Fena bir yağmura yakalandım akabinde ayakkabı da su aldı ıslandı. Ayakkabının içi nasıl kurur?

Fena bir yağmura yakalandım akabinde ayakkabı da su aldı ıslandı. Ayakkabının içi nasıl kurur?
Ankara da yağmur var. ben genelde ıslanan ayakkabıyı eğer çok acil işim varsa saç kurutma ile kurutuyorum acil işim yoksa da kombinin üstüne koyuyorum camı da açınca rüzgar esiyor kuruyor.
Cevap
2Cevap
Kurur kendi kendine :D güneşe koy sen
Fırının içine koymak mantıklı olur gadası
Oda sana kalmış başka türlü kuruması zor sen dalga geçiyorsunda
Dalga geçmeyi hiç aklimdan bile geçirmedim zamanında ben öyle kurutmuştum sana da demem istedim ama dememek gerekmiş
Sorun değil ben öyle kuruttum hemen ondan dedim
Düşük sıcaklıkta bir şey olmadı ama sonra anladım ki fırını ısıtıp öylece içine koymak daha kolaymış
www.wikihow.com.tr/Ayakkab%C4%B1lar-Nas%C4%B1l-H%C4%B1zl%C4%B1ca-Kurutulur
Buradan detaylı bilgi alabilirsin.
Rica ederim, umarım işe yarar :)
Bağcığını, tabanını vs her şeyini çıkararak kağıda sarıp kurumasını bekleyebilirsin, kurutma makinesine vs de atabilirsin
Acil giymeniz gerekiyorsa saç kurutma makinesi de çok işe yarıyor hemen kuruyor..
Ben klasik, kaloriferin üstüne koyuyorum ters bir şekilde
Önce havluyla suyunu al sonra fön makinesiyle kurutmayı dene
Petegin üzerine gazete serip direkt üzerine koyuyorum sabah işe giderken alır sıcacık giyerim. Sabaha kadar kalır petekte yanar diye korkmayın orta dereceli bır scaklıkta yavasça guzel kuruyor sıcack giyiyorsnz😊
Bir daha giyilmemeli o ayakkabı😊
Kalerifer peteginin üstünde
Kalorifer *
Kurutma makinesiyle 😂
Zamanla kurur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?