Moda & Stil Bu sütyenden almak istiyorum ama annem biraz kısıtlayıcı birisidir. Sizce bu ne falan der mi? Derse ne diyeceğim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu sütyenden almak istiyorum da annem biraz kısıtlayıcı sizce bu ne falan der mi? Derse ne diyeceğim Bu sütyenden almak istiyorum ama annem biraz kısıtlayıcı birisidir. Sizce bu ne falan der mi? Derse ne diyeceğim? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Aldığın iç çamaşırlarını annene göstermek zorunda mısın 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çamaşırın içine giyeceğin şeyden annene göre ne veya nerden görecek ne saçma 0 0 Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl İyide sütyen bu açıkta giyilen bişe değil annen ne desin 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 730 cevap paylaştı. Alırsan da sağdaki gibi yabıştırmadan giy daha hoş duruyor. 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Sütyen ya b hani kimse görmez görevinden dolayı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göğüslerimde sarkma vardı, arkadaşlarım bu modeli önerdi dersin, bir şey demez 1 0 Yorumla
Karahanl15 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ben anlamiyorum hangi sutyeni giyersen giy onun ustune giyecegin seye gore belirgin olmuyormu gogus 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bence derrrr sevgilin için mi diye şüphelenir bence ben olsaydım şüpheye düşerdim en azından annen annem gibiymiş swhh 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl içinde ki sütyeni anne nereden görecek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çamaşır sepeti diye bişey var dicek göğüslerin niye böyle birleşik oldu senin Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl nereden bilecek göğüsleirnin birlşeitiğini onun da varsa bilir ama Yorumla
ĄĿêśŚäˀśŴāŶ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sütyeni kim görecek ki içinde duracak işte 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. normal abartılacak bir şey yok bunda 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. sevgilim bunu beğendi de gitsin 0 0 Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl aktif cinsel hayatın olduğunu düşünebilir belkiii 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Odanda sakla annen görmesin 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Bu içine giyeceğin bir şey zaten neden desin 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı. senin iç giyimine mi karışıyor annen? 0 2 Yorumla Asyabenn +1 yıl Bazı aileler karışabiliyor Yorumla masumcocuk34 +1 yıl Üzücü :( Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. nasıl yani tanga vs giymene de karışır mı? 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Güzelmiş 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 591 cevap paylaştı. Ama harbi güzelmiş 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 334 cevap paylaştı. Al ona ne hala hala 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aldığın iç çamaşırlarını annene göstermek zorunda mısın
Çamaşırın içine giyeceğin şeyden annene göre ne veya nerden görecek ne saçma
İyide sütyen bu açıkta giyilen bişe değil annen ne desin
Alırsan da sağdaki gibi yabıştırmadan giy daha hoş duruyor.
Sütyen ya b hani kimse görmez görevinden dolayı.
Göğüslerimde sarkma vardı, arkadaşlarım bu modeli önerdi dersin, bir şey demez
normal bu al ne olcak, iç giyim zaten kime ne
bu sütyen gömlekten göstereceksen giyilir yani bence der
Ben anlamiyorum hangi sutyeni giyersen giy onun ustune giyecegin seye gore belirgin olmuyormu gogus
bence derrrr sevgilin için mi diye şüphelenir bence ben olsaydım şüpheye düşerdim en azından annen annem gibiymiş swhh
içinde ki sütyeni anne nereden görecek
Çamaşır sepeti diye bişey var dicek göğüslerin niye böyle birleşik oldu senin
nereden bilecek göğüsleirnin birlşeitiğini onun da varsa bilir ama
sütyeni kim görecek ki içinde duracak işte
normal abartılacak bir şey yok bunda
sevgilim bunu beğendi de gitsin
aktif cinsel hayatın olduğunu düşünebilir belkiii
Odanda sakla annen görmesin
anam senin kafan basmaz de
Bu içine giyeceğin bir şey zaten neden desin
Bence güzel baya faydası oluyir
senin iç giyimine mi karışıyor annen?
Bazı aileler karışabiliyor
Üzücü :(
Bu kadar güzel göğüslerin varsa
Akıllara zarar
nasıl yani tanga vs giymene de karışır mı?
Taşıran sutyen:)
Senin südyenine karışıyor mu
Bu gayet sade bile.
Al annene de tavsiye et.
Güzelmiş
Anneme gösterme
Omeygard
yeni modeller böyle cıkıyo de
Ama harbi güzelmiş
Gogusler buyuk degilse alma
Al ona ne hala hala
Yaşı kaç annenin