Şu ayakkabıyı bugün bir mağazada gördüm hoşuma gitti ama fiyatını görünce kaçtım.. Yanı 1 sene giyince yıpranan ayakkabılar niye bu denli pahalı oldu? 2600 TL eder mi sizce bu?
#Morp ❣

Şu ayakkabıyı bugün bir mağazada gördüm hoşuma gitti ama fiyatını görünce kaçtım.. Yanı 1 sene giyince yıpranan ayakkabılar niye bu denli pahalı oldu? 2600 TL eder mi sizce bu?
#Morp ❣
Deri ayakkabı favorim
Cevap
8Cevap
Deri ayakkabı seviyorum ben. daha güzel görünüyor. ama bazen rahatsız oluyor. o zaman da kumaş alırım.
bence çok pahalı
Maalesef bu zamanda hersey çok pahalı oldu.
Benim için farkketmez nasıl tür ayakkabı olduğu ayağımı içine sokacak bir ayakkabı olsunda yeter benim için..
kumaş ayakkabı almam açıkçası, ayakkabı deri olur, içide deri olmalı taban kısmı mutlaka
Dışı deri olanlar çok çabuk aşınıyor ya. Kaç kere kalitesinide aldıysam çöpe gitti kısa sürede.
bende olmuyor hergün aynı ayakkabıyı giymeyeceksin
Her gün giymiyorum zaten ama ön kısmi adım atarken kırıldıkça deforme oluyor
deriyi ona göre seçmelisin, sert deriden olan ayakkabıları seçmemelisin
tipide kötü, bedava verseler giymem ben bunu
Zevk meselesi
Kumaş daha iyi, deri yıpranıp kötü gözüküyor, bu ayakkabı da o kadar etmez aşırı pahalı
Eski zaman converse leri ufak model değişikliğiyle yine moda oldu diye uçurdular fiyatlarını.
Buna 2600 verenin beyin hucreleri ölmüştür
Boyner e baktım 1100 TL gösteriyor ama mağazalar da niye böyle anlamadım..
Eleman parasi o parasi bu parasi vsyi sizlere kitliyor çünkü bu ayakkabidan zaten %50 kâr yapıyorlar
1100 e satan kâr ediyorda bu nasi edemeyecek?
İşte tuhaf olanda orası. Mağaza ismine göre fiyatı da değişiyor
En iyisi bit pazarı , her şy calinti ve ucuz mukemmel
kışın deri, yazın kumaş
Fiyatı uygun olanını severim fjdkdk
Marka olduğu için çok pahalı.
iplikten gömlek deriden akkabı
Deriii
Fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?