Moda & Stil Sizce hangi saat daha şık? Küçük mü, orta boy mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aynı model altın, kadın kol saatlerinden sizce hangisi daha şık? Hangisini tercih edersiniz?Küçük boy mu yoksa orta boy olan mı?Kadın için küçük boy daha zarif sanki.Ne dersiniz? Sizce hangi saat daha şık? Küçük mü, orta boy mu? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisi de benlik değil ama mecbursam küçük diyorum 0 0 Yorumla
RakıSeverbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl İnce bileğin varsa ince bir saat zarif güzel durur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkise de güzel değil 0 10 Yorumla 1Pandora +1 yıl Cartier modelleri benzeri bunlar 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @1Pandora ne olursa olsun güzel değil Yorumla 1Pandora +1 yıl Bu bi ikondur ama😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @1Pandora ikon? Yorumla 1Pandora +1 yıl Marka olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @1Pandora saatin sahibi senmisin Yorumla 1Pandora +1 yıl Cıks bende yok bu saatlerin orijinali 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @1Pandora sen benim görüşümin altına neden yorum yaptin yinede teşekkür ederim ama ne bilim durduk yere Yorumla 1Pandora +1 yıl İkisini de beğenmemen enteresan geldi çünkü baya güzel kibar ve ünlü markanın benzeri modeller Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @1Pandora markal iyi olabilir ama modeli hoşuma gitmedi Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Küçük olan güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkisi de benlik değil ama mecbursam küçük diyorum
İnce bileğin varsa ince bir saat zarif güzel durur.
İkisi de sik değil maalesef kötü
Küçük benim zevkime daha uygun.
İkise de güzel değil
Cartier modelleri benzeri bunlar 😃
@1Pandora ne olursa olsun güzel değil
Bu bi ikondur ama😌
@1Pandora ikon?
Marka olarak
@1Pandora saatin sahibi senmisin
Cıks bende yok bu saatlerin orijinali 🤗
@1Pandora sen benim görüşümin altına neden yorum yaptin yinede teşekkür ederim ama ne bilim durduk yere
İkisini de beğenmemen enteresan geldi çünkü baya güzel kibar ve ünlü markanın benzeri modeller
@1Pandora markal iyi olabilir ama modeli hoşuma gitmedi
Küçük olan
Küçük olan güzel
Küçük olan
Orta olan.
Dede saati gibi
orta
Küçük boy