Moda & Stil Dün 2 tane tişört aldım, nasıl güzel mi? HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Spor tarz seviyorum mesela yaz aylarinda asla kot pantolon giymem 😃 Dün 2 tane tişört aldım, nasıl güzel mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. İyi bence 1 0 Yorumla
iremsguler Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sağdaki forma gibi beyaz olanı daha çok beğendi güle güle kullan 1 1 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Oversize tişört diye geçiyor forma şeklinde evet teşekkürler Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çoksel güle güle giyiniz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oo zenginsin 😀 1 10 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Tişört almak zenginlik olduğuna göre ekonomi cidden kötü 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık dışarda kahve içmek bi lüks. Ama ekonomi çok iyi yeğenim 😀 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Her şey güzel olacak sana söz 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyasi görüşümüz farklıymış neyse olsun Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Ekonomi çok iyi yeğenim dediğine göre anti AKP'li sanmıştım 😃 siyasi görüşün nedir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akp'liyim 😀 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Bu nasıl olabiliyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oluyor işte ama ekonomi kötü onu biliyorum Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Herkes verdiği oyun sonuçlarını dibine kadar yaşasın ne diyebilirim başka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle hayırlısı olsun Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Güzel. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi bence
Sağdaki forma gibi beyaz olanı daha çok beğendi güle güle kullan
Oversize tişört diye geçiyor forma şeklinde evet teşekkürler
Çoksel güle güle giyiniz
Oo zenginsin 😀
Tişört almak zenginlik olduğuna göre ekonomi cidden kötü 😃
Artık dışarda kahve içmek bi lüks. Ama ekonomi çok iyi yeğenim 😀
Her şey güzel olacak sana söz 😃
Siyasi görüşümüz farklıymış neyse olsun
Ekonomi çok iyi yeğenim dediğine göre anti AKP'li sanmıştım 😃 siyasi görüşün nedir?
Akp'liyim 😀
Bu nasıl olabiliyor?
Oluyor işte ama ekonomi kötü onu biliyorum
Herkes verdiği oyun sonuçlarını dibine kadar yaşasın ne diyebilirim başka
Aynen öyle hayırlısı olsun
Obeyli olanı beğendim
Güzel beyazlı olan daha hoş
Gayet iyi güle güle giy.
Guzel gule gule kullan
Güzel 🤭
Neden güldün 😃
Güzeller