Moda & Stil Hangi renk daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi rengi daha iyi sizce Siyah Kırmızı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi renk daha iyi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence siyah daha iyi kesinlikle. ama siz hangisini kendinize yakıştırıyorsanız onu giyin 0 0 Yorumla
Nurelifalev Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Kırmızı kombin uyumlu güzel elbise kombinin aynısını yapardım 1 0 Yorumla
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Siyah siyah içim karardı, kırmızı deneyin birazda 0 0 Yorumla
XxEsma_47 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl aslinda her iki rengi de severim ancak siyah en sevdigim birinci renk oldugu icin onu sectim. 0 0 Yorumla
SoleilGoddeS Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Elbise zaten sade geldiği için bana kırmızı renk daha iyi tamamlıyor gibi geldi 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kırmızı belki daha iyidir ama ben siyahçıyım. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 553 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
garenyoutube Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl siyah iyi 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Asiller siyah giyer 😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence siyah daha iyi kesinlikle. ama siz hangisini kendinize yakıştırıyorsanız onu giyin
Kırmızı kombin uyumlu güzel elbise kombinin aynısını yapardım
Siyah siyah içim karardı, kırmızı deneyin birazda
aslinda her iki rengi de severim ancak siyah en sevdigim birinci renk oldugu icin onu sectim.
Elbise zaten sade geldiği için bana kırmızı renk daha iyi tamamlıyor gibi geldi
Kırmızı belki daha iyidir ama ben siyahçıyım.
Yanlışlıkla siyah dedim kirmizi
kirmizi ama cok acik olmayacak
Bence ikisi de güzel 🎈
Kırmızı
Siyahh
Siyahh
Siyah
Kırmızı
Kirmixi
Kırmızıı
Siyah
siyah iyi