Moda & Stil Biraz da gelinlikleri konuşalım: Hangisini seçerdin 👰🏻♀️💐? lizz08 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kıızlaarr, diyelim ki evleniyorsunuz hangi elbiseyi tercih edersiniz? 👰🏻♀️💅🏻💐🤍 🤍 🩷 🩵 💗 💞 🧡 💖 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Biraz da gelinlikleri konuşalım: Hangisini seçerdin 👰🏻♀️💐? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sonuncusu diyeyim. Aslında hiç biri hoşuma gitmedi Ezgi Molanın gelinliği çok hoştu. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sonuncusu güzel bence 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Üçüncü balık model çok güzel ama basenler buna izin vermez 1 0 Yorumla
DarkDesire Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri. Hepsi abartılı. Gelinlik sevmiyorum. 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hiç biriniii.. ya çok kaba ya da çok dar, ortası bir şey yok muydu..:) 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk gelinlik iyi güzel ama benim konseptime baya aykırı diğerlerini de hiç beğenmedim 1 0 Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Beşincisi hiç güzel değil sondaki idare eder 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı. Dogru soru yanlis zaman 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Sadelikten yanayım 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. 3 güzel bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sonuncusu diyeyim. Aslında hiç biri hoşuma gitmedi Ezgi Molanın gelinliği çok hoştu.
Sonuncusu güzel bence
Üçüncü balık model çok güzel ama basenler buna izin vermez
Hiçbiri. Hepsi abartılı. Gelinlik sevmiyorum.
Hiç biriniii.. ya çok kaba ya da çok dar, ortası bir şey yok muydu..:)
İlk gelinlik iyi güzel ama benim konseptime baya aykırı diğerlerini de hiç beğenmedim
4. olan çok zarif 👸🏻
Kabarık gelinlere bayılıyorum.
Beşincisi hiç güzel değil sondaki idare eder
Dogru soru yanlis zaman
Birinci olan
Sadelikten yanayım
3 güzel bence
En güzel birinci
3 ya da 4
Kesinlikle 1
1. Güzel
Net 1. Olurdu