Moda & Stil Bu elbise kına gecesinde giyilir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kendi kına gecem değil elbette bir akrabamın☺️ Yani günlük gibi değil dimi? Güncellemeler+1 yıl Tamam ya giymicem, yani almıcam 😂 Bu elbise kına gecesinde giyilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç hoşlaşmadım ben bu elbiseyle 0 0 Yorumla
IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Size yemin ederim, geçen sene gittiğim bi düğünde bunun aynısını giyen bi hanımefendi gördüm, bayağı iyi duruyordu. Kesinlikle ortama uygun diyorum. 1 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Yan güzel duruyor neden giyilmesin önemli olan onu taşıyabilir misin 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbiseye aralıksız 30 saniye bakınca kör oluyorsun sakın bakmayın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kına için oldukça basit bu daha çok günlük hayatta tercih edilebilir 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Hayır çok itici ve alakasız nereden buluyorsunuz böyle elbiseleri 0 0 Yorumla
senamasal Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Ben tercih etmem. Çok günlük kaçıyo. Pek beğenmedim 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 998 cevap paylaştı. Günlük kıyafet gibi duruyor 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiçte beğenmedim ama giyilir herhalde :/ 0 0 Yorumla
Netttt Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ya ben bu kadar renkli şeyleri tercih etmezdim 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Giyilmez. Bu ne böyle plaj havlusu gibi 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. çok özensiz olur 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Giyilmez 0 0 Yorumla
user3484 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl bence cok günlük ask 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama pullu, tüllü bişey gymk istemeyen birini düşünSiyah ta gtmek istemeyen birini 😃 Yorumla user3484 +1 yıl trendyola yaz renkli abiye diye bin kat güzelleri cıkıyor illa bulursun bu asırı günlük Yorumla Soran +1 yıl Süslü şeyler çıkıyo ya😂 Yorumla user3484 +1 yıl sen bunu giy git o zaman canım Yorumla Soran +1 yıl almadım ki😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiç hoşlaşmadım ben bu elbiseyle
Size yemin ederim, geçen sene gittiğim bi düğünde bunun aynısını giyen bi hanımefendi gördüm, bayağı iyi duruyordu. Kesinlikle ortama uygun diyorum.
Yan güzel duruyor neden giyilmesin önemli olan onu taşıyabilir misin
Elbiseye aralıksız 30 saniye bakınca kör oluyorsun sakın bakmayın
😂😂
Kına için oldukça basit bu daha çok günlük hayatta tercih edilebilir
Hayır çok itici ve alakasız nereden buluyorsunuz böyle elbiseleri
Ben tercih etmem. Çok günlük kaçıyo. Pek beğenmedim
Çok absürt geldi bana ama sana bağlı beyendiysen giy
hemen dikkat çekersin renkliliğinden ötürü.. güzel ama..🤷♂️
Günlük kıyafet gibi duruyor
Oyumu hayırdan yana kullanıyorum 😅
hiçte beğenmedim ama giyilir herhalde :/
Hayır giyme çok kötü bence
Ya ben bu kadar renkli şeyleri tercih etmezdim
Yani pek benim tarzım değil
Plaj elbisesi havası var daha çok
Bence kına için uygun değil
Çok hoş 🌸
Denizde bile giyinmem
Giyilmez. Bu ne böyle plaj havlusu gibi
çok özensiz olur
Çok basit elbise giyilmez bence
Giyilir
Aslaaaa
Güzel değil
hayırr
Hayır
Giyilmez
Olabilir
bence cok günlük ask
Ama pullu, tüllü bişey gymk istemeyen birini düşün
Siyah ta gtmek istemeyen birini 😃
trendyola yaz renkli abiye diye bin kat güzelleri cıkıyor illa bulursun bu asırı günlük
Süslü şeyler çıkıyo ya😂
sen bunu giy git o zaman canım
almadım ki😂
Bok gibil
Hayirrr
Kötü