Şunları giyip gönül rahatlığıyla çıkabilen var mı gerçekten, ha bir de nerede oturduğunuz da söyleyin

Şunları giyip gönül rahatlığıyla çıkabilen var mı gerçekten, ha bir de nerede oturduğunuz da söyleyin
Kadınlar biz 1.80'den kısa erkekler üstünde korkunç mahalle baskısı, toplumsal ötekileştirme ve kişisel dezenformasyonda bulunduğu için ne giyersek giyelim her şekilde zulüm görüyoruz. En sade kıyafetle en tenha vakitlerde karşı cinsten en uzak şekilde alışverişimi yapıp evime dönüyorum.
Gerçek anlamda istediğim gibi giyinemiyorum biraz abarttığım zaman dikkatleri üzerime çekiyorum, eleştiri alıyorum veya laf atıyorlar falan. Gerçekten giymek istediklerimi giysem kesin linç ederler.
dışarıda istediğim gibi giyiniyorum zaten gayet özgürüm baskı altında değilim hür iradem ile seçiyorum kıyafetlerimi mesela göğüs dekoltesi giymem ama bunu kendim sevmediğim için giymem mesela
Cevap
12Cevap
Evet ben istediğim gibi giyiniyorum kimse de karışamaz
Çanakkalede yaşıyorum istediğimi giyiyorum. Bu fotoğraflardaki kadar açık giyinmeyi ben sevmiyorum ama sokaklarda görüyorum benzerlerini. Ne kadar açık giyinirsen giyin pek sorun olmuyor burada
böyle şeyler giymek istiyorsanız giymelisiniz. toplum umrunuzda olmasın. bence giyilmemeli mesela ama giyene de neden giydin diye sormam onun tercihi.
Bazen evet bazen hayır bazen giymeyi düşündüğüm şeyleri o an giydiğimde ki bakışlar aklıma gelip film şeridi gibi vazgeçtiğim oldu.
Hayır istwdiğim gibi giyinemiyorum aşırı bakan mal mal süzen oluyor
Katılıyorum cidden aileden çok erkeklerin bakışından rahatsız olduğum için her giydiğimi düşünmek zorunda kalıyorum. Çok rahatsız edici bir durum cidden!
@onlyteenage evet öyle aşırı açık giyineyim modunda da değil bir elbise giyince bile abuk subuk bakıyorlar deri paçası bol olan pantolona bile saçma saçma süzerek bakıyorlar
Değilim *
Sen bir de bana sor. Kaldırımlara koydukları o taburelerde sabah, akşam demeden oturdukları yetmezmiş gibi ana, bacı demeden süzüyorlar. Cidden buna bir kanun bir şey gerek yaşadığım yerde, yolun ortasında yürüyoruz. Kaldırımda o öküzler olduğu için ve kaldırım hemen kenarına da araba park ettikleri için. Resmen onlara defile oluyor. İki tarafın seyirciside bol, babam yaşında adamlar!
@onlyteenage kanunu bırak bizdekiler yetmiyor gibi mültecilerde süzüm üstüne çekiyor. Sonra da biz suçlanıyoruz ne kanunu
Dimi bir de o vardı😧😞😓😒
Oturduğunuz yere göre değişir sevgilim böyle giyinebiliyor
#erkeklerkapatılsın bu olmadığı sürece hayır kimse istediği gibi rahat giyinemeyecektir.😂😂😊
Tercihen giymiyorum, tercih etsem de yakın çevremde giyemem insan olmamışlar sağ olsun.
Giyemiyorum efendim. Küçük şehirde yaşamanın dezavantajları.
Kadiköy besiktaş tarafi dahada acik giyiniyorlar
Evet istediğim gibi giyiniyorum. Bedenimi dış gözlere açık hale getirmeyi ise sevmiyorum.
antalyada otele felan gidersen giyinirsin garip gözlerle bakan çok olmaz
İstanbuldayken giyiniyodum. Su an yasadigim yer kıyı sehir oldugu için cok rahat giyinirim ama üşüyorum. Bir hafta sonra giyinmeye başlarım gibi. Açık giyinmeyi çok seviyorum neyse ki rahatım burada
Tatillik bunlar çok itici geliyor bana günlük hayatta giymek
Ben istediğim gibi giyinebiliyorum istediğim şeyler makul şeyler şeyler çünkü
her zıkkımı giyiyorlar halada yok özgür deilz diyorlar
tatil yerlerinde anca giyilir yoksa İstanbul'da gözleriyle taciz ediyorlar
Bağcılar dahi herkes istediği gibi giyiniyor sen düşün
Hayır ailem tarafından kısıtlanıyorum. Keşke istedigim gibi giyinebilsem.
Hayır bakışlardan rahatsız oluyorum
Giyiniyorum böyle
Ankara'da okuyorum ve evim tekirdağda iki yerde de istediğimi giyebilirim
İstediğim gibi giyiniyorum
Tabiki hayır bunları toplum kaldırmaz
Tabi ki yok eskiden erkekleden korkardık şimdi kendi cinsimizden bile korkar olduk
tebrikler yaz gelsin renk gelsin.
Amasya’da gelde giy bak noluyo
İçine tanga giymen lazım
Evet giyiniyorum
Evet
bennn✌🏻
Çok şükür
Ben hiç gjymedim hem ailemin dediği oldu
Tabii ki...
giyersen kötü olur senin için
🤤🤤😋😋
E biz