Moda & Stil Altın ve gümüş takılar bir arada güzel olur mu? MarilynsHere Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor altın takıyla gümüş takıyı beraber kullanmak sizce hoş bir görüntü oluşturuyor mu? yoksa yalnızca altın veya yalnızca gümüş mü kullanılmalı? Altın ve gümüş takılar bir arada güzel olur mu? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SeroQuel_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Benim tarzım değil ama takanları görüyorum fena değil 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hayır bence bir arada olmaz. Bana göre hoş durmuyor. 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Ben abartı ve gösteriş olarak görüyorum 0 2 Yorumla MarilynsHere +1 yıl beraber kullanilmasini mi Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Evet öyle Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Beraber sevmiyorum. Yakışmıyor bence. 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim tarzım değil ama takanları görüyorum fena değil
Hayır bence bir arada olmaz. Bana göre hoş durmuyor.
Ben sevmiyorum ama o da ayrı bir tarz
Ben abartı ve gösteriş olarak görüyorum
beraber kullanilmasini mi
Evet öyle
Bazıları güzel duruyor
Beraber sevmiyorum. Yakışmıyor bence.
İkisi aynı anda güzel olmuyor
Olmaz
yakısıyor bence
Bence hayır
Olmaz
Olabilir bence