Tayt crop giymek ya da herhangi bir giyim tarzı, kişisel tercihlere ve zevklere bağlıdır. Kıyafetlerin yaşı veya ergenlikle ilgisi yoktur. Her yaş grubundan kadınlar tayt crop giyebilirler ve bu tarz kıyafetleri şık ve trendy bir şekilde kombinleyebilirler. Önemli olan kendinizi rahat hissetmeniz ve kendinizi ifade edebilmenizdir. genellikle gençler arasında popüler olan bir giyim tarzıdır. Ancak moda trendleri herkes için farklılık gösterebilir ve yaşa bağlı olarak tercih edilen giyim tarzları da değişebilir. Sonuç olarak, tayt crop giymek ergenler arasında yaygın olsa da, her yaş grubundan insanlar tarafından tercih edilebilir. Önemli olan, kendinizi rahat hissettiğiniz ve tarzınızı yansıtan giysileri seçmektir.
Kendine yakıştırıyorsan konu kapanmıştır bence. Giyeceğin kıyafetleri insanların yargılarına göre seçmemelisin. İçerisinde rahat ettiğin ve aynada kendine baktığın zaman süperim diyeceğin kıyafetleri rahatlıkla giymeli ve insanlara aldırış etmemelisin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ergenlikle alakası yok ama ben ikisini kesinlikle yakıştırmıyorum kimseye görünce de vizyonsuz diyorum bu benim kendi fikrim giyer giymez kendi tercihi. Ama tayt giyildiğinde sweatshirt, tshirt veya kazakla kombinlenmesi taraftarıyım. Crop da pantolon veya etekle giyilmeli bence.
Hiç sevmem crop olsun dar pantolon olsun özür dilerim ama bütün hatlariniz kabak gibi çıkıyor bu lafı genel olarak giyenlere sözüm kendinizi güzel sanıyorsanız yanılıyorsunuz kuzumm
Vücudunu elaleme göstermek istiyorsan birebir. Giyebilirsin pek tabii.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elbette ergen işi etrafındaki olmaması gereken aç gözlerle egosunu tatmin etmeye çalışan ezik gibi görüyorum güzel her zaman güzeldir açık saçık giyimle güzel olunmaz
Benim boyum 186 ve 3 yıldır spor yapıyorum ve yakışıklıyım. Diyelimki ben kısa boylu çirkin bir adamım benim çirkin olmam senin fiziğinin kötü olduğu gerçeğini değiştirmez Melis
Memen çok ufak. Belinle kalçan aynı kalınlıkta nerdeyse bacaklarında dolgun güzel değil. Bir adamın omuz çatısı darsa veya boyu kısaysa onada spor yakışmıyor her şey sporla çözülmüyor