Hangi giyim sitelerinden alışveriş yapıyorsunuz?
Markafoni
Trendyol
Gittigidiyor
Limango
Hepsiburada
Morhipo
İnternetten giyim alışverişi yapmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şahsen kendim bilişim sektörü ile ilgilendiğim için, internet üzerinden alışveriş yapmıyorum daha dogrusu güvenemiyorum. Çünkü bu durumlar internet üzerinden telefon siparişi verip, kargoyu açtığınızda içinden domates cıkması gibi bir durum olabilir aksine üzerinde kusura bakmayın hıyarımız kalmadı yoksa gönderecektik diye bir durum olabilir. Mağaza git elbisini al giyin çık git. bu kadar basit.
Erkek kıyafetlerimi netten aldığımı pek hatırlamıyorum ancak fantezi niyetli aldığım kadın kıyafetlerimi şimdiye kadar daha çok markafoni'den aldım diye hatırlıyorum :) Tabi artık işin boyutu gelişti ve mağazalardan alıyorum :)
nasil yani:)
anladigim seyler arasinda celiski var.
ben birşeyi elime almadan üzerime giymeden alama. geri gönderebiliyormuş ve paramızı alabiliyormuşuz. hıh onunla uğraşana kadar mağazaya gider kıyafeti kendim alaırım
Yukarda yazilanlarin hepsinden biseyler alip duruyorum ocagıma incir agacı dikmek konusunda oldukca ustayımdir
Cevap
11Cevap
https://marcamarca.com/ en iyilerini burada buluyorum tabsiye ederim
Artık internetten alışveriş yapmıyorum. Kalıpları çok farklı olabiliyor bazen. En iyisi gidip deneyerek almak
Defacto - LC kullanıyorum giyim için. Hepsiburada - gittigidiyor - n11 > diğer alışverişlerim için.
hepsiburada ve gittigidiyor genel alışveriş siteleri. giyim değil yani
limango
markafoni
morhipo
trendyol
en sık kullandıklarım bunlar
Cokca site var hangisini yazayim siklarda morhipo diorum
aliexpress i öneririm
Modagram beklemek yok ertesi gün elinde
Hiphoplifeshoptan yapıyorum
Hangisi pahalı satıyorsa. 😎
Morhipo ve trendyol (sadece ayakkabi