Şimdi saçı uzatmak için badem yağı, yılan yağı onları biliyorum da onlar benim saçlarımı kabarttığı için sürmüyorum. Şampuan markası olarak işe yarayan bir şey var mı? Bioblas nasıldır uzatır mı saçı?Saçları uzatan şampuanlar
Uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak neredeyse her kadının hayalidir. Fakat saçlarımız birçok işlemden geçiyor. Boyuyoruz, ısı uyguluyoruz.. Birçok etken saçlarımızın yıpranmasına, dolayısıyla uzama hızının düşmesine sebep oluyor. Saçları hızlı uzatan şampuanlar da böyle durumlarda kurtarıcımız oluyor.
Bioblas sarımsaklı şampuan saç uzatır mı?
Bioblas sarımsaklı şampuan saç uzatır mı?
Sarımsağın saçlarımıza olan faydaları malum. Saçlarımızı güçlendiriyor ve besliyor, böylelikle saçların hızlıca uzamasını da sağlamış oluyor. Sağlıklı saçlar ayda ortalama 1-1,5 cm civarında uzamaktadır. Yani Bioblas sarımsak özlü şampuan saç uzatır mı sorusuna cevabım evettir :) Bioblas sarımsaklı şampuan içerisindeki sarımsak özü ve organik yağlar içeren formülü sayesinde saç dökülmesinin de önüne geçiyor.
Bioblas yavaş uzayan saçlar için kullananların yorumları neler?
Bioblas yavaş uzayan saçlar için kullananlar
Ben Bioblas saç uzatan şampuan yorumlarına baktığımda saçlarıma çok kötü geldi diyen kimseyi göremedim. Genel olarak sarımsağın kokusu çok endişelendirmiş kullanıcıları ama Bioblas şampuan kokusuzdur. Yani saçlarınız sarımsak kokmayacak :) Bioblas şampuan kullananlar genel olarak saçlarının daha yumuşak olduğundan, uzama hızının normale döndüğünden bahsetmiş. Tüm saç tiplerine uygun bir şampuan, denemekte fayda var :) Tabii ki en iyi saç uzatan şampuan önerisi isterseniz cevabım değişebilir, çünkü kullanıp çok memnun kaldığım farklı ürünler de bulunuyor :D
En iyi saç uzatan şampuan: Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar
Saç uzatan şampuan
İçeriğinde bulunan biotin sayesinde saçları derinlemesine besliyor, nemlendiriyor ve sağlığına kavuşmasına destek oluyor. Sağlıklı saçlar hızlıca uzamaktadır. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar şampuan uzama esnasında saçların kırılmasının da önüne geçiyor. Saçlarda koruyucu bir kalkan oluşturuyor diyebiliriz :) Bu da tüm saç tiplerine uygun, özellikle saçlarım yıprandı hiç uzamıyor diyenlerin derdine çare oluyor ♥
Ciks olmadi.. Ben 1,5 ayda bir sacimi uclarindan aldiriyorum onun baya faydasi oldu uzamasinda sadece. Bi de isirgan otlu sampuan varmis onu deneyecegim o uzatiyor diye duydum
Saçlarının çabuk uzaması için hergün saçını yıka ve fön makinesi ile kurutma çünkü yıpranır havalar sıcak olduğu için bu konuda sıkıntı çekmezsin. Saçlarını düzenli olarak ayda bir veya 3 haftada bir kırıklarını aldır bu saçlarındaki uzamayı 2-3 katı kadar artıracaktır kırık saçlar çok yavaş uzar.
Ben bıoblastan çok memnunum. Biotanın neredeyse tüm ürünlerini kullandım hepsi birbirinden etkili. Ama en etkili şampuanı sorarsanız kesinlikle Bıoblas ve özellikle sarmaşık özlü şampuan formu derim.
En İyi Cevaplar