İnsanlık adına yapılmış en büyük işkence topuklu ayakkabı. Tabiiki konu bu değil şimdi.. rahat bir spor ayakkabı giy zaten elbise çok spor renklerde emin ol pişman olmazsin
Çok aşırı yüksek topuk değil de hafif topuklu bir ayakkabı kırık beyaz, krem rengi veya elbisenin renginde gayet güzel durur.
Güzel yakışmış, altına giyeceksin spor ayakkabıları çıkacaksın, elbise rahat zaten altınada rahat giyeceksin...
Bence bunun altina topluklu pek şık durmaz. Daha spor convers tarzı ya da babet tarzı bir sey olur
Güzel olmuş ama renk alakasız gibi geldi ya krem değil de beyaz olsa daha iyi ya da mor da gidebilir bilemedim
Elbise çok iyi. Bu tarz renkli elbiseleri beğeniyorum, tatlı duruyor. Ayakkabın olmamış gibi ama altına topuklu giyilir gayet.
Valla konuyu geçmiştim merak ettim kaç tane erkek yorum yapmış diye 36
Dikkatli ol dusururlerse...
Olur bence ama elbiseye ayakkabi rengi olmamış
Yok bunu giymicem zaten başka topuklu bakcam
İyi o zaman babette olur rahat olsun istersen
Bu sitede böylesine güzel bir kadın olabilir mi? Hiç sanmıyorum. Sen çuval bile giyebilirsin hahahah
Abartmayın be
Olur elbise de cok güzel, normalde cok zor beğenirim bu hoşuma gitti
Ayy çok teşekkür ederim
rica ederim
Daha dün aynı elbiseyi aldım ama ben siyah sandaletle giyerim onu ve günlük bir elbise bu kına için değil ki
Mavi elbiseye zaten ya beyaz ya siyah ya da krem rengi ayakabi olur farklı ayakkabıyla
Açıkçası elbiseyi de pek begenmedim ama ayakkabı seçimi çok yanlış. Öyle bir elbisenin altına stiletto olmaz, alçak topuklu bantlı bir ayakkabı tercih edebilirsin kına için.
Olur ama bu tarz olmaz.. Önü açık tercih etmelisin.
Şeffaf bantlı topuklulur bence daha güzel durur bu da fena değil ama
Bu elbiseyi yırtmaç sonundan kestir ama yapay kestir mini olsun süper olur
Elbise hoş durmuş, ayakkabı da hoş ama rengi pek uyumlu görünmüyor
Şahsen ve de bilakis çok beğendim. Giymesen de olur😀
olur tabi neden olmasın ayağındaki ayakkabı güzel durmuş
Stiletto olmaz. Ama hafif topuklu, açık ve bağlı bir yaz ayakkabısı güzel durur.
Bence de sandalet güzel olur bu elbise ile , topuklu ve ipleri olan bir şey de olur. Topuksuz da güzel olur 🙏
elbıse guzel rengıde oyle topuklu gıyebılırsın elbısen kaldırır o tarzz ayakkabıyı ayrıca fızıgın tas masallah cok seksısın.
Bence beyaz spor ayakkabı veya düz taban sandalet daha iyi olur
Siyah bitane cok güzel olur bence veya beyaz
Elbisede topuklu ayakkabıda seni iyi gösteriyor o yüzden kesinlikle olur
Elbise çok güzel ama topuklu olmaz, elbise biraz spor duruyor. tek renk olsaydı giyilir belki
Hem spor hem şık hava katabilirsin tabiki neden olmasın
çok güzel olur. fiziğin baya iyi duruyor boy kilon kaç?
Bu olmamış. Tek bant veya ipli olsa daha iyi olur.
Yanlış anlaşılma olmasın bu topuklu gitmez zaten bu kadar günlük tarzdaki bir elbiseye ben öyle denemek için giymiştim topuklu da olurmuş dedim sonra öneriniz için ayrıca teşekkür ederim
Olur da bu olmaz
Ayağımdakileri öylesine giydim
Fiziğin iyiymiş
gayet iyi brnce
Spor daha iyi gider gibi. d
Babet ya da spor daha iyi olur sanki
Olur ama düz beyaz spor daha hoş olur
Hafif topuklu sandalet olabilir
Olur ama Fotodaki Ayakabının modeli uymamış.
Olur tabiki neden olmasın
Şeffaf topuklu pabuç daha güzel olur gibi
Günlük bir elbise topuklu hoş olmaz
Fazla gibi spor beyaz bı ayakkabı muhteşem olurmus
Topuklu sandalet çok yakışır
Bantı topuklu daha güzel gider
fizik ve elbise guzelll
Çok güzel oldunuz efendim.
bu güzel fiziğe her şey yakışır
Şeffaf topuklu terlik daha güzel olur
Beyaz olmalı rengi
Babet daha iyi olur bence