Moda & Stil Pikniğe giderken nasıl giyinmeliyiz? soruyoruuzz_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar yarın pikniğe gideceğiz manitayla, ne giyeyim? Güncellemeler+1 yıl kardeşim sanamı sordum Güncellemeler+1 yıl Evet sen. Pikniğe giderken nasıl giyinmeliyiz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Eşofman giy sonuçta manzaralı bir yere gideceksin uzun kollu yazlık gömlek de giyebilirsiniz kene haşerelere karşı kitap, hamak güzel kahvaltı valeybol oynamak için top 0 0 Yorumla
Butterflyy_0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Normalde dışarı çıkarken özendigin gibi aynı giy. Sadecee biraz daha rahat olabileceğin seyler tercih edebilirsin 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yazısız kuraldır. Mangala eşofman veya rahat kıyafetler ile gidilir. 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Uzun çorap giy babet giyme. Pantolon parçalarını çorabın içine sok. Kene zamanı şimdi 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bilmem takım elbise ya da abiye giyebilirsin ne giyilir ki t shirt ve kot pantalon 0 0 Yorumla
deliremecem Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Don giy de, ne giyersen giy yoksa çırçır olursun 0 0 Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Abiye pembe simli topuklu ayakkabi fena değil her yer de Prensesim ben aşkoooom 0 0 Yorumla
asddsa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Rahat bişeyler tercih ederim sonuçta rahatlamaya gidiyoruz 0 0 Yorumla
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Rahat bir şeyler esofman, kot tişört, abiye hariç hersey 0 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yani balık etlisin eşofman giy bence rahat haraket edersin 0 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Mini etek, üstüne de crop giy. Soyun, giyim uğraşmazsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kolay çıkarılabilir kolay giyilebilir Hatta çıkarmaya gerek olmayacak şeyler giy 0 2 Yorumla soruyoruuzz_ +1 yıl Rezil misin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mi Yorumla
Nurinnko Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Ailem ile gidiyorsam sweatshirt eşofman giyerim sevgilim ile giderken daha güzel şeyler giymeye özen gösteririm 0 0 Yorumla
adımınapcannnn Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Manitaya sorup onun görüşünü mü alsan önce tatlım buradakilere sormak yerine sjssn 0 2 Yorumla soruyoruuzz_ +1 yıl Canım buraya sormak istedi Yorumla adımınapcannnn +1 yıl İnsan gibi üsluplu olmayı dene bence Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşörrman sıportif yapılırken geyinilen geysi 😀 0 0 Yorumla
Krhndmrsy Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Rahat giyin. sonuçta resmi bir davete gitmiyorsun. 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Rahat biseyler eşofman altı tişört 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. rahat şeyler giyinmeli 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. Oturup kalkarken rahat olunacak bişeyler giyilmeli 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Eşofman tarzı olabilir 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Altına çamaşır giyme kız 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. Takım elbise 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uzun şalvar 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uzun elbise 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. eşohman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Eşofman giy sonuçta manzaralı bir yere gideceksin uzun kollu yazlık gömlek de giyebilirsiniz kene haşerelere karşı kitap, hamak güzel kahvaltı valeybol oynamak için top
Normalde dışarı çıkarken özendigin gibi aynı giy. Sadecee biraz daha rahat olabileceğin seyler tercih edebilirsin
Yazısız kuraldır. Mangala eşofman veya rahat kıyafetler ile gidilir.
Uzun çorap giy babet giyme. Pantolon parçalarını çorabın içine sok. Kene zamanı şimdi
Bilmem takım elbise ya da abiye giyebilirsin ne giyilir ki t shirt ve kot pantalon
Don giy de, ne giyersen giy yoksa çırçır olursun
Abiye pembe simli topuklu ayakkabi fena değil her yer de Prensesim ben aşkoooom
Rahat bişeyler tercih ederim sonuçta rahatlamaya gidiyoruz
Rahat bir şeyler esofman, kot tişört, abiye hariç hersey
Yani balık etlisin eşofman giy bence rahat haraket edersin
Mini etek, üstüne de crop giy. Soyun, giyim uğraşmazsın
Kolay çıkarılabilir kolay giyilebilir Hatta çıkarmaya gerek olmayacak şeyler giy
Rezil misin ya
Ben mi
Ailem ile gidiyorsam sweatshirt eşofman giyerim sevgilim ile giderken daha güzel şeyler giymeye özen gösteririm
Manitaya sorup onun görüşünü mü alsan önce tatlım buradakilere sormak yerine sjssn
Canım buraya sormak istedi
İnsan gibi üsluplu olmayı dene bence
Aşörrman sıportif yapılırken geyinilen geysi 😀
Esoftman felan ya da tayt
Salaş giyiyorum eşofman
Rahat edeceğin kıyafetler olmalı
Rahat giyin. sonuçta resmi bir davete gitmiyorsun.
Rahat biseyler eşofman altı tişört
rahat şeyler giyinmeli
Oturup kalkarken rahat olunacak bişeyler giyilmeli
Mevsimine göre giyin işte
Eşofman tarzı olabilir
tayt giy ne olur ne olmaz
Eşofman takımı iyidir.
Hafif giy zaten çıkarırsın orada :D
Altına çamaşır giyme kız
Tayt aşkım
Rahat şeyler şort pijama vs
Free takıl sorttt short falan