Altın karamel rengi için tercih edebileceğin bazı saç boyası markaları ve numaraları şunlar:
1. L'Oréal Paris Casting Crème Gloss: 834 Altın Karamel.
2. Schwarzkopf Palette: 7-5 Altın Karamel.
3. Garnier Olia: 6.3 Altın Karamel.
4. Wella Koleston: 7/43 Altın Karamel.
Bu numaralar, istediğin renge ulaşmana yardımcı olabilir. Saç tipine ve mevcut rengin üzerine etkisine göre sonuç değişebilir, bu yüzden bir kuaföre danışmak da iyi bir fikir olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadınların saç renkleriyle başı dertte. :D Renge karar versek, o tonu bulabilecek miyiz? Bulsak, saçımızda aynı renk tutacak mı? Tam bir keşmekeş durumundayız. :D Neyse ki sana tam bir rehber niteliğinde bilgiler paylaşacağım. :)
Loreal Altın Karamel nedir?
L'Oréal 603 altın karamel saç boyası, genellikle sıcak, parlak bir karamel tonuna sahip. Bu renk, saçlarda altın yansımalar ve karamel tonlarının birleşimiyle zengin, sıcak ve doğal bir görünüm yaratıyor.
Altın karamel, özellikle ışık altında hafif altın ışıltılarıyla saçlara canlılık katıyor. Saç renginde sıcaklık arayanlar için mükemmel bir tercih. Ortamlarda baya dikkat çekici oluyorsun. 😎
Loreal altın karamel nasıl kullanılır?
Boyayı saçına uygulamadan önce saçlarının temiz olması şart değil. Ancak saçını boyamadan bir gün önce yıkamak, boyanın daha iyi tutması için öneriliyor. Saç diplerindeki yağlar, boyama esnasında saçını koruyor.
Sonrasında boyayı, kutu üzerindeki talimatla hazırla. Saçını tara ve bölümlere ayır. Sonra bir eldiven yardımıyla saç köklerinden başlayarak uçlara doğru boyayı uygula. Eğer saçların uzun veya yoğunsa, bir tarak yardımıyla boyayı tüm saçına dağıtabilirsin. 30-40 dakika boyayı beklet, sonrasında ılık suyla durula. Kutudan çıkan bakım kremini saçına uygula, birkaç dakika beklettikten sonra durula ve kurut.
Loreal altın karamel kullananların yorumları nasıl?
L'Oréal Altın Karamel saç boyasını kullananların yorumları genel olarak olumlu. Kullanıcıların çoğu, altın karamel renginin saçlarına doğal, parlak ve sıcak bir görünüm kazandırdığını belirtmiş. Özellikle güneş ışığında saçın daha canlı göründüğü söylemişler.
Rengin içerdiği altın yansımalar, saça ışıltı katıyor. Kullanıcılar saçlarının daha canlı ve ışıltılı göründüğünü ifade etmişler. Mat ve cansız saçlara sahip olanlar için ideal bir saç rengi. Ayrıca boyama sonrası saçların yıpranmaması da büyük bir avantaj.
Bence bu renk sana çok yakışacaktır, şimdiden güle güle kullan. 😇
10 Yorumla
- +1 yıl
Palette altın parıltılı toffee kullanabilirsin ama evde dikkatli ol yani ben yaktım 1 defa saçımı siyah olduğu için açmam gerkedi yandı saçım biraz ve çok kuruydu saçım kazık gibi keratin kullanarak düzelttim saçlarımı doğal ve patentli olandan kullandım düzeldi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- m26 gü
Maxx deluxe 8.73 numaralı boyayı tercih edebilirsin
00 Yorumla - 27 gü
Bu kullanacağın boyanın numarası serisine göre değişir
00 Yorumla - +1 yıl
Ben palette altın parıltılı toffee kullandım en son. Kestanenin uzerine tam verdi rengini. Aklında bulunsun. Sende palette'in karamel tonlarına bakabilirsin, boya guzel.
18 Yorumla- +1 yıl
Tamam canim tesekkurler
- +1 yıl
Saçın şu an ne renk, eger altın karamelden koyu ise altın karamelden daha açık ama aynı tonda bir renk al, eger açıksa direk altın karamel al. Bu arada koleston alma dikkat et kolestondaki tum kahverengiler siyah yapıyor malesef. Koyudur.
- +1 yıl
su an aynı resimdeki renk yıllardır böyle sıkıldım artık
- +1 yıl
O zaman olur yalnız once diplerden başla daha koyu cunku, gerçi dipteki kendi saç rengin ise problem yok
- +1 yıl
hayır dipte kumral vurmustum ondan koyu olmnustu
- +1 yıl
O zaman ben olsam eger dibe ve uca aynı renk boyanın acık ve koyusunu alırdım. Açık olanı dip kısma, koyuyu uca. Eger tek boya surersen yine bir renk eşitsizligi olur.. benimde diplerim gelmişti boyarken, uçlar kahverengi kaldı bazı yerleri, kendi rengim olan dip kısmı çok guzel oldu..
- +1 yıl
bende hep kendim yapıyorum kuaförlere hiç güvenemiyorum bir kere canım yandı ettiler sacıma o resimdekii kız gibi olsa mutluluktan o an ölebilirim :D
- +1 yıl
Ben kuafore dugunden dugune gidiyordum, en son 2010'da gittim. Ki onda bile bir dagınık topuz istedim, bulent ersoy topuzu yaptılar. Hayır bu kadar zor olan nedir acaba sacı topla 3-5 parcasınıda dagınık bırak yani. Bunu yapamıyorlar, heleki boyaya hayatta gitmem..
Yazdım o kadar, boşa gitti. Igora Royal ve 1 tüp boya için yazıyorum.
Beyaz yoğunluğu fazla ise
20 ml 8-0
40 ml 7-5 ya da 7-65
60 ml %2000 YorumlaAsla loreal kullanma cok berbat benim kullu kumrall.. sacimi siyah yakn yapti. palette al kuaforlerde palette oneriyo zaten birde bu renklerde en iyisi o
00 YorumlaBu saçı evde yapman tutturman biraz zor olmaz mı kuaföre boyat canım guvenmm demissn ama her zaman gittgn güvendiğin olsun
00 Yorumla- +1 yıl
koleston kullan belki biraz açman gerekir saç rengini sonra da uygula
02 Yorumla- +1 yıl
sarıdan karamele ceviricem ya biraz cekiniyoruım
- +1 yıl
ilk boyamada istediğin renk tutmayablir tam
- Gizli Üye(45 üstü)29 gü
Altın karamel saç boyası rengini elde etmek isteyen kullanıcılar 7.554 karamel saç boyası rengini sıklıkla tercih ederler.
00 Yorumla - +1 yıl
Merhaba benim saçım sari daha önce açma işlemi yaptirmistim 5 yildir kendim alip 12 numara boya yapıyorum şimdi altın parıltılı toffee kullanmak istiyorum sizce nasıl olur tiplerim geldi ve köyü kahve 2 kutu yapsam tutar mı yardımcı olur musunuz
00 Yorumla - +1 yıl
Valla biri 350 TL ye çok güzel boyattırmış ve güzel de olmuş. Sende o tarz birşeyler yaptırabilirsin.
00 Yorumla kız değilim ama saçına karışma bence muazam güzel :)
01 YorumlaProfesyonel Kadus saç boyası Kuaförlerin kullandıklarını tercih et
00 Yorumlapalette güzel oluyo bence denemelisin
01 Yorumla- +1 yıl
bende oına bakıcam
Karamel sana yakışmaz
00 Yorumla- +1 yıl
Palette piyasadaki hazır boyaların en iyisi
00 Yorumla - +1 yıl
Kuaförde yaptırma bencede :D
05 Yorumla- +1 yıl
aman bir kerre yaptırdım pişman oldumm :D
- +1 yıl
Çok fenalar ya yapma dedikçe inadına yapıyorlar :D
- +1 yıl
bide gittim bir kere yaktı mahvetti bu rengede kendım getirdim zar zor
- +1 yıl
Sinir oluyorum öylelerine saçı yıpratıyorlar
- +1 yıl
eger resimdeki kız gibi olursa zaten rengi bir daha boyatmam ,. D
Karamel yapma bal yap,
00 YorumlaPalette olabilir bak, ben çok memnunum..
00 Yorumla- +1 yıl
o saçı nap et resimdeki hale getir :)
00 Yorumla - 27 gü
Sen yapma
00 Yorumla - 28 gü
bilmiyorum nerden biliyim
00 Yorumla
Detaylı bilgi