Bana aşırı çekici geliyor 

Evet çekici
Hayır degil
Yakışan var abartılı olan var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Fazlası kadının güzel tenini örtbas ediyor ya kesinlikle cok göz yorucu.. Keske yapmasalar dogal daha güzeller gercekten. İnce zarif küçük dövmeler hos duruyor.. Erkeklerde ise bazı abartıları sevebiliyorum onlara daha cok yakışıyor bence Yine de her iki kol sırt boyun her yer dövme falan yine yok cok abartı hos degil
Ben seviyorum
Sırt🥰🥰
Evet ya
Cevap
24Cevap
Evet ben dövme olan kadınları daha çekici buluyorum benim de dövmelerim var bence insana farklı bir hava katıyor kesinlikle
Abartıya kacilmadığı sürece evet kadına bir zerafet katıyor ama çok abartılı dövmeler kadını gerçekten çok itici gösteriyor bana göre.
Bana göre dövme çekici değil itici duruyor
Gözüme vücut kirliliği gibi geliyor
Kadınlara dövme yakıştırmıyorum ya erkeksi gösteriyor
Yani ben genelde şahsen erkekti de olsun kadında da olsun dövme olayını sevmiyorum ama kişilerin kendi tercihi
Böylesiyle yatakta yatarken bile insan cekinir ya bu ne. len baska pozizyonlarida düsünüyom. bos verrr🤣🤣🤣
kesinlikle daha çekici seks yaparken de bunun etkisi büyük oluyor daha keyifli oluyor 😍
İkinci resimde ki bayağı hoş ve havalı gibi ama ilk resim cidden çok kaba ve itici😒
Benim dövmelerim erkeksi onun için çekici değil. Ama bazi dövmeler çekici oluyor.
Çok abartı olmadıkça , ben çok yakıştırıyorum, kadınlara dövmeyi.
Hİç işim olmaz öyle kızlarla. Direk soğuma sebebimdir kaçarım anında.
Şu şekilde kocaman dövmeleri ne erkek ne kadında çekici bulamıyorum
Aşırı hiç iyi değil ama ben hiç sevmiyorum
Insan iki gün sonra hevesi geçiyor gerek yok bence Tamam güzel duruyor ama gerek yok
abartmadığı sürece güzel görünüyo bileğindeki küçük dövmeler bide sırtaki kelebek dövmesi var bazılarının hasta oluyorum
Ben dövme ve çekiciliği bağdaştıramıyorum. 2 boya 1 figürle çekicilik olmaz bence.
Kalça tarafındakiler çekici duruyor onun dışında çekici durmuyor.
Dövme beni direkt soğutuyor. İğrenç buluyorum
En saçma bulduğum şey döğme çekici değil tiksindiriyor
Kötü buluyorum. Çirkin duruyor bazı kadınlar ayı kadar büyüklükte yapıyor.
Abartılı olmadığı sürece çekici
Dövme çok kirli görünüyor
Küçük bir iki tane olursa çekici oluyor
Yakışanı var, yakışmayanı var. Kendime pek yakıştırmıyorum ama kiminde görünce insan heves edebiliyor.
Bana çekici gelmiyor.
Hayır aksine itici buluyorum
Yakışan var abartılı olan var.
Hiç sevmiyorum dövmelileri.
Güzel kadına hersey yakışır
Evet ama küçük dövmeler varsa
Eh işte diyorum, çekici geleni var gelmeyeni var. Bana sorarsanız pek yakıştırmıyorum.
Özellikle beldeki olanlar harika çok olani sevmiyorum
Pek beğenmiyorum dövme soft ten daha guzel
Dövmesi olana rastlayamadık 😬
Çok çok çok itici buluyorum
Bana ucuz geliyor 🫢
İtici duruyor bence
Hyr degil
Hayır itici
çekici bence
Hayır bana Göre
Evet öyle
Kötü görünüyor